menu

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Reverb Island Festival






Το Mylos Bar και οι Andros Fuzz Organization,παρουσιάζουν το μεγαλύτερο Surf event του φετινού καλοκαιριού
Reverb Island Festival
Ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο reverb!!!


4/8 (Dirty Fuse) 


Οι Dirty Fuse πιστοί στο καλοκαιρινό ραντεβού τους με το νησί των ανέμων και των  απανταχού surfer επιστρέφουν στο Μυλο, στο Κόρθι, οπου θα παρουσιάσουν Live το ομώνυμο άλμπουμ τους που ήδη κυκλοφορεί.


5/8 (Alex Berekos Surf Combo)


Ο Αλέξης Μπερέκος, ο άνθρωπος που ξεκίνησε τη Surf σκηνή στην Ελλάδα(Invisible Surfers). Για πρώτη φορά στην Άνδρο μ`ένα μοναδικο σετ γεμάτο κομμάτια δυναμίτες !!!


DJ set By Andros Fuzz Organization


Είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης 20:30
Mylos Bar Ormos Korthi Andros (6972621490)






Δυο μέρες ...Δυο μουσικά σχήματα ικανά να σηκώσουν το απαραίτητο κύμα... To Surf for !!!

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

50 χρόνια πριν...



Στις 12 Ιουλίου του 1962 οι Rolling Stones στο κλαμπ Marquee στο Λονδίνο.
Στη σκηνή του περίφημου κλαμπ το συγκρότημα είχε την εξής σύνθεση: Μπράιαν Τζόουνς και Κιθ Ρίτσαρντς (κιθάρα), Μικ Τζάγκερ (φωνητικά), Ιαν Στιούαρτ (πιάνο), Ντικ Τέιλορ (μπάσο) και Τόνι Τσάπμαν (ντραμς).
Το νέο τότε συγκρότημα έπαιξε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών: «Kansas City», «Baby What's wrong», «Confessin' The Blues», «Bright Lights Big City», «Dust my Blues», «Down the road apiece» και κράτησαν για το τέλος το «Happy Home».
Πέρασαν 50 χρόνια και εξακολουθούν να είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ροκ. Κάτι σαν παλιά μετοχή, από εκείνες που δεν τις πουλάς ποτέ, γιατί η αξία τους είναι ανυπολόγιστη σε κάθε νέο κύκλο εργασιών.


Οπως δηλαδή συμβαίνει σήμερα που οι Rolling Stones επιμελήθηκαν και διάλεξαν μόνοι τους ποιες φωτογραφίες θα περιέχει η επετειακή έκδοση των 350 σελίδων «The Rolling Stones: 50» που κυκλοφόρησε χθες από τον οίκο Thames & Hudson. Και η οποία θα συνοδεύσει ως κατάλογος την ομώνυμη έκθεση που ανοίγει σήμερα στο Σόμερσετ Χάους στο Λονδίνο και διαρκεί έως τις 27 Αυγούστου.


Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Bon Scott


Στις 9 Ιόυλιου του 1946 γεννιέται στο Fortar Σκωτίας ο  Ronald Belford Scott. Το 1956 η οικογένεια Scott μετακομίζει σττην Αυστραλία όπου ο Bon αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με το νόμο τα οποία ελιχαν ως αποτέλεσμα να τον διώξουν από το κολλεγιο.
Θα του «κολλήσει» η ρετσινιά του κοινωνικά απροσάρμοστου, και αυτό θα τον εμποδίσει να καταταγεί στον στρατό.

Ο Bon θα ασχοληθεί με την μουσική την οποία θα βρει σαν διέξοδο στα προβλήματα του και θα συμμετάσχει σε πολλά τοπικά συγκροτήματα. Στους The Spectors παίζει drums ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει δύ δίσκους με τους και θα συμμετάσχει στουςτο συγκρότημα του   ο οποίος μετά τον θάνατο του Scott έγινε ο τραγουδιστής των AC/DC.

Το 1974 ο  έψαχνε τον αντικαταστάτη του Dave Evans για την μπαντα του και έτσι ο Scott μπαίνει στους AC/DC.

Με τους AC/DC ταιριάζει απόλυτα από την πρώτη στιγμή και γίνονται παγκοσμίως γνωστοί ως ο Αυστραλοί Hard Rockers. 6 albums που ηχογράφησαν από το 1975 ως το 1980 (High Voltage, T.N.T, Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Let There Be Rock, Powerage, Highway To Hell) τους κάνουν παγκοσμίως γνωστούς.

Στις 19 Φεβρουαρίου 1980 ο  Bon Scott θα βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο ενός φίλου του στο Λονδίνο. Ύστερα από μια νύχτα γεμάτη ποτό. Είχε πεθάνει από αναρρόφηση..

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

INSANITER


Οι INSANITER σχηματίστηκαν το 2011 όταν ο κιθαρίστας και τραγουδιστής της μπάντας Πέτρος “INSANITOR” συνάντησε στην μουσική Ομάδα του Πανεπιστημίου του Ρεθύμνου τον Μήτσο“INSANITOR”(drums) και τον Μάνο  “INSANITOR”(bass) και υλοποίησε την ιδέα της δημιουργίας  του δικού του group.

Η μπάντα από το Ρέθυμνο παίζει Old-school trash με death επιρροές  από Slayer, Kreator, Lamb Of God, venom, Overkill .

Στο demo Alley Of Fear που έχουν κυκλοφορήσει έχει αποτυπωθεί μια trash ατμόσφαιρα με τα drums να συνδυάζονται νε την κιθάρα πολύ όμορφα παρουσιάζοντας ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα το οποίο εμπλουτίζεται με τα πολύ καλά φωνητικά.

Στα άμεσα σχέδια τους είναι η προώθηση του Alley Of Fear,  μέσα από live εμφανίσεις