menu

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Απεβίωσε ο Ed Gagliardi



O Ed Gagliardi ήταν ιδρυτικό μέλος των Foreigner μαζί με τους Lou Gramm, Mick Jones, Al Greenwood, Dennis Elliott, Ian McDonald και συμμετείχε στα δύο πρώτα, πολυπλατινένια άλμπουμ του συγκροτήματος "Foreigner" (1978) και "Double Vision" (1979).

Μετά από την αποχώρησή του από τους Foreigner σχημάτισε με τον κιμπορντίστα Al Greenwood τους Spys, με τους οποίους κυκλοφόρησε δύο ακόμη άλμπουμ, τα "Spys" (1982) και "Behind Enemy Lines" (1983), προτού αποσυρθεί οριστικά από τη δισκογραφία.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

10 Σπάνια βίντεο των Pink Floyd



Είναι κοινή γνώση στους οπαδούς των Pink Floyd ότι, αν και εφόσον το θρυλικό αυτό συγκρότημα ξεκλειδώσει τα αρχεία του και βγάλει σε κυκλοφορία το υλικό που έχει μαζέψει μέσα στα χρόνια, θα χρειαστεί μια μικρή περιουσία για να τα αποκτήσουμε όλα και είναι σίγουρο ότι θα το κάνουμε. Ευτυχώς ή δυστυχώς, η εμμονή του συγκροτήματος με την τελειότητα έχει αφήσει ένα τεράστιο υλικό ανεκμετάλλευτο, όχι όμως και μη προσβάσιμο.

Μετά από μελέτη και εσωτερική διαπάλη σας παρουσιάζουμε τα 10 βιντεάκια που μπορείτε να βρείτε στο YouTube και άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες, δεν ανήκουν στην επίσημη φιλμογραφία του συγκροτήματος, αλλά δεν μπορεί να χάσετε ούτε αν θέλετε να λέγεστε οπαδός ούτε αν θέλετε να κατανοήσετε την πραγματική τους φύση. Η σειρά παρουσίασης είναι (υποκειμενικά) αξιολογική ενώ, επειδή το διαδίκτυο είναι αχανές και σίγουρα κάτι θα μας έχει ξεφύγει, με χαρά θα θέλαμε με τα σχόλιά σας να μετατρέψετε το άρθρο αυτό σε έναν συγκεντρωτικό κατάλογο των βίντεο των Pink Floyd.

10 Live in Athens (1989)


Floyd Athens 89 (1) από anonymousjb


Floyd Athens 89 (2) από anonymousjb


Περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους παρά για τη μουσική του αξία, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι έστω και η κουτσουρεμένη μορφή των Pink Floyd πέρασε κάποτε κι από τη χώρα μας. Σε μια συναυλία που για πολλά χρόνια κατείχε το ρεκόρ της μεγαλύτερης προσέλευσης στην Ελλάδα, η παρέα του Gilmour, όπως ουσιαστικά ήταν τότε απόντος του Waters, προωθούσε ίσως τον πιο αδύναμο δίσκο του συγκροτήματος αλλά και πάλι ήταν ικανή να προσφέρει ανατριχιαστικές στιγμές όπως το "Shine On You Crazy Diamond" σε ένα κοινό που εμφανώς τους λατρεύει. Σε μια εποχή χωρίς κινητά, το ότι βρέθηκε κάποιος μερακλής με κάμερα και κατέγραψε τη στιγμή, είναι μεγάλη τύχη.

9 Bouton Rouge Show (1968)



Pink Floyd - Live at Bouton Rouge - French TV... από giltonkulbergtv


Επίσης για ιστορικούς λόγους αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο από μια τηλεοπτική εμφάνιση στη γαλλική εκπομπή "Bouton Rouge" αξίζει γιατί δείχνει το συγκρότημα στο πιο δύσκολο ίσως και μεταβατικό στάδιο της καριέρας τους. Ο David Gilmour εμφανώς αμήχανος και έξω από τα νερά του ερμηνεύει τα τραγούδια του Syd Barrett αντικαθιστώντας τον. Η διαφορά στο πόσο πιο ταιριαστός ήταν στις ελεύθερης δομής συνθέσεις όπως για παράδειγμα το "Astronomy Domine" και το "Let There Be More Light" σε σχέση με τις ιδιόρρυθμες pop συνθέσεις όπως το "Flaming" είναι μία απόδειξη του γιατί το συγκρότημα πήρε τελικά την κατεύθυνση που όλοι ξέρουμε. Επιπλέον είναι μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στα πρώτα χρόνια τους όπου δεν παίζουν με playback όπως ήταν ο κανόνας τότε.


8 Jugbund Blues (1967) 




Δεν είναι ότι το βίντεο αυτό καθεαυτό έχει κάτι το διαφορετικό από τα γνώριμα σκηνικά των στημένων «video clip» της εποχής, εξαιρούμενου ίσως του ψυχεδελικού φωτισμού που μέχρι τότε είχε ήδη γίνει συνώνυμος των εμφανίσεων των Floyd. Είναι ο συνδυασμός των στίχων του Barrett, που ουσιαστικά είναι μία (συνειδητή ή ασυνείδητη) εξομολόγηση της σχιζοφρενικής κατάστασης που ζούσε, με το χαμένο βλέμμα, την παγωμένη έκφραση και τον τρόπο που χτυπάει τις χορδές της ακουστικής κιθάρας (για πρώτη φορά). Αυτά είναι τα στοιχεία που κάνουν το video του "Jugband Blues" να λέει περισσότερα για την αποχώρηση (ή εκδίωξη) του Syd από τους Floyd από ότι πολλά κείμενα και συνεντεύξεις έχουν καταφέρει.


7 Corrosion In The Pink Room (1970;)




Μετά τον Barrett, λίγο από ανάγκη, λίγο από πεποίθηση οι υπόλοιποι Floyd εμβάθυναν πολύ περισσότερο σε σχεδόν avant garde, πειραματικά μονοπάτια. Οι αναζητήσεις τους αυτές είτε έρχονταν ως συμπλήρωμα και ανάπτυξη ήδη υπαρχόντων τραγουδιών, είτε ως ξεχωριστοί πειραματισμοί μέρη των οποίων συνήθως έβρισκαν τη θέση τους σε επόμενες συνθέσεις. Το "Corrosion In The Pink Room" παιζόταν συχνά στις συναυλίες του το 1970 και μάλιστα πολλές φορές ως πλάκα περιελάμβανε και ένα πείραγμα προς τον μάνατζέρ τους Steve O'Rourke (ακούστε εδώ τα πρώτα δευτερόλεπτα). Έγινε περισσότερο γνωστό επειδή περιελάμβανε τον «ήχο φάλαινας» που δημιουργούσε με την κιθάρα του ο Gilmour και που στη συνέχεια κατέληξε στο "Echoes". Το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι γνωστό με ποιο σκοπό μαγνητοσκοπήθηκε, είναι όμως ένα πολύ καλό δείγμα της πιο πειραματικής πλευράς της τετράδας πριν την εμπορική εκτόξευση.


6 Abbaye de Royaumont (1971)


Όπως θα διαπιστώσετε αρκετά από τα τραγούδια στο αφιέρωμα αυτό επαναλαμβάνονται και δεν είναι πιθανότατα αυτά που κάποιος θα περίμενε. Δύο μόλις τραγούδια έχουν σωθεί από την εμφάνιση των Pink Floyd στο Αββαείο του Royaumont στη Γαλλία λόγω της ζωντανής μετάδοσης από το κανάλι ORTF2. Οι Pink Floyd, που δεν τους έλειπαν ποτέ οι εμπνεύσεις για ιδιαίτερα μέρη να παίξουν, είναι απόλυτα στο στοιχείο τους με την ψυχεδελική τους μεγαλοπρέπεια μέσα στην εκκλησία. Τόσο το "Cymbaline", όσο, πολύ περισσότερο, το "Set The Controls For The Heart Of The Sun" ακούγονται εξαιρετικά και αν η διάρκεια των στιγμιότυπων δεν ήταν τόσο σύντομη, εύκολα θα μπορούσε αυτό το βίντεο να υπερκεράσει άλλα από την ίδια εποχή που βρίσκονται ακολούθως στη λίστα.

5 Song Days Festival (1969)


Η συγκεκριμένη κινηματογράφηση προέρχεται από τον Οκτώβρη του 1969 και ένα φεστιβάλ στο Essen. Είναι δηλαδή μία εμφάνιση που έρχεται μερικές μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία του "Ummagumma" και λίγους μήνες μετά την ηχογράφηση του ζωντανού μέρους του εν λόγω δίσκου, αυτού που για πολλούς είναι το καλύτερο επίσημο «live» τους. Καθόλου τυχαίο που τα τραγούδια που ακούγονται εδώ είναι δύο που περιλαμβάνονται στο "Umagumma", ομολογουμένως σε κατώτερη ποιότητα. Για άλλη μία φορά αναδεικνύεται πλήρως ο απολύτως πειραματικός και αυτοσχεδιαστικός χαρακτήρας του συγκροτήματος εκείνα τα χρόνια. Η επαγγελματική λήψη, αν και ασπρόμαυρης εικόνας, δίνει μάλλον το καλύτερο δείγμα του πώς έπαιζαν οι Pink Floyd εκείνη την εποχή και τι ακριβώς έκαναν στη σκηνή (spoiler: και τι δεν έκαναν!).

4 Live In California (1972-1977)


Η κακή ποιότητα της εικόνας καθώς πρόκειται για ερασιτεχνική μαγνητοσκόπηση, καθώς και το γεγονός ότι τα τραγούδια ακούγονται σε αποσπάσματα εμποδίζει αυτό το βίντεο (η καλύτερα τη συνένωση βίντεο από τρεις συναυλίες του συγκροτήματος) από το να πιάσει κορυφή στη λίστα. Η σπανιότητα του υλικού είναι δεδομένη αφού από τα χρόνια 1972 έως και 1977 ελάχιστα και πανσπάνια είναι τα βίντεο που έχουν σωθεί, όπως και η δίψα των φίλων των Pink Floyd για στιγμιότυπα αυτής της εποχής οπότε ακόμα και τα μακρινά αυτά πλάνα καλύπτουν ένα σημαντικό κενό στην ιστορία τους. Το ιπτάμενο γουρούνι που παίρνει φωτιά στα τελευταία δευτερόλεπτα του "Pigs (Three Different Ones)" είναι το κερασάκι στην τούρτα.

3 The Wall Live (1980)


Όπως είναι πλέον λίγο πολύ κοινός τόπος, οι εξωφρενικά, ειδικά για την εποχή, μεγαλειώδεις συναυλίες του "The Wall" είχαν μαγνητοσκοπηθεί με σκοπό πλάνα τους να χρησιμοποιηθούν στην ταινία που ετοιμαζόταν για τις κινηματογραφικές αίθουσες. Μπορεί το πλάνο αυτό να εγκαταλείφθηκε, τα πλάνα όμως που τραβήχτηκαν όχι, και, χωρίς την έγκριση του συγκροτήματος οπότε και με κακή ποιότητα, έχουν μεταφερθεί σε άπειρα video bootlegs ανά τα χρόνια, πλέον και στο internet. Μπορεί αρκετά από τα ευρήματα των συναυλιών αυτών να τα ζήσαμε σε ένα βαθμό στις εμφανίσεις του Roger Waters στην Αθήνα, αλλά η παρουσία και των υπολοίπων μελών όπως και (κυρίως) η αυθεντική έμπνευση πίσω από το "The Wall" σε όλη της την ειρωνεία, το συμβολισμό και τον κυνισμό (από τον εισαγωγικό MC, μέχρι την «surrogate band») αυξάνει κατακόρυφα τόσο την ιστορική όσο και την καλλιτεχνική αξία αυτού του βίντεο.

2 An Hour With Pink Floyd, Live At Kqed (1970)

Είναι λίγο ως πολύ κοινό μυστικό ότι κάπου εκεί στα 1970-'71 οι Floyd έδιναν με διαφορά τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες από άποψη του πόσο διαφορετικά ακούγονταν τα τραγούδια τους σε σχέση με τις στουντιακές εκτελέσεις, πόσο αυτοσχεδίαζαν ακόμα και το ποιες συνθέσεις επέλεγαν να παίξουν. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι στην κορυφή της λίστας έχουμε δύο βίντεο προερχόμενα από την εποχή αυτή. Το συγκεκριμένο είναι από την αμερικάνικη περιοδεία τους κατά τη διάρκεια της οποίας έκαναν και με εμφάνιση στον ραδιοφωνικό σταθμό KQED του San Francisco για μία ωριαία συναυλία σε απευθείας μετάδοση. Από την ημέρα αυτή έχει προκύψει πέρα από το ηχητικό μέρος και βιντεοσκοπημένα ντοκουμέντα που παρουσιάζονται μαζί με άλλες εικόνες, συνήθως της φύσης. Η εμφάνιση αυτή είναι μάλλον πιο διάσημη για το ακουστικό ντουέτο των Gilmour / Waters στο υπέροχο "Grantchester Meadows" αλλά και την εξίσου καλή εκτέλεση του αγαπημένου "Cymbaline". Τα υπόλοιπα τραγούδια είναι τα "Atom Heart Mother", "Green Ιs Τhe Colour", "Careful With That Axe Eugene" και "Set The Controls For The Heart Of The Sun".

1 Live At San Tropez (1970)



Θα είναι ιεροσυλία να πω ότι είναι εξίσου καλό με το παρόμοιας δομής επίσημο βίντεο του "Live At Pompei"; Ας είναι, εγώ θα το πω. Μαγνητοσκοπημένο από τη γαλλική τηλεόραση με αφορμή την παρουσία τους στο Φεστιβάλ του San Tropez, το βίντεο αυτό δείχνει πιθανότατα ολόκληρη την εμφάνιση τους που περνάει από το τότε πρόσφατο "Atom Heart Mother" και συνεχίζει με μια σειρά από συνηθισμένα εκείνη την εποχή τραγούδια του σετ τους όπως τα "Embryo" (ακυκλοφόρητο μέχρι τη συλλογή "Works" όπου παρουσιάστηκε σε πολύ μικρότερη μορφή), "Green Is The Colour", "Careful With Axe, Eugene" και "Set The Control For The Heart Of The Sun" σε μακριές, τζαμάριστες εκτελέσεις, μοναδικές από κάθε άλλη, όπως εξάλλου συνήθιζαν εκείνη την εποχή.



Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

AMON AMARTH Παρασκευή 9 Μαΐου - Fuzz Live Music Club Σάββατο 10 Μαΐου - Principal Club Theater



Δελτίο Τύπου
Σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα των Ελλήνων metallers, οι Σουηδοί Vikings Amon Amarth, έρχονται για τέταρτη φορά στη χώρα μας, για να δώσουν συναυλίες αντάξιες της φήμης που τους συνοδεύει!

Amon Amarth (Sweden)

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 - Fuzz Live Music Club
Σάββατο 10 Μαΐου 2014 - Principal Club Theater


Viking Metal Warriors

Με 22 χρόνια καριέρας και 9 άλμπουμ, το ένα καλύτερο από το άλλο, οι Amon Amarth είναι ένα από τα ελάχιστα συγκροτήματα του ακραίου χώρου που έχουν καταφέρει να λατρεύονται ακόμα και από οπαδούς πιο παραδοσιακών ακουσμάτων, εξαιτίας των κολλητικών μελωδιών τους, του φοβερού groove και του καταιγιστικού ρυθμού που έχουν τα τραγούδια τους, της θεματολογίας τους που αφορά αποκλειστικά στη Σκανδιναβική μυθολογία αλλά και εξαιτίας των εκπληκτικών live shows που δίνουν.

Από το "Once Sent From The Golden Hall" του 1998, φαινόταν ότι το συγκρότημα αυτό, ήταν κάτι διαφορετικό σε σχέση με οτιδήποτε άλλο είχε δει το death metal ιδίωμα μέχρι τότε. Τα δύο επόμενα άλμπουμ τους, "The Avenger" και "The Crusher", ήταν εξαιρετικά και η καλή φήμη που ακολουθούσε τις ζωντανές τους εμφανίσεις, ξεκίνησε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Το "Versus The World", ήρθε το 2002, να δείξει μία πιο σκοτεινή και heavy πτυχή του συγκροτήματος και ήρθε και το πρώτο trademark τραγούδι τους, που δεν είναι άλλο από το "Death In Fire" που άνοιγε το άλμπουμ και έκτοτε κλείνει σχεδόν όλες τις συναυλίες τους, όντας ένα απόλυτο crowd favorite. Το "Fate Of Norns" του 2004, φανέρωνε έναν πιο ώριμο ήχο, με το groove να υπερισχύει έναντι των υψηλών ταχυτήτων, το Viking στοιχείο να παραμένει έντονο και το video του "Pursuit Of The Vikings" να λατρεύεται απ' άκρη σ' άκρη.

Η ολική εκτόξευση, ήρθε με το -μάλλον- κορυφαίο άλμπουμ τους μέχρι σήμερα, το "With Oden On Our Side", με τραγούδια όπως το "Valhall Awaits Me", "Runes To My Memory" και "Cry Of The Blackbirds" και μεγάλες περιοδείες να ακολουθούν, χάρισε ακόμα και θέσεις στα charts στους Amon Amarth και έγινε χρυσό στην Αμερική, κάτι ανήκουστο μέχρι τότε, για ένα συγκρότημα που σε κανένα σημείο της καριέρας του δεν συμβιβάστηκε σε ότι έχει να κάνει με τον ήχο ή το image του και τη θεματολογία του, ιδιαίτερα έχοντας κυκλοφορήσει το άλμπουμ του μέσω μίας ανεξάρτητης εταιρίας όπως η Metal Blade (εταιρία με την οποία έχουν κυκλοφορήσει όλα τα άλμπουμ τους). Μέσω του video clip του "Cry Of The Blackbirds", ακόμα και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να τους δουν live, μπορούσαν να θαυμάσουν τις «χορογραφίες» που έχουν να κάνουν με το εντυπωσιακό headbanging όλων των μελών επί σκηνής, που οδήγησε σε μία αμφίδρομη σχέση με τους οπαδούς τους, οι οποίοι στις συναυλίες τους μαζεύονται και κάνουν ότι κωπηλατούν ένα καράβι των Viking! Όπως λέει και το ίδιο το συγκρότημα για τις ζωντανές τους εμφανίσεις, που έχουν έντονο το στοιχείο της Σκανδιναβικής μυθολογίας και πολλές φωτιές, «Όταν πας να δεις μία συναυλία, δεν πας μόνο να ακούσεις τα τραγούδια. Αυτό το κάνεις και στο σπίτι σου. Πρέπει να δίνεις ένα show και να κάνεις τη συναυλία σου όσο πιο διασκεδαστική γίνεται για τον κόσμο. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς».

Οι Amon Amarth, πλέον, είχαν αποκτήσει ένα status, που ακόμα και ο πιο φανατικός τους οπαδός δεν μπορούσε να φανταστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του. Στα πλαίσια της περιοδείας τους, πέρασαν για πρώτη φορά από τη χώρα μας, στις 31 Μαΐου 2007, κάνοντας το Gagarin 205 να μοιάζει με καμίνι από την ενέργεια που εξέπεμπαν και τον κόσμο που αντιδρούσε μανιωδώς! Είναι η περίοδος που ξεκίνησε μία παρατεταμένη διαφημιστική καμπάνια στο τότε κραταιό Myspace, που όποτε το άνοιγες, έβλεπες μπροστά σου το πρόσωπο του τραγουδιστή του γκρουπ, Johan Hegg και αυτό το γεγονός έκανε τον μη σχετικό κόσμο να πιστεύει ότι οι Amon Amarth είχαν αποκτήσει δημοφιλία παρόμοια με αυτή των Iron Maiden!

Τα πράγματα είχαν πλέον απλουστευθεί. Το "Twilight Of The Thunder God" σάρωσε στα charts (!), με guest συμμετοχές που εκτείνονταν από τον L.G. Petrov (Entombed) και τον Roope Latvala (Children Of Bodom) μέχρι τους Φιλανδούς τσελίστες Apocalyptica. Τα video clip τους συνέχισαν να είναι καταπληκτικά, όντας πιο κοντά σε ταινίες μικρού μήκους, παρά σαν απλά heavy metal video clips και η φήμη τους είχε πλέον διογκωθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Αναπόφευκτη ήταν η δεύτερη διαδοχική εμφάνισή τους στη χώρα μας, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων (14 Φεβρουαρίου 2009) στο Fuzz Live Music Club αλλά και για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την επόμενη μέρα. Το όγδοο άλμπουμ των Amon Amarth, είχε τον τίτλο "Surtur Rising" και η περιοδεία τους, τους έφερε για μία ακόμη φορά στα μέρη μας, αυτή τη φορά στις 22 Απριλίου 2012 στο Fuzz Live Music Club για μία ακόμη φορά. Το άλμπουμ, ακολουθούσε την πεπατημένη, χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις, απλά εδραίωνε το όνομα και τη φήμη του σχήματος. Το περσινό όμως, "Deceiver Of The Gods" με παραγωγό τον πασίγνωστο Andy Sneap (Sabbat, Hell), φανερώνει ένα σχήμα απελευθερωμένο από τα στεγανά του ήχου που οι ίδιοι δημιούργησαν, με πάρα πολλές κλασικομεταλλικές αλλά και καθαρόαιμες thrash metal επιρροές και ένα video clip που κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς, για το "Father Of The Wolf", που είναι μία ταινία μικρού μήκους, η οποία διαρκεί πάνω από 10 λεπτά και περιέχει και ηθοποιούς! Επίσης συμμετείχε και ο Messiah Marcolin (πρώην Candlemass, Momento Mori, κλπ) ως guest στο κομμάτι "Hel". Η Deluxe έκδοσή του άλμπουμ περιλαμβάνει ένα bonus CD, με τραγούδια φόρο-τιμής στα αγαπημένα τους σχήματα, Motörhead, Black Sabbath, AC/DC και Judas Priest, από την οπτική γωνία των Amon Amarth.

Οι Σουηδοί Vikings θα εμφανισθούν την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στην Αθήνα στο Fuzz Live Music Club (ενώ μία μέρα αργότερα στην Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater) και είναι η ευκαιρία μας να τους θαυμάσουμε για μία ακόμη φορά σ' αυτό που κάνουν καλύτερα! Τις ζωντανές εμφανίσεις! Μην χάσετε τη συναυλία που μπορεί να αποδειχθεί εμπειρία ζωής, από ένα πραγματικά αυθεντικό συγκρότημα!

Ώρα έναρξης: 22:00 - Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ (Τα πρώτα 300 εισιτήρια) - 25 ευρώ (Υπόλοιπη προπώληση & ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket House, Public, Metal Era, Reload Stores, Παπασωτηρίου, Seven Spots
On-line: www.ticketpro.gr, www.viva.gr, tickets.public.gr και www.123tickets.gr

PLANET OF ZEUS @ 8 Μαϊου Σπονδές Καλαμάτα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Το live που το κοινό της Καλαμάτας περίμενε εδώ και καιρό, είναι πλέον γεγονός. Η μπάντα που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του Stoner στην χώρα μας, επισκέπτεται την πόλη της Καλαμάτας στα πλαίσια της περιοδείας τους λίγο πρίν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ. Οι Planet of Zeus θα παίξουν για πρώτη φορά στο καλαματιανό κοινό, κατι που θα κάνει τη συναυλία ακόμη πίο ενδιαφέρον μιάς και ακόμη και αυτοί που δεν είχαν την τύχη να δούν τη μπάντα live, ξέρουν πολύ καλά τι να περιμένουν.

Για τους Planet Of Zeus θα ανοίξουν οι Mr.Booze, και οι Cockblockers. Δυο τοπικές μπάντες που θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση με τους πρώτους να έχουν ήδη κυκλοφορήσει ενα EP.

Το live θα πραγματοποιηθεί στις Σπονδές Live Stage στις 8 Μαϊου. Οι πόρτες θα ανοίξουν 20:30 και το εισητήριο είναι 10 ευρώ.