menu

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

FIREWIND - Edge Of A Dream (OFFICIAL VIDEO)

Το βίντεο του “Edge Of A Dream” ‘έδωσαν στην δημοσιότητα οι Έλληνες heavy metallers. Το κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ “Few Against Many” που κυκλοφόρησε τον Μάιο

Ακούστε το νέο single των Kamelot




«Sacrimony (Angel Of Afterlife τιτλοφορείται το νέο single των Αμερικάνων metallers από το νέο το τους άλμπουμ "Silverthorn" το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου στην Αμερική μέσω της Steamhammer/SPV  και στις 29 του ίδιου μήνα στην Ευρώπη από την. Σε αυτόν θα ακούσουμε για πρώτη φορα τον νέο τραγουδιστή των symphonic progressive metallers  Tommy Kaverick.

Το κομμάτι προς το παρόν διατίθεται μέσω I Tunes  ενώ στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα. 


Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο άλμπουμ από τους Marillion



Η 17η στούντιο δουλειά των Βρετανών prog rockers  πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι "Sounds That Can't Be Made".

Η παραγωγή έγινε από τους Marillion και τον Michael Hunter. Ο δίσκος ετοιμάζεται εδώ και δύο χρόνια, ενώ η ηχογράφηση έγινε στο home studio της μπάντας, The Racket Club, και στα Real World Studios του Peter Gabriel.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Steve Hogarth, δήλωσε: «Αισθάνομαι πιο πολύ σαν διερμηνέας που εξηγεί ένα ταξίδι, παρά σαν τραγουδιστής.»

ACCEPT 18 Οκτωβρίου - Fuzz - Παρασκευή 19 Οκτωβρίου - Principal/Μύλος



Πέμπτη 18 Οκτωβρίου - Fuzz - Αθήνα
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου - Principal/Μύλος - Θεσσαλονίκη

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε 20 μήνες μετά τη θριαμβευτική, sold out, εμφάνισή τους στην Αθήνα, οι Γερμανοί Θεοί του heavy metal επιστρέφουν για δύο συναυλίες που θα γράψουν ιστορία.

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι 100% αληθινό πως αυτό το θρυλικό συγκρότημα  συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας να προκαλεί τον θαυμασμό τόσο των παλαιότερων αλλά και των νέων οπαδών του heavy metal, αποδεικνύοντας με κάθε του εμφάνιση την ποιότητα και την διαχρονικότητα της μουσικής του. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει έναν νέο δίσκο, το "Stalingrad", οι Accept επιστρέφουν για μία συναυλία που όλα δείχνουν πως θα μείνει αξέχαστη.


Οι ρίζες των Accept εντοπίζονται στα τέλη της δεκαετίας του '60 όταν οι έφηβοι τότε Udo Dirkschneider (φωνή), Michael Wagener (κιθάρα) δημιουργούν τους Band X, οι οποίοι μετά από λίγο καιρό αλλάζουν το όνομά τους σε Accept. H επαγγελματική τους σταδιοδρομία ξεκινά το 1976 με την προσθήκη στο συγκρότημα τoυ κιθαρίστα Wolf Hoffmann και του μπασίστα Peter Baltes. Το 1979 κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους και την επόμενη χρονιά ακολουθεί το "Ι'm A Rebel". Μέχρι εκείνη την εποχή οι Accept έπαιζαν hard rock με έντονη την επιρροή των AC/DC στον ήχο τους, πράγμα που θα αλλάξει με την επόμενη κυκλοφορία τους, το "Breaker" (1981), στο οποίο το συγκρότημα σκληραίνει τον ήχο του και αποκτά την δική του μουσική ταυτότητα.

Με το "Restless And Wild" (1982), οι Accept βρίσκονται ήδη στην elite του παγκόσμιου heavy metal και παρουσιάζουν τραχύ, επιθετικό αλλά ταυτόχρονα μελωδικό heavy metal που ξεχωρίζει από τα «γρυλιστά» φωνητικά του Udo και τις κιθάρες του Hoffmann που φλερτάρουν ξεκάθαρα με την κλασική μουσική. Θα ακολουθήσουν τρεις δίσκοι, τα "Balls To The Wall" (1983), "Metal Heart" (1985) και "Russian Roulette" (1986), δουλειές που γιγαντώνουν το όνομα του συγκροτήματος σε ολόκληρη την υφήλιο και περιέχουν ορισμένα από τα πλέον κλασικά τραγούδια της heavy metal εποποιίας των 80s.

Μετά το "Eat The Heat" του 1989 στο οποίο οι  Accept εμφανίζονται με τον τραγουδιστή David Reece το συγκρότημα  διαλύεται για να επανακάμψει 4 χρόνια αργότερα με τον αυθεντικό του τραγουδιστή και μία σειρά δίσκων που θα τους ξαναφέρει στο προσκήνιο. Είναι τα "Objection Overruled" (1993), "Death Row" (1994) και "Predator" (1996). To συγκρότημα θα αποσυρθεί για λίγα χρόνια και θα επιστρέψει το 2005 για μία σειρά εμφανίσεων αλλά το ολοκληρωτικό comeback θα πραγματοποιηθεί το 2010  με τον καταπληκτικό Mark Tornillo στο ρόλο του τραγουδιστή και το άλμπουμ "Blood Of The Nations". Μία δουλειά που έλαβε αποθεωτικές κριτικές, αγαπήθηκε από τον κόσμο και επανέφερε τους Accept και πάλι στο προσκήνιο.

Το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο "Stalingrad" κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες παρουσιάζοντας το συγκρότημα στην κορυφή της απόδοσής του και κάνοντας τους οπαδούς να μετρούν με αγωνία τις μέρες μέχρι να τους δουν και πάλι ζωντανά στη σκηνή να ερμηνεύουν το αθάνατο υλικό του.

Τιμή εισιτηρίου - Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει:
Αθήνα: 32 ευρώ (ίδια τιμή και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας)
Θεσσαλονίκη: 30 ευρώ (ίδια τιμή και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας)

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα:
Σε όλα τα Public και στο Ticketservices (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)

Θεσσαλονίκη:
Μusicland (Μητροπόλεως 102)
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου - Fuzz - Αθήνα
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου - Principal/Μύλος - Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

QUEENRYCHE τέλος ή μια νέα αρχη?




14 Απριλίου. Οι  QUEENSRYCHE εμφανίζονται στην Βραζιλία. Οι φήμες οργιάζουν πως στα παρασκήνια ο Geoff Tate επιτίθεται με μαχαίρι  στα  υπόλοιπα μέλη της μπάντας  όταν τους άκουσε να συζητούν το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του από το γκρουπ.
11 Ιουνίου οι  QUEENSRYCHE  θα εμφανίζονταν στο show των Scorpions στην Γιούτα. Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας ο Tate βγάζει την παρακάτω ανακοίνωση ¨Κάποια από τα μέλη της μπάντας, για προσωπικούς λόγους, δεν μπορούν να παρεβρεθούν στη σημερινή συναυλία.Παρόλο που θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εδώ, δεν έγινε εφικτό. Δεν θα μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να παίξω μπροστά σ΄ένα από τα καλύτερα κοινά που υπάρχουν αλλά και μαζί με μία από τις πιο αγαπημμένες μου μπάντες. Ευχαριστώ τους οπαδούς και τους Scorpions για την υποστήριξη τους και σκοπεύω να ροκάρω στο Salt Lake City σήμερα το βράδι.  ¨

Η επιβεβαίωση της οριστικής ρήξης  QUEENSRYCHE Tate ήρθε στις 20 Ιουνίου όταν ο Scott Rockenfield ανακοίνωνε πως ¨Τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει πολλές και αυξανόμενες διαφορές. Θέλουμε να ξέρουνε οι οπαδοί μας πως προσπαθήσαμε να βρούμε ¨

 Ο Geoff Tate τήρησε την υπόσχεσή του, σε σχέση με το όνομα των QUEENSRYCHE, το νέο μουσικό σχήμα θα περιλαμβάνει τους Rudy Sarzo (πρώην Ozzy Osbourne και QUIET RIOT), Bobby Blotzer (RATT) και Glen Drover (πρώην MEGADETH, KING DIAMOND).

Η κίνηση αυτή, ακολούθησε μετά από τον αγώνα του, να πείσει τους πρώην"συνεργάτες" να μην χρησιμοποιήσουν το όνομα QUEENSRYCHE. Όταν η δικαστική απόφαση, έδωσε και στους δύο το ίδιο δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν το όνομα, ενημέρωσε επίσημα ότι η μπάντα του, θα ονομάζεται κι αυτή QUEENSRYCHE και κατηγόρησε τους πρώην συνεργάτες του, Michael Wilton, Scott Rockenfield και Eddie Jackson για έλλειψη έμπνευσης. Το προσωπικό του μήνυμα στους οπαδούς, είναι ότι αναγνωρίζει τηναναστάτωση που έχει προκαλέσει, ότι εκτιμάει την στήριξη που έχει. Επίσης αναφέρει ότι οι δυσκολίες τον έχουν κάνει δυνατότερο και ότι είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του.

Μιλάει για μια καινούργια αρχή για τους QUEENSRYCHE, οι οποίοι θα ξεκινήσουν κάτι εντελώς καινούργιο, που θα φτάσει το συγκρότημα σε ένα μουσικό επίπεδο που δεν είχαν ποτέ. Η διαφορετικότητα του κάθε μουσικού, οι νέες ιδέες και στην ουσία το νέο μουσικό σετ θα είναι η απόλυτη ανανέωση για τους QUEENSRYCHE.
Όσον αφορά τις 3 δεκαετίες που πέρασε με τους Wilton, Rockenfield και Jackson, αναφέρει ότι η πρόκληση όταν βρίσκεσαι σε ένα δημιουργικό περιβάλλον κρατάει τα πάντα φρέσκα και ανανεώσιμα. Μετά από τόσα χρονιά συνεργασίας είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορεί να υπάρχει έμπνευση μια χημεία που είναι ναι μεν δοκιμασμένη αλλά αναγκάζεσαι να ενεργείς με ίδιες "μουσικές συνταγές".Την περασμένη εβδομάδα ο Geoff Tate ανέφερε ότι η διάσπασή του με τους QUEENSRYCHE, ήταν μια "προδοσία". 
Τα 3 μέλη από την αυθεντική σύνθεση των QUEENSRYCHE με τον Parker Lundgren, ετοιμάζουν νέο υλικό με τον Todd La Torre στα φωνητικά. 

Έρχεται το 1ο άλμπουμ των Farewell to Arms




Οι Γερμανοί metallers θα κυκλοφορήσουν το 1ο τους άλμπουμ “Perceptions” στις 23 Νοεμβρίου με την ετικέτα της Massacre Records. Το CD ηχογραφήθηκε στα Weltraumstudios του Μονάχου με τον Corni Bartels (HACKNEYED, END OF GREEN) να είναι πίσω από την κονσόλα. Σαν quest θα συμμετέχει στα φωνητικά ο  Mathias "Mätze" Schlegel των THE SORROW's

Οι  Farewell to Arms δημιουργήθηκαν το 2007. Η μπάντα συνδυάζει  death metal, thrash metal, Progressive και hardcore στοιχεία. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο "Exhalation" στα τέλη του 2010.

Manuel Lotter - Drums
Dominik Martin - Vocals
Johannes Denk - Guitar
Gordian Golder - Guitar
Roland Gallus - Bass



Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Red Hot Chili Peppers για πρώτη φορά στην Ελλάδα! 04/09/2012 Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα




Δελτίο Τύπου

Live Nation and Big Star Touring proudly present:

Red Hot Chili Peppers 

Οι Red Hot Chili Peppers για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
04/09/2012
Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα

Η Live Nation και η Big Star Touring παρουσιάζουν τους Red Hot Chili Peppers - live στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το rock υπερθέαμα του 2012 ξεκίνησε.

Η μεγαλύτερη μουσική περιοδεία συνεχίζεται! Οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν την προέκταση της παγκόσμιας περιοδείας τους. Οι εμφανίσεις τους για το 2011 σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο τέλος τους και ήδη έχουν επιβεβαιώσει καινούργιες ημερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη. Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοικτά στάδια συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα στη συναυλιακή τους λίστα.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα rock συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του «Best Album Rock» για το "Stadium Arcadium", του «Best Rock Performance By a Duo or Group» για το "Dani California", του «Best Rock Song» για το "Scar Tissue" και του «Best Hard Rock Performance With Vocal» για το "Give It Away". Τα μέλη συγκροτήματος είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι οι Red Hot Chili Peppers είναι TO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που το ελληνικό κοινό «απαιτεί» να δει ζωντανά εδώ και χρόνια!

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στην πόλη των αγγέλων, το Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το "Blood Sugar Sex Magik" ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια. Παραγωγός ο Rick Rubin. Με τον ίδιο παραγωγό κυκλοφόρησαν το 1999 το "Californication", το πιο επιτυχημένο εμπορικά άλμπουμ του συγκροτήματος. Τρία χρόνια μετά κυκλοφόρησαν το "By The Way" και το 2006 το "Stadium Arcadium". Το άλμπουμ αυτό γέννησε τρεις κορυφαίες rock επιτυχίες: το "Dani California" που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση #1 και τα "Tell Me Baby" και "Snow (Hey Oh)" που κατέλαβαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους - πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του Billboard Alternative Chart. Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους, "I'm With You", με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία. Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.

Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό rock, punk και funk. Εκτός από τον ήχο, η εικόνα ολοκληρώνεται και με την έντονη σκηνική τους παρουσία, την οποία εδώ και χρόνια περιμένουμε ανυπόμονα να ζήσουμε ζωντανά.

Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση. Ήρθε η ώρα να βιώσουμε αυτή την ενέργεια από κοντά!

Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται να εκπληρώσουν τον διακαή πόθο όλων των Ελλήνων fans!

Red Hot Chili Peppers
Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012
Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ
Αθήνα

Με ένα στόμα, μια φωνή, οι fans φωνάζουν όλοι μαζί: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Ελλάδα για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς!

Η προπώληση των εισιτηρίων για το rock υπερθέαμα του 2012 ξεκινά την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:30 στο Ticket House.

Οι τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:



Συγκεκριμένα, οι αγορές εισιτηρίων θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα online από τα www.ticketpro.gr  & www.tickethouse.gr, και στα εκδοτήρια του Ticket House, στις 10:30 π.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

PL1 (θύρες 1, 35, 2, 34): 35 ευρώ
PL2 (Pitch - Αρένα): 45 ευρώ
PL3 (θύρες 4, 6, 30, 32): 45 ευρώ
PL4 (θύρες 3, 5, 8, 10, 12, 24, 26, 28, 31, 33): 65 ευρώ
PL5 (θύρες 7, 9, 11, 13Α, 23Β, 25, 29): 75 ευρώ
PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ

Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στις ΡΑ & ΡΒ. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ταμείο του Ticket House.



Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας:

Αθήνα:
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:             210-3608366      

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30 - 21:00
Σάββατο: 10:30 - 16:00

Online Sales:
Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Δημήτρης Σταρόβας Ζηνοβία Αρβανιτίδη Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, Βεάκειο Θέατρο Πειραιά



Δελτίο Τύπου

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Δημήτρης Σταρόβας
Ζηνοβία Αρβανιτίδη
Eισιτήρια από 10€ !

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, o πολυπράγμων... «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας αλλά και η αισθαντική Ζηνοβία Αρβανιτίδη συμπράττουν και δημιουργούν μία μοναδική μουσική παράσταση, γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης και η Ζηνοβία υπόσχονται να γεμίσουν την βραδιά μας με δόσεις πολιτικοερωτικής χροιάς στα τραγούδια τους - νέα αλλά και κλασσικά αγαπημένα - για να... αντισταθούμε, ακούγοντάς τα στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αλλά και να ... ερωτευτούμε. Να βρει η ζυγαριά της ψυχής μας αντίβαρο για να ισορροπήσουμε, με άλλα λόγια.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα διπλό άλμπουμ με τίτλο “οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο”, μπλέκοντας τη φωνή του με φωνές σπουδαίων Ευρωπαίων & Ελλήνων καλλιτεχνών, σε νέες συνθέσεις αλλά και παλαιότερα κομμάτια, κάνοντας έτσι ένα παλιό όνειρό του πραγματικότητα. Όντας ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, είναι ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ που ουδέποτε έχασε την ικανότητα να γράφει επιτυχίες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγων καλλιτεχνών και κατάφεραν να παραμείνουν πάντα επίκαιρα και διαχρονικά...

Ο πολυπράγμων... «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει, σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης, με σχόλια, τραγούδια και γέλιο απ’ όλες τις πλευρές. Του ίδιου, των μουσικών & του κοινού!
Η εξαιρετική & εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ στο Λόφο. (www.festivalstolofo.gr)
Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 15€
Προσφορά Εισιτηρίων!
Ανεργοι (με την επίδειξη κάρτας ΟΑΕΔ) & Φοιτητές (με την επίδειξη φοιτητικής κάρτας): 10€ ΜΟΝΟ στην προπώληση και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
Προπώληση 12€ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
Online προσφορά 100 εισιτήρια: 10€ (10.06-07.08)
Σημεία Προπώλησης:
Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
Ο.Π.Α.Ν. Πειραιά (Ζωσιμάδων και Ελ. Βενιζέλου - τηλ. 2104175897 begin_of_the_skype_highlighting            2104175897      end_of_the_skype_highlighting)
ΣΠΙΤΙ (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι – εντός της στοάς)
Online sales: www.viva.gr/tickets