menu

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

New Long Fest: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα




Για 3η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί το New Long Fest θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (πρώην Αμερικάνικη Βάση – λεωφ. Μαραθώνος 196) φέτος, στις 15, 16 & 17 Ιουλίου. Τα συγκροτήματα που έχουν έως τώρα δηλώσει συμμετοχή είναι:
- Universe217
- Mass Infection
- Wish Upon A Star
- Still Falling
- we.own.the.sky
- Cyanna Mercury
- Omega Monolith
- Karma Violens
- Breath After Coma
- Womb of Maggots
- Insect Radio
- Chronoboros
- Freefall

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η PATTI SMITH στο Piraeus Academy το Σάββατο 25 Ιουνίου



H Patti Smith, μια από τις σημαντικότερες φιγούρες της ροκ επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα μοναδικό show στο Piraeus Academy το Σάββατο 25 Ιουνίου, όπου και θα ερμηνεύσει με το συγκρότημα της επί σκηνής ολόκληρο τον μνημειώδη πρώτο της δίσκο, Horses, μαζί με ένα best of setlist με τα πιο αγαπημένα της τραγούδια!

Το φθινόπωρο του 1975 η Patti Smith μαζί με το συγκρότημα της μπήκαν στα Electric Lady Studios για να ηχογραφήσουν έναν από τους πλέον επιδραστικούς δίσκους στην ιστορία της ροκ μουσικής, σημείο αναφοράς για δεκάδες μουσικούς του τότε και του σήμερα, το “Horses”. «Θα είναι μια αληθινή γιορτή. Μια περήφανη επέτειος», δήλωσε η Patti όταν αποφάσισε να ερμηνεύσει και πάλι στην περιοδεία της ολόκληρο το ντεμπούτο album της. Oι Lenny Kay & ο Jay Dee Daugherty, αυθεντικά μέλη του πρώτου της γκρουπ θα την συνοδέψουν σε ένα περιορισμένο αριθμό shows στην Ευρώπη, στα οποία συγκαταλέγεται και αυτό της χώρας μας.

«Για μένα το Πανκ Ροκ είναι η ελευθερία να δημιουργείς, η ελευθερία να είσαι πετυχημένος, η ελευθερία να είσαι αποτυχημένος, η ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου. Η ελευθερία», αυτό είχε δηλώσει η Patti Smith όσο ο κόσμος αγκάλιαζε την μουσική της και τα “Gloria” & “Free Money” γνώριζαν πρωτοφανή επιτυχία.

Η δισκογραφία της φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. Ακολούθησαν σπουδαίοι δίσκοι στην καριέρα της (“Radio Ethiopia”, “Easter”), αποδεικνύοντας πως ένα αστέρι της ροκ είχε γεννηθεί. Αντισυμβατική, δυναμική, ποιήτρια και μουσικός, γεμάτη ενέργεια της άφηνε άναυδους κοινό και κριτικούς στις συναυλίες της, κατάφερε να γίνει συνώνυμο της έννοιας του καλλιτέχνη που τολμά, οραματίζεται, αντιστέκεται μα πάνω από όλα γεννά τέχνη!

«Ένας καλλιτέχνης φορά το έργο του στη θέση των πληγών του», είχε δηλώσει, ενώ οι μουσικόφιλοι και όχι μόνο βρήκαν στους ήχους του “People Have The Power” έναν μοναδικό και αξεπέραστο ύμνο αντίστασης σε όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας κάνουν να χάνουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα.
Η Patti Smith λοιπόν επιστρέφει στην Ελλάδα για να δώσει ένα μοναδικό show το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Piraeus Academy, τιμώντας το Horses, το οποίο και θα ερμηνεύσει ολόκληρο, μαζί με ένα best of setlist από τα πιο όμορφα τραγούδια της! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την καλοκαιρινή νύχτα, που θα ανήκει πάνω από όλα στους εραστές της μουσικής της ιέρειας της ροκ!

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου στην πρώτη φάση της προπώλησης κοστίζουν 28€
Τα εισιτήρια γενικής εισόδου στην δεύτερη φάση της προπώλησης κοστίζουν 30€
Τα εισιτήρια γενικής εισόδου στην τελευταία φάση της προπώλησης κοστίζουν 32€
Τα V.I.P. εισιτήρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον εξώστη κοστίζουν 60€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

H προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Planet Of Zeus, Cockblockers Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 Καλαμάτα Kong MDC




Έπειτα από ένα μικρό διάστημα απουσίας, η OpenMind Pr. Επανέρχεται με το σημαντικότερο μέχρι στιγμής για τη χρονιά του 2016 event, για την πόλη της Καλαμάτας.

Οι Planet Of Zeus, η μπάντα που κατάφερε κάθε οπαδό του σκληρού ήχου να παραμιλάει στο άκουσμά τους μέσα από 3 μόλις άλμπουμ και εκατοντάδες εμφανίσεις σε διεθνή εδάφη και λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Loyal To The Pack”. Επιστρέφουν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στο “Kong mdc”. Ένας πραγματικά υπέροχος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιου είδους εκδηλώσεις και θα ικανοποιήσει τους θεατές.

Το live θα ανοίξουν οι Καλαματιανοί, Cockblockers οι οποίοι μέσα από μια σειρά εμφανίσεων έχουν ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και ο κόσμος τους γνώρισε από την προηγούμενη εμφάνιση τους με τους Planet Of Zeus στην πόλη της Καλαμάτας, αλλά και από την εμφάνισή τους στο South Fest το καλοκαίρι του 2014. Οι Cockblockers θα παρουσιάσουν υλικό από το πρώτο άλμπουμ τους το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και θα συζητηθεί ιδιαίτερα μιας και πρόκειται για μια πραγματικά πολλά υποσχόμενη μπάντα της πόλης.

Το Kong mdc, βρίσκεται στην οδό Αναγνωσταρά 5, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00.

Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και μπύρα) και οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων είναι οι εξής:

21:30 Cockblockers
22:30 Planet Of zeus

The Vintage Caravan, Black Hat Bones, Contra Limit Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 Αθήνα Second Skin




Η Barcode music παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα τους Ισλανδόυς Fuzz Rockers The Vintage Caravan. To γιγαντιαίο “The Beautiful Tour 2016” που έχει διάρκεια πάνω από 2 μήνες καταλήγει στο Second Skin Club στο Γκάζι. Σε αυτό το special event μαζί τους θα είναι οι δικοί μας Energy Rockers Black Hat Bones και οι Heavy Rockers Contra Limit. Όλο το Ροκ δίνει ραντεβού στο Second Skin στης 23 Απριλίου για μια βραδιά που τα decibel και η ενέργεια θα χτυπήσει κόκκινο.

Τιμές Εισητιρίων:
Προπώληση: 10 euro
Ταμείο: 14 euro

Σημεία Προπώλησης:
123tickets.gr: http://www.123tickets.gr/el/ekdiloseis/the_vintage_caravan.html#.VwEHApyLSGx
No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Εξάρχεια –21 0383 0981)
Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Εξάρχεια – 210 33 04 133)
Off The Record (Αγ. Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς – 210 41 90 230) 
Drumstore (Σουλτανή 16, Εξάρχεια – 210 38 39 306) 

Booking & Promoting by Barcode Music
barcodefestival@gmail.com

Nightstalker, Half Gramme Of Soma Παρασκευή, 22 Απριλίου Κύτταρο




Οι Nightstalker, παράλληλα με τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, γιορτάζουν στο Κύτταρο την επανακυκλοφορία του Re-mixed & Re-mastered και με ολοκαίνουργιο ήχο "JUST A BURN" (The Lab records & Labyrinth of Thoughts records) με μια ζωντανή ροκ πανδαισία οπού θα παιχθεί ατόφιο όλο το... εορτάζων άλμπουμ μαζί με όλες τις μεγάλες στιγμές της μπάντας που καθορίζει τη σκηνή μας τα τελευταία 25 χρόνια!!!

Φήμες λένε οτι μπορεί και να ακούσουμε για πρώτη φορά αποσπάσματα απο τη νέα τους δουλειά..!!!

Η συναυλία αυτή θα είναι η τελευταία πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου άλμπουμ τον επόμενο «χειμώνα».

FB Event  

ΠΟΡΤΕΣ: 22.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€

Ο ANGUS YOUNG στην σκηνή με τους GUNS N ROSES



Ο ANGUS YOUNG ανέβηκε στην σκηνή και μαζί με τους GUNS N ROSES στις 16 Απρίλη και έπαιξαν τα RIFF RAFF και WHOLE LOTTA ROSIE.

Δείτε τα
.





BLACK SABBATH: βίντεο από την εμφάνιση τους στις 15 Απριλίου στο Περθ




Οι BLACK SABBATH εμφανίστηκαν στο Περθ στα πλαίσια της περιοδείας τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Δείτε τους να ερμηνεύουν τα :

BLACK SABBATH


FAIRIES WEAR BOOTS


AFTER FOREVER


INTO THE VOID



Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Οι HAWKWIND στην Ελλάδα





Μέχρι τους Hawkwind ήμουν απλώς ένας μουσικός που υποκρινόταν πως έπαιζε καλά, ως μέλος τους ήταν που έμαθα να κάνω στα αλήθεια καλά κάτι!
LEMMY

Οι Άγγλοι SPACE ROCKERS έρχονται στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις ν στις 20 Μαϊου στο Principal Club Theater στην Θεσσαλονίκη και στις 21 Μαϊου στο Gagarin 205 στην Αθήνα.


Τα 40 χρόνια που η μπάντα δισκογραφεί, έχει περάσει από πολλές φάσεις, όμως το συγκρότημα πάντα κατάφερνε να βρίσκει τις ισορροπίες ώστε να βγάζει άλμπουμ που έχουν μείνει στην ιστορία αλλά και να επηρεάσουν συγκροτήματα όπως οι
MONSTER MAGNET  OZRIC TENTACLES FARFLUG, OMNIA OPERA.|



Στις 15 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ το THE MACHINE STOPS το οποίο είναι βασισμένο βιβλίο του E.M Forster, που γράφτηκε το 1909. Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία, γιατί μιλάει ουσιαστικά για το τι κάνουν οι άνθρωποι που ζουν σήμερα στο δωμάτιό τους με τους υπολογιστές τους. Στο βιβλίο ζούσαν σε υπόγειες σήραγγες.

Δείτε τους να παίζουν το SILVERMACINE 




Ακούστε το SOLITARY MAN από το νέο τους άλμπουμ



Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ακούστε το νέο single του BOB DYLAN

Ο BOB DYLAN έδωσε στη δημοσιότητα το single από ττο νέο του άλμπουμ το FALLEN ANGELS που θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαίου.

Το MELACHOLY MOOD ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1939 από τον FRANK SINATRA 

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

WISHBONE ASH TWIN BARRELS BURNING




Τα 80 ‘s βρίσκουν τους WISHBONE ASH σε φάση ανακατατάξεων. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα του JOHN WETTON από το συγκρότημα στο οποίο ποτέ δεν έγινε αποδεκτός, ο Άγγλος μπασίστας αποχωρεί για να σχηματίσει τους ASIA, στη θέση του έρχεται ο TREVOR BOLDER των URIAH HEEP.

Η δισκογραφική τους εταιρία τους προέτρεψε τότε να κινηθούν οι ηχογραφήσεις σε N.W.O.Β.M  ρυθμούς.

Έτσι, το 1982 με τους ANDY POWEL, STEVE UPTON, TREVOR BOLDER, LAURIE WISEFIELD κυκλοφορεί το TWIN BARRELS BURNING το οποίο ανέβηκε μέχρι το #22 των βρετανικών charts, τη μεγαλύτερη θέση που έχουν καταλάβει οι WISHBONE ASH  έως σήμερα.

Side one

1."Engine Overheat"   4:06
2."Can't Fight Love"   4:00
3."Genevieve"   3:36
4."Me and My Guitar"  4:01
5."Hold On"   4:51

Side two

1."Streets of Shame"   4:37
2."No More Lonely Nights"  5:17
3."Angels Have Mercy"   3:55
4."Wind Up"  





The Live Tribute To Gary Moore Vol.3: Remember Lizzy, Under Pleasure Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016




THE LIVE TRIBUTE TO GARY MOORE VOL.3
"…always gonna love you… "

Live act:
REMEMBER LIZZY & FRIENDS
UNDER PLEASURE

Το μεγάλο ζωντανό αφιέρωμα για τον GARY MOORE επιστρέφει!!
Συμπληρωθήκαν πέντε χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου Ιρλανδού κιθαρίστα Gary Moore.
Το καλλιτεχνικό έργο του και οι μουσικές του αποτελούν παρακαταθήκη όχι μόνο για τους οπαδούς του αλλά για όλους τους λάτρεις της μελωδίας και της μουσικής που πηγάζει από την ψυχή.

Αυτό δίδαξε, αυτό ήξερε να κάνει και για αυτό τον τιμάμε κι εμείς με την ψυχή μας.

Οι Remember Lizzy και οι Under Pleasure μαζί με πολλούς εκλεκτούς φίλους, οργανώνουν μια μεγάλη βραδιά γιορτής με τα σημαντικότερα τραγούδια του θρυλικού κιθαρίστα, την Παρασκευή 15 Απριλίου στο ιστορικό ΚΥΤΤΑΡΟ.

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€

FB EVENT  

Special Guests:

ΚΙΘΑΡΑ :
Άγγελος Περλεπές
Τάκης Τσαμουρόπουλος
Τάσος Σκούρας
Μανώλης Τσίγκος
Θανάσης Γκιόκας
Γιώργος Γούτης
Χρήστος Ηλιόπουλος
Γιάννης Κεφαλληνός
Θοδωρής Αριανούτσος

ΦΩΝΗ :
Μιχάλης Δανδουλάκης
Μιχάλης Σμέρος
Στέργος Βόλας
Άρης Πύρρης
Γιάννης Κορωναίος
Γιώργος Εικοσιπεντάκης
Γιάννης Καλύβας
Γιώργος Ασπιώτης
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Τάσος Λάζαρης

ΜΠΑΣΟ :
Νίκος Παπαδόπουλος
Απόστολος Καλτσάς

Στα ντραμς πλήκτρα και στο μπάσο, Άκης Γαβαλάς, Μάνος Γαβαλάς  &  Αλέξανδρος Σταύρακας
Remember Lizzy