menu

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Access Hollywood ο τραγουδιστής των Foo Fighters, Dave Grohl, μίλησε για την επιρροή που είχαν οι The Beatles στην μουσική του...

"Όταν ήμουν νέος έμαθα να παίζω μουσική από ένα βιβλίο με παρτιτούρες των The Beatles. Άκουγα τους δίσκους τους και έπαιζα τα τραγούδια τους. Μελετούσα την δομή των τραγουδιών την αρμονία και τις ενορχηστρώσεις. Δεν είχα ποτέ δάσκαλο, απλά άκουγα τους δίσκους τους. Μεγάλος θαυμαστής τους ήταν και ο Cobain. Στην αρχή είχες την αίσθηση πως θα είναι πολύ εύκολο να παίξεις τα τραγούδια τους, αλλά ξέρετε κάτι; They're f*cking hard."

Deep Purple: Νέο άλμπουμ το 2013

Η θρυλική Βρετανική μπάντα βρίσκεται σε περιοδεία από το 2010 και σύμφωνα με δηλώσεις τους ελπίζουν να βρουν χρόνο το καλοκαίρι ώστε να ηχογραφήσουν το νέο Άλμπουμ.
Ο Ian Gillan δήλωσε σχετικά: «Ξέρουμε ότι θα απογοητεύσουμε τους οπαδούς που περίμεναν να μας δουν το καλοκαίρι ωστόσο κοιτάμε μπροστά με μια νέα περιοδεία από το φθινόπωρο η οποία θα συνεχιστεί και το 2013 όποτε θα έχει κυκλοφορήσει και το νέο άλμπουμ».
Οι τελευταίες δισκογραφικές δουλειές τους ήταν το Banana’s το 2003 και το Rapture Of The Deep toy 2005 με παραγωγό τον Mike Bradford.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Johnny Winter σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από ανακοίνωση των διοργανωτών σχετικά με τις δύο εμφανίσεις του Johnny Winter στην Ελλάδα (Πέμπτη, 8 Μαρτίου στο Gagarin 205 και Παρασκευή, 9 Μαρτίου στο Principal Club).

Το management του Johnny Winter, πρός αποφυγή συχνών αεροπορικών μετακινήσεων λόγω προβλημάτων υγείας του, αποφάσισε να αναβάλλει της εμφανίσεις του στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.