menu

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ακούστε δείγματα από το νέο άλμπουμ των RIVAL SONS



Οι RIVAL SONS δημοσιοποίησαν βίντεο με δείγματα από τις συνθέσεις που περιλαμβάνονται στο νέο τους - 4ο κατά σειρά άλμπουμ τους με τίτλο GREAT WESTERN VALKYRIE που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου.


KROCUS: Κυκλοφορούν live cd



Οι Ελβετοί rockers θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του μήνα το LONG STICK GOES BOOM: LIVE FROM DA HOUSE OF RUST. 

Πρόκειται για live υλικό από την περσινή τους περιοδεία για την προώθηση του 17ου άλμπουμ τους DIRTY DYNAMITE το οποίο σηματοδότησε την επιστροφή του κιθαρίστα Mandy Meyer (ASIA, COBRA, GOTTHARD.

Ακούστε το SCREAMING IN THE NIGHT.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

3rd WRECK ATHENS fest @ Σάββατο 22 Μαρτίου Κύτταρο



Από τις αρχές Δεκέμβρη ξεκινήσαμε να ρίχνουμε ιδέες για την προετοιμασία...Κάτι ανάλογο της κατάστασης που ζούμε τον τελευταίο καιρό..Σκεφτήκαμε τελικά κάτι που θα μας ταρακουνούσε λίγο μιας και γενικά ο κόσμος βρίσκεται σε έναν αναβρασμό...Απ ότι φαίνεται, δυστυχώς κάναμε μια ατυχή πρόβλεψη του σήμερα, μιας και τα τύμπανα του πολέμου, χτυπούν ανησυχητικά κοντά μας...
22 Μαρτίου λοιπόν, σας περιμένουμε στο Κύτταρο για ένα live βγαλμένο απ τις εικόνες της Αποκάλυψης...Οι Angelmora απ το σκοτάδι, παίζουν με τους πιο σκοτεινούς εφιάλτες μας, οι THELEMITE band fb μας φέρνουν τα δεδομένα της νέας εποχής ζωντανά μπροστά στα μάτια μας, ενώ οι Wisdom "official page" σαν σύγχρονοι προφήτες, έρχονται να μας δείξουν τι έρχεται στο μέλλον και οι Reflection μας βάζουν στα επικά μονοπάτια του πολέμου για να κλείσουν οι Power CRUE οδηγώντας μας απ την καταιγίδα της τυραννίας και του πολέμου, στην επανάσταση μέσα μας, μέσα απο σκοτεινά και δύσκολα μονοπάτια, διότι εμείς όλοι, θα είμαστε εδώ για πάντα!!!

22 Μαρτίου, στο Κύτταρο...Ένα ισοπεδωτικό live!!!!
MH TO ΧΑΣΕΤΕ!!!!

Το line up για το Wreck Athens 3


οι πόρτες ανοίγουν στις 6μ.μ.
ώρα έναρξης 7μ.μ.
είσοδος 9 ευρώ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Παρακολουθήστε το βίντεο των ALTIDUDE & ATTIDUDE



Στις 14 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε το EP των ALTIDUDE & ATTIDUDE, του νέου συγκροτήματος στο οποίο συμμετέχουν οι Frank Bello (ANTHRAX) και David Ellefson (MEGADETH)
το οποίο περιέχει τα Booze & Cigarettes, Tell The World, Here Again.

Το βίντεο του Tell The World μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.


)






Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Bruce Springsteen High Hopes



Ο THE BOSS στο 18ο του άλμπουμ βγάζει από το συρτάρι του 12 ξεχασμένες συνθέσεις οι οποίες παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν για να συμπεριλήφθούν σε διαφορετικές του δουλειές, στερώντας έτσι στον δίσκο την όποια ομοιογένεια.

Παρά το γεγονός αυτό το αποτέλεσμα ακούγεται πολύ ευχάριστα και σε αυτό συνετέλεσε η παραγωγή του Ron Anwelo καθώς και η συμμετοχή του κιθαρίστα των Race Against The Machine Tom Morello.

Η καλύτερη ίσως σύνθεση του δίσκου είναι το American Skin  το οποίο ο THE BOSS έγραψε το 2000 όταν αστυνομικοί δολοφόνησαν ένα μετανάστη στη Νέα Υόρκη ενώ και τo Heaven’s Wall ‘έχει τον κλασσικό ήχο του Springsteen.

Συνολικά πρόκειται για μια αξιόλογη δουλειά με την οποία ο Springsteen χωρίς πολύ κόπο κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΟ Live: Παρασκευή 14 Μαρτίου στο GAGARIN 205


ELOY REICARNATION ON STAGE



Για να πούμε για τους ELOY αρκεί αυτό : πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα γκρουπς που κινούνται στο χώρο του προοδευτικού ροκ.

Η Γερμανική μπάντα που δημιουργήθηκε το 1969 στο Αμβούργο μέσα σε 30 χρόνια έβγαλε 20 δίσκους και αν και ποτέ οι ELOY δεν βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, εντούτοις οι συνθέσεις τους τυγχάνουν αναγνωρισιμότητας –το λιγότερο- ίσης με αυτών των συγκροτημάτων που έχουν τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω τους για δεκαετίες

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά τους περιέχει υλικό από την ευρωπαϊκή τους περιοδεία για την προώθηση του VISIONARY, του τελευταίου studio album τους.

 Μέσα στο διπλό cd που έχει διάρκεια 2 ώρες και 18 λεπτά υπάρχουν πολλά κομμάτια από την δισκογραφία τους της δεκαετίας του 80, δηλαδή από το CILENT CRIES & MIGHTY ECHOES και μετά, τα οποία ο  Bonheman κι η παρέα του εκτελούν με πολύ μεγάλη όρεξη μεταδίδοντας μέσα από τις μελωδίες την ατμοσφαιρα του progressive-space rock μέσα από τις οποιες τους αγαπήσαμε. 


Tracklist

    CD 1
1. Namaste  
2. Child Migration  
3. Paralized Civilization  
4. Mysterious Monolith 
5. Age Of Insanity  
6. The Apocalypse  
7. Silhouette  
8. Poseidon's Creation 
9. Time To Turn  
10. The Sun-Song 
11. Horizons  
12. Illuminations  
 
CD 2

1. Follow The Light 
2. Awakening Of Consciousness  
3. The Tides Return Forever  
4. Ro Setau  
5. Mystery  
6. Decay Of Logos  
7. Atlantis' Agony At June 5th 8498,
                13 p.m. Gregorian Earthtime 
8. The Bells Of Notre Dame 
9. Thoughts

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΟΙ PLACEBO έρχονται στις 8 Αυγούστου στο Σ.Ε.Φ.



Την Παρασκευή 8 Αυγούστου οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Placebo, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στον τελευταίο όροφο του Σταδίου (Open Air Area)  και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα,  η εμφάνιση των Placebo φαντάζει ιδανική επιλογή για το συναυλιακό μας καλοκαίρι, φέρνοντας στη μνήμη την αξέχαστη, παρθενική τους επίσκεψη στη χώρα μας στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο «Loud Like Love», οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους έλληνες θαυμαστές τους δίνοντας ένα ακόμα δυνατό σόου.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 στο Λονδίνο, όταν ο Brian Molko συνάντησε τον Steven Olsdal. Αντιλαμβανόμενοι ο ένας την δυναμική του άλλου, ξεκίνησαν να παίζουν σε μουσικές σκηνές και κλαμπ του Λονδίνου και το 1996 ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ. Μετά την αποχώρηση του τότε ντράμερ τους, οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν με τον παλιό τους γνώριμο Steve Hewitt και μαζί του το συγκρότημα βρήκε ξανά τη δημιουργική ισορροπία του απολαμβάνοντας μεγάλη επιτυχία.

Μπορεί το όνομα τους, Placebo, να σημαίνει «ψευτοφάρμακο», η μουσική τους όμως, είναι αληθινή και γεμάτη ενέργεια. Με σαφείς επιρροές από Smashing Pumpkins, PJ Harvey, David Bowie, Radiohead και Depeche Mode, τα τραγούδια τους είναι κυρίως ερωτικά, μοναχικά και πολλές φορές αυτοκαταστροφικά αλλά πάντα γεμάτα ένταση και πάθος. Αμφισβητούν το κατεστημένο και μιλούν για την αδιαφορία της κοινωνίας, την περιθωριοποίηση, τον εθισμό και την αποξένωση.

Η ιδιαίτερη φωνή του Molko θα ερμηνεύσει στις 8 Αυγούστου τις υπέροχες σκοτεινές συνθέσεις του συγκροτήματος  ενώ θα ακουστούν και παλιότερα αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Every You, Εvery Me», «Come Home», «The Bitter End», «Twenty Years», «Meds» και αρκετά άλλα που αγαπήθηκαν όσο λίγα από ξένους και έλληνες μουσικόφιλους .
Τιμές εισιτηρίων
Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 ευρώ,  μετά την εξάντλησή τους θα στοιχίζουν 36 ευρώ,  και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ. Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 13 Μαρτίου.

Σημεία προπώλησης
Αθήνα - Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366 και Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464. Θεσσαλονίκη - Musicland, Μητροπόλεως 102 ,Τηλ.: 2310 264880.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Warlord @ 6 Ιουλίου Gagarin 205



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

WARLORD

Τιμή: 24 ευρώ τα πρώτα 500 και μετά την εξάντλησή τους 28 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, Public, Metal Era, No Remorse

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.



Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Για τους headliners της βραδιάς ας αρκεστούμε στο να πούμε πως αυτό που μας χάρισαν ήταν μία υπερβατική εμπειρία. Η συναυλία τους στην Αθήνα, ήταν η Τρίτη μόλις εμφάνισή τους μετά από πολλά χρόνια και το ότι το υλικό τους αποδόθηκε στην εντέλεια, σίγουρα έχει να κάνει με τους τόνους ταλέντου που προίκισε ο θεός τους Tsamis και Zonder…μόνο κλάμα…(MetalHammer)

Φυσικά εκτιμούμε την άψογη και άκρως επαγγελματική απόδοση της μπάντας και μπορούμε πλέον να αισθανόμαστε λίγο περισσότερο πλήρεις σαν οπαδοί αυτής της μουσικής, από τη στιγμή που καταφέραμε να ικανοποιήσουμε ακόμη ένα από τα μεγάλα συναυλιακά μας απωθημένα. (Rocking.gr)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ένας πραγματικά καταπληκτικός ήχος, που σου δείχνει ποιες πρέπει να είναι οι απαιτήσεις μας σε ένα live, ο Τσάμης όχι μόνο να μην χάνει νότα, αλλά να καταφέρνει με τεράστια ευκολία να περάσει αυτό το τόσο μοναδικό συναίσθημα από το οποίο είναι διαποτισμένη κάθε του σύνθεση, (avopolis.gr)
Μοναδική περίπτωση. Με δύο μόλις κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους (‘Deliver Us’, 1983 &’ …and the Cannons of Destruction Have Begun’, 1984) οι Warlord από το Los Angeles μπορεί για όλον τον υπόλοιπο κόσμο να ήταν ένα ιδιότυπο underground σχήμα αλλά στην Ελλάδα ο επικολυρικός τους χαρακτήρας και οι έντονα συναισθηματικά φορτισμένες συνθέσεις έγιναν αντικείμενο λατρείας.

Με την πάροδο των ετών και παρά την απουσία τους από τη σκηνή, η μουσική των Warlordεξακολουθούσε να διαδίδεται στις τάξεις των οπαδών λαμβάνοντας από ένα σημείο και μετά μυθικές διαστάσεις. Ο δίσκος της επιστροφής τους (‘Rising Out Of The Ashes’, 2002) έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη αλλά το συγκρότημα λόγω προβλημάτων υγείας του βασικού του συνθέτη BillTsamis δεν μπόρεσε να τον υποστηρίξει.

2013. Χαράς ευαγγέλια για τους οπαδούς αφού ο κεντρικός πυρήνας των Warlord (που μαζί με τον Tsamis συμπληρώνεται από τον drummer Mark Zonder) ενεργοποιείται και πάλι ανακοινώνοντας νέο δίσκο και ζωντανές εμφανίσεις. Το album ‘The Holy Empire’ αποδεικνύεται εξαιρετικό λαμβάνοντας αποθεωτικές κριτικές ενώ οι συναυλίες του στην Ελλάδα (διπλό sold out στην Αθήνα) ήταν για τους οπαδούς του η εκπλήρωση ενός ονείρου ζωής. Δεν έχουν υπάρξει ποτέ ξανά τόσα δακρυσμένα πρόσωπα σε heavy metal συναυλία.

Στην φετινή τους περιοδεία οι Warlord θα εμφανιστούν με τον νέο τους τραγουδιστή NicholasLeptos, (φωνή των Κυπρίων Arrayan Path και αδιαπραγμάτευτα μία από τις κορυφαίες φωνές του είδους στον κόσμο) παίζοντας ένα μεγαλύτερο από το περσινό σε διάρκεια show όπου εκτός από όλα τα all time classics τους θα ακουστούν για πρώτη φορά και καινούρια τραγούδια. Όπως αποδείχτηκε οι εμφανίσεις των Warlord είναι εμπειρία ζωής, όπου η επαφή κοινού-καλλιτέχνη γίνεται ένα υπερβατικό βίωμα που ο καθένας μας αξίζει να ζήσει.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Uli Jon Roth & Gus G. (special guests: Jorn Lande, Mats Leven) @ 11-12 Μαρτίου Κύτταρο, Αθήνα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

TΡΙΤΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ LIVE ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ!

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 18 EUROS MEXΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ μετα το περας της ημερομηνιας το εισιτηριο θα κοστιζει 22 euros και στην εισοδο το ιδιο! Η προπωληση ξεκιναει την επομενη βδομαδα την Παρασκευη 7 Φεβρουαριου απο το Shiva Records , Monsterville ( Σπυρου Τρικουπη 10 , εξαρχεια ) & Νο Remorse, μεσω internet στο ticketarena.gr απο αυριο!

Oταν ένας ιστορικός κιθαρίστας συναντά επι σκηνής ένα απο τα μεγαλύτερα και πιο hot ονόματα της σύγχρονης μέταλ, το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό! Δύο μουσικοί με όραμα, ασίγαστο πάθος και αστείρευτο ταλέντο, ο μεγάλος Uli Jon Roth και ο εκρηκτικός Gus G. θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα μουσικό event, ένα πάντρεμα της ροκ μουσικής και της πιο εξελιγμένης, δυνατής μορφής της, πλαισιωμένοι απο εξαιρετικούς μουσικούς, αλλά και τις εκπληκτικές φωνές των Jorn Lande και Mats Leven!

Στις συναυλίες που θα πραγματοποιήσουν σε Ελλάδα και εξωτερικό την Άνοιξη, θα γίνουμε μάρτυρες «κιθαριστικών συνομηλιών» υψηλοτάτου επιπέδου
από δύο κορυφαίους αντιπροσώπους των δύο τελευταίων γενεών!

Θα ακουστούν τραγούδια απο τη προσωπική δισκογραφία του Uli Jon Roth, αγαπημένες επιτυχίες του με τους Scorpions, αλλά και κομμάτια απο τον νέο προσωπικό δίσκο του Gus G. " I AM THE FIRE " που θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και αναμένεται να ταράξει τα νερά της ροκ αλλα και μέταλ σκηνής με την ποιότητα των συνθέσεων και τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου που περιλαμβάνει. Και αυτό αποτελεί μόνο την αρχή! Στο πολύωρο αυτό σόου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εκτός των άλλων, τους υπέροχους αυτούς κιθαρίστες να τζαμάρουν μαζί επι σκηνής σε ένα σετ λιστ… έκπληξη!

Το κιθαριστικό δίδυμο Roth/Gus δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πλούσια καριέρα που συνοδεύει τους δύο μουσικούς μιλάει απο μόνη της. Ο Uli Jon Roth, κιθαρίστας των Scorpions τη δεκαετία του 70’ και συνθέτης πολλών μεγάλων επιτυχιών τους, συνεχίζει να διαγράφει μία πολύ επιτυχημένη σόλο πορεία, η οποία συμπεριλαμβάνει προσωπικά projects και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του μουσικού κόσμου. Ο Gus G., ιδρυτής του διάσημου metal group Firewind που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία, κατάφερε, εκτός των άλλων, να ξεχωρίσει ανάμεσα απο μεγάλους ανα τον κόσμο κιθαρίστες και να κατακτήσει επάξια τη θέση του κιθαριστα δίπλα στον μεγάλο Ozzy Osbourne.

Kάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φόρα και μόνο για πολύ συγκεκριμένες εμφανίσεις…! Οι οπαδοί αυτών των δυο μουσικών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κομμάτια των Black Sabbath, των Scorpions αλλά και του Ozzy Osbourne που έγραψαν ιστορία!

Δυο τεράστιοι frontman, ο Νορβηγός Jorn Lande, γνωστός σαν η φωνή των power metalers Masterplan, αλλά και δημοφιλής απο τις συνεργασίες του με γνωστα group της ροκ/μέταλ όπως οι Αvantasia , Heaven and Hell, Ark και ο Σουηδός Mats Leven, τραγουδιστής πλεον των Candlemass και άλλων σημαντικών group όπως οι Therion, Yngwie j. Malmsteen, Treat και Krux, θα πλαισιώσουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες και θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο κομμάτια που στοίχειωσαν την εφηβεία μας! Παρέα on stage με τον χρόνια συνεργάτη απο την εποχη των Electric Sun & μπασίστα του Uli Jon Roth θα ειναι Ule W. Ritgen (Fair Warning).

Black Rebel Motorcycle Club, Noise Figures @ 4 Μαρτίου Acro, Αθήνα, 5 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη, Principal




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα από τα κορυφαία rock συγκροτήματα του πλανήτη επιτέλους έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες: οι Black Rebel Motorcycle Club θα βρεθούν στις 4 Μαρτίου στην Αθήνα στο ολοκαίνουργιο ACRO και στις 5 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal. 

4 Μαρτίου, Αθήνα, ACRO (Ιερά Οδός 7-11)
5 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη, Principal (Μύλος)


Black Rebel Motorcycle Club + guests

Εδώ και 15 χρόνια οι Black Rebel Motorcycle Club κυκλοφορούν τον έναν εντυπωσιακό δίσκο μετά τον άλλο και περιοδεύουν διαρκώς ανά τον κόσμο, ξεπουλώντας τα εισιτήρια σε συναυλιακούς χώρους από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ως την Κίνα και την Αυστραλία, ενώ το όνομά τους φιγουράρει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Με τον χαρακτηριστικά βρώμικο και ανελέητα σέξι ήχο τους και το κατ' εξοχήν αυτοκαταστροφικό attitude, οι Black Rebel Motorcycle Club γράφουν το δικό τους κεφάλαιο στην rock μυθολογία.

Αν έκαναν τα πράγματα by the book και ακολουθούσαν τις επιταγές των μεγάλων δισκογραφικών, σήμερα μάλλον θα ήταν όσο διάσημοι όσο οι White Stripes και οι Strokes. Αυτοί όμως διάλεξαν τον δύσκολο, ανεξάρτητο δρόμο, βασίστηκαν μόνο στη μουσική τους και τα κατάφεραν εξαιρετικά Τραγούδια τους έχουν ακουστεί σε ταινίες, video games, τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, οι περιοδείες τους δεν τελειώνουν ποτέ και η δημοφιλία τους παραμένει εντυπωσιακή. Όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο μεγάλο συγκρότημα είναι.

Εισιτήρια:

Προπώληση: 23 ευρώ (200 εισιτήρια για κάθε συναυλία), 25 ευρώ στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και από 20/12 στο Tickethouse Θεσσαλονίκης

Ταμείο: 28 ευρώ


Πληροφορίες: www.detoxevents.gr και 210-9636485 (καθημερινά 12:00-17:00)



Up The Hammers Festival: Liege Lord, Xentrix, Masque, Wardrum, Bio-Cancer, Astronomikon, Screamer, Hundred @ 7-8 Μαρτίου Κύτταρο, Αθήνα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Up the Hammers 2014
7 & 8 Μαρτίου στο Κύτταρο
2 μέρες γεμάτες Heavy Metal μουσική στο Κύτταρο Live

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου οι Ιάπωνες Blaze θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ευρώπη και θα αποτελέσουν το highlight της πρώτης μέρας του φεστιβάλ, ενώ το Σάββατο 8 Μαρτίου οι Αμερικανοί Liege Lord θα μας ξεσηκώσουν με τους speed/power metal ρυθμούς τους.

Το line up συμπληρώνουν πολλά ονόματα της Metal σκηνής. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 
BLAZE (JP) (FIRST TIME IN EUROPE! EXCLUSIVE SHOW!)
PARAGON (D)
ARRAYAN PATH (CYP)
TRIAL (SWE)
ARPYIAN HORDE (GR)
DESPERATION (BEL)
IN AEVUM AGERE (I)
RAVENSIRE (POR)

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 
LIEGE LORD (USA)
XENTRIX (UK)
MASQUE(UK)
WARDRUM (GR)
BIO-CANCER (GR)
ASTRONOMIKON (CYP)
SCREAMER (SWE)
HUNDRED (UK)

UP THE HAMMERS 2014
7 & 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE (Ηπείρου 48 και Αχαρνών)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Sirens Records, No Remorse Records, Metal Era
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 26€ ΣΤΙΣ 7/8, 29€ ΣΤΙΣ 8/8, 47€ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 15:30
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.musicboxproductions.gr & 210-6465000

Surf Rock Mayhem Vol.3 @ Παρασκευή 7 Μαρτίου Αν Club



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Surf Rock Mayhem Vol.3

Το πανδαιμόνιο Surf μουσικής συνεχίζεται! Η ατμόσφαιρα του '60 δένεται με σύγχρονους instrumental ήχους σε μια νύχτα που θα τραγουδήσουν κιθάρες, θα εκραγούν ενισχυτές και θα "ανάψουν" σαξόφωνα, στέλνοντάς μας σε θάλασσες από reverb με τεράστια κύματα από καθαρή ενέργεια!
Πάρτε τις σανίδες σας, ντυθείτε ανάλογα και ελάτε να χορέψουμε με τους:
The Telestons, Meanwhile in Mexico, Dirty Fuse και The Titanics.
AN Club
Παρασκευή 7 Μαρτίου
Είσοδος 6 Ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30


Dirty Fuse

Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν το 2008 από τον κιθαρίστα Duda Victor και τον ντράμερ Χρήστο Κόγιο με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο του surf rock. Με επιρροές από Dick Dale, Ventures, Atlantics, Ramones και Televison, η μουσική τους είναι βασισμένη στην old school surf μουσική των '60s, αποδιδόμενη με την ενέργεια του garage και του punk rock. Με δικές τους κυρίως συνθέσεις ξεκινούν την περιπλάνηση τους στα live bars της Αθήνας σαν τρίο (κιθάρα, μπάσο και τύμπανα). Μετά από κάποιες αλλαγές στη σύνθεση τους στα μέσα του 2009 ηχογραφούν τα πρώτα τους κομμάτια τα οποία θα κυκλοφορήσουν ένα χρόνο αργότερα στο 7" βινύλιο "Lost Riders". Μέσα στο 2010 προστίθενται στη μπάντα οι Μάνος Κισαμιτάκης (σαξόφωνο), Γιάννης Δράκος (μπάσο) και Κώστας Μπακούλας (κιθάρα) και με αυτή τη σύνθεση συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Το 2012 κυκλοφορούν το ομώνυμο full-length CD "Dirty Fuse", με το κομμάτι Sunset Beach (απόδοση του "Ακρογιαλιές Δειλινά" του Β. Τσιτσάνη) να βρίσκει μεγάλη αποδοχή από το ραδιόφωνο και τους DJs (ψηφίστηκε Νο 47 στα 101 καλύτερα surf κομμάτια στον κόσμο από τα '70 μέχρι σήμερα από τους ακροατές του North Sea Surf Radio και τους αναγνώστες του φόρουμ SurfGuitar101.com). Το 2013 συνεχίζουν κυκλοφορώντας το 10" βινύλιο "Surfbetika!" με αποδόσεις εφτά παλιών ρεμπέτικων τραγουδιών. Χαρακτηριστικό των Dirty Fuse σε όλη τη διάρκεια της πορεία τους είναι η συνεχής και δυναμική παρουσία τους σε live stages.

Σημαντικές στιγμές στην πορεία των Dirty Fuse είναι η εμφάνισή τους δίπλα στους Atlantics στο Bat City,Intenso (2013), η συμμετοχή τους στο Surfer Joe Summer Festival στην Ιταλία (2012), η διοργάνωση του Surf Rock Mayhem, του πρώτου all-surf-music live event στο Bios (2013), η εμφάνιση τους δίπλα στους Invisible Surfers στο Αn Club (2012), και οι συμμετοχές τους στη συλλογή του Continental Magazine (USA, 2012), στο soundtrack του ντοκυμαντέρ «Welcome to the show (Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου)» και στη συλλογή Unsigned United (2009).

Δισκογραφία
Lost Riders, 7" EP (2010, self-released)
Dirty Fuse, CD (2012, Green Cookie Records)
Surfbetika, 10" EP (2013, Green Cookie Records)


Meanwhile In Mexico

Οι Meanwhile in Mexico σχηματίστηκαν το 2008 από τον Ευγένιο Τριβιζά. Το πρώτο Line up της μπάντας αποτελούσαν οι Σταύρος Ξαρχάκος, Εμμανουήλ Μπενάκης και Παναγιώτης Φασούλας. Από την αρχή του( πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την πρώτη πρόβα) το σχήμα διασκεύασε surf rock κομμάτια περασμένων δεκαετιών, με στόχο να κυνηγήσει θύλαια, γόνους γραῶν της εν λόγω εποχής που κατά πάσα πιθανότητα θα είχαν προίκα κάποιο νεοκλασσικό. Η εμμονή του Π. Φ. για σεμεδάκια, αναζοπύρωνε συνεχώς την θέληση για κυνήγι κορασίδων. Μετά από κάποια Live, ο Ε. Μπ. επηρεασμένος από γνωστό συγγραφέα, αποφάσισε να πάρει τα καράβια και να βυθίσει το συγκρότημα σε έναν ωκεανό αναζήτησης χαμηλών συχνοτήτων. Μετά από αρκετές αλλαγές μελών στο συγκρότημα, καθώς και αρκετές εμφανίσεις σε πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και επαρχία, άρχισαν οι προετοιμασίες για την πρώτη δισκογραφική δουλειά, υπό την επίβλεψη του Λεβιάθαν Καμπάκογλου ( σ.σ.: ή Καμπακόγλου, πάντα υπέγραφε με κεφαλαία) . Λίγο πριν την έναρξη των διαδικασιών, ο Π.Φ. αποφάσισε να εγκαταλείψει την μπάντα για να πάει να παίξει μπάσκετ. Έκτοτε η μπάντα λειτουργεί υπό την επίβλεψη εξωγήινων που έχουν εγκατασταθεί σε σώματα μουσικών και παίζουν.


The Titanics

Μια σύγκρουση μεταξύ τής μελωδικής ομορφιάς του κλασικού surf και του πρωτογενούς γκαράζ / punk. Οι Titanics παραμένουν πιστοί στους κλασικους ήχους του surf της δεκαετίας του 1960, αν και οι συνθέσεις τους δεν υποκεινται σε τέτοιους περιορισμούς.
 Οι The Titanics είναι μία 4μελής Surf/Punk Μπάντα με τον Peri Samosurfer στην κιθάρα (πρώην ντράμερ των Death ρόκερς Syndrome 94), τον Δημήτρη Χατζημήτρο στο μπάσο (μέλος των Indie ρόκερς Frequency On), τον Νόντα Κακλαμάνη στα ντράμς (μέλος των Prog/Post ρόκερς The Bow πρώην Intravenues) (αντικατέστησε τον Πάνο Τουτουδάκη το Σεπτέμβρη του 2013) και τον "φρέσκο" Μανόλη Frantic στα πλήκτρα (μέλος των Garage ρόκερς The Frantic V και της Avant Guard/Noise μπάντας Xism). Οι The Titanics με την αρχική τους σύνθεση, σαν τρίο, πρωτοεμφανίζονται τον Οκτώβριο του 2012 στη συνέχεια βοηθούν στην οργάνωση και εμφανίζονται σε 2 Surf Rock Mayhem φεστιβάλ, στα BIOS και 6 DOGS Μάρτη και Ιούλη του 2013 αντίστοιχα. 28 Δεκέμβρη του ίδιου έτους εμφανίζονται για πρώτη φορά σαν τετραμελές σχήμα στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του περιοδικού Lust.


The Telestons

Οι Telestons ιδρύθηκαν τέλος του 2009 αρχές του 2010. Το συγκρότημα παίζει μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι Deadly44 παίρνουν ένα κιθαρίστα ακόμα και δημιουργούν τους Telestons. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από την Τελεστώ είναι μία από τις Ωκεανίδες, θυγατέρες του Ωκεανού και της Τηθύος. Το στούντιο βρίσκεται στον Πειραιά δίπλα στο λιμάνι. Δυο κιθάρες ένα μπάσο, ντράμς, σαξόφωνο Τelestons.