menu

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

SIRENIA PERILS OF THE DEEP BLUE




Το PERILS OF THE  DEEP BLUE είναι η 6η δισκογραφική δουλειά του female symphonic group από την Νορβηγία και κυκλοφόρησε 2 χρόνια μετά το ENIGMA OF LIFE το οποίο σηματοδότησε μια στροφή τους προς το εμπορικότερο.



Με το  PERILS OF THE  DEEP BLUE οι SIRENIA γυρίζουν στους ήχους με τους οποίους καταξιώθηκαν, έτσι, οι συνθέσεις είναι σύνθετες με πομπώδη μέρη που σε συνδυασμό με τα πλήκτρα του Morten Veland τα φωνητικά της Ailyn απογειώνουν το άλμπουμ δίνοντας του άλλη διάσταση.



Το 12λεπτο STILL KOM  DODEN το οποίο είναι και το μεγαλύτερο κομμάτι της μπάντας, έχει πολύ καλή ενορχήστρωση με αργό ρυθμό και ένα πολύ καλό riff στη μέση του κομματιού.




Στο SEVEN WIDOW WEEP μεταξύ των riffs ακούγεται μαζί με το κόντρα μπάσο και τα drums μια χορωδία και μαζί με όλα αυτά ενσωματώνονται ορισμένα ηλεκτρονικά στοιχεία





Με το PERILS OF THE  DEEP BLUE οι SIRENIA αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά γιατί βρίσκονται στην κορυφή των εκπροσώπων του Symphonic metal και αν συνεχίσουν να βγάζουν τέτοιες δουλειές θα βρίσκονται για πολύ καιρό στην κορυφή.