menu

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Robert Plant: Ετοιμάζει συνεργασία με τους Primal Scream




Στο επερχόμενο album των Primal Scream πρόκειται να συμμετάσχει ο Robert Plant, τραγουδώντας σε ένα κομμάτι του δίσκου.

Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί ξανά με την μπάντα από την Σκωτία
και συγκεκριμένα είχε παίξει φυσαρμόνικα στο κομμάτι "The Lord Is My Shotgun", μέσα από το "Evil Heat" του 2002.

Ο Plant δήλωσε πως επιθυμεί να συνεχίσει να τραγουδάει, αλλά δεν θέλει να ξεκινήσει μία νέα μπάντα ή να μπει στη διαδικασία ηχογράφησης ενός ολόκληρου άλμπουμ.


«Οτιδήποτε έκανα παλαιότερα και οτιδήποτε έχω κάνει έκτοτε, πάντα βασιζόταν σε μία φρέσκια προσέγγιση. Μπορώ να γίνω ένας τραγουδιστής που δεν ερμηνεύει πολύ; Έτσι βλέπω τα πάντα, μου αρέσει να συμμετέχω σε αυτά που με ενθουσιάζουν. Αν κάποιος έχει ιδέες να προτείνει, ενδιαφέρομαι.»

Και προσέθεσε: «Τραγούδησα λιγάκι για τους νέους Primal γιατί πιστεύω πως οι αναφορές τους στο ένδοξο παρελθόν είναι μοναδικές, αλλά και ο τρόπος τους να το φέρνουν στη σύγχρονη εποχή είναι συναρπαστικός.»




Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Live DVD Από τους Steel Panther



Υλικό από την περιοδεία “Feel The Steel” το 2010-2011 θα περιλαμβάνει το νέο DVD των Steel Panther που θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου.



Τα πλάνα έχουν γυριστεί με 16 HD το πακέτο περιέχει 2 DVD 1 με την συναυλία και 1 με σκηνές από τα παρασκήνια καθώς και ντοκιμαντέρ από τα παρασκήνια



British Invasion" track listing: 

Main DVD

01. Eyes Of A Panther 
02. Eatin' Ain't Cheatin' 
03. Fat Girl 
04. Hair Solo 
05. Party All Day
06. Hell's On Fire 
07. Stripper Girl 
08. Asian Hooker 
09. Turn Out The Lights 
10. Girl From Oklahoma 
11. We Want Pussy 
12. Community Property 
13. The Shocker 
14. Death To All But Metal 

Bonus Disc 

* 40-minute documentary 
* Deleted scenes
* Download Festival 2012 
* "Supersonic Sex Machine" video 
* "Community Property" video
* "Just Like Tiger Woods" video
* "17 Girls In A Row" video
* "Death To All But Metal" video (featuring Corey Taylor


Δείτε το "Fat Girl"




Νέο EP από τους CIVIL WAR


Οι Civil War με τους πρώην Sabaton Daniel Mullback (τύμπανα), Rikard Sunden (κιθάρα), Daniel Myhr (πλήκτρα) και Oscar Montelius (κιθάρα) μαζί με τον τραγουδιστή Nils Patrik Johansson (Astral Doors, Lion’s Share, Wuthering Heights) και τον μπασίστα Stefan ‘’Pizza’’ Eriksson (Volturyon)

έδωσαν στην δημοσιότητα το teaser του καινούριου  ομώνυμου  EP που θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου από την  Despotz Records . Θα περιλαμβάνει τα:

1. Rome is Falling
2. Civil War
3. Forevermore
4. Custer's Last Stand
5. Secret Cover


Δείτε το Teaser
Ακούστε το "Rome Is Falling" 

Νέος δίσκος από τον Rod Steward



«Έχει τελειώσει, φίλε», αποκάλυψε ο Stewart στο Billboard, ο οποίος έχει έτοιμο επίσης ένα χριστουγεννιάτικο δίσκο, το "Merry Christmas, Baby" το οποίο βγαίνει στις αγορές αύριο, 30 Οκτωβρίου. «Έκανα ο ίδιος την παραγωγή. Είναι όλα έτοιμα, μιξαρισμένα. Πρόκειται για ένα καλό, παραδοσιακό δίσκο Rod Stewart, με πολύ μαντολίνο και ακουστικές κιθάρες, βιολιά και φυσικά όμορφες ιστορίες να αφηγηθώ.»

Το πρώτο άλμπουμ του Βρετανού μετά από 11 χρόνια θα ονομάζεται “Love The Life You Live”και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2013.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν υπάρχει πιθανότητα να επανενωθούν οι Faces ο Rod είπε πως κάποια μέρα θα γίνει.“Μπορεί να είμαστε όλοι σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά θα το κάνουμε.”

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Black Sabbath: God Is Dead ο τίτλος του νέου τους κομματιού


 
Οι Sabbath ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ στα Shangri La Studios  στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια με παραγωγό τον Rick Rubin.
Μέχρι στιγμής είναι έτοιμα 15 κομμάτια από τα οποία όπως αποκάλυψε ο Greezer Butler  -ο οποίος έχει αναλάβει και το στιχουργικό κομμάτι - τα 12 προορίζονται για για το άλμπουμ και τα άλλα 3 θα χρησιμοποιηθούν ως bonus σε ειδικές εκδόσεις.

O Ozzy  δήλωσε πως το όνομα του ενός κομματιού θα είναι God Is Dead”.
 
Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθει τους Black Sabbath να εκτελούν το "Paranoid" σε σσυναυλία που έδωσαν το Μάϊο του 2012 στο Μπέρμιγχαμ.

 

 

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Sirenia: Νέο άλμπουμ στα σκαριά


Οι Νορβηγοί gothic metalers έχουν ήδη μπεί στο στούντιο και ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ.
Ο διάδοχος του "The Enigma Of Life" θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013 από την Nuclear Blast Records και θα είναι η πρώτη δισκογραφική δουλεία των Sirenia με την αντικαταστάτρια στα φωνητικά  της Monica Pedersen, Ailyn.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γκρουπ η διαδικασία της ηχογράφησης πηγαίνει πολύ καλά αφού είναι έτοιμα ορισμένα κομμάτια στην Γαλλία στα Sounds Suite Studio ενώ τα υπόλοιπα θα ηχογραφηθούν στα Mortnen Veland's Audio Avenue Studio ενώ όπως αναφέρουν έχον ορισμένους άσους στο μανίκι τους.


Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Δείτε το νέο βίντεο των Sister Sin



Το “End Of The Line”, το νέο βίντεο των Σουηδών heavy metalers Sister Sin μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.




Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο 3ο άλμπουμ της μπάντας “Now And Forever” που θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από την Victory Records. Τν παραγωγή έκανε ο Chris Snyder και το μιξάρισμα ο Cameron Webb (Motorhead, Social Distortion, Danzing).

Τέλος, στο παρακάτω βίντεο παρακολουθείστε την μπάντα σε μια live της εμφάνιση τον Αυγούστο  στην Σουηδία να παρουσιάζει το “Fight Song” από το ίδιο άλμπουμ.




Dirty Fuse/The Titanics ...Free "Surf" Music



Δελτίο Τύπου

Οι Dirty Fuse και οι The Titanics σε μιά Surf "κόντρα" ...Άνευ προηγουμένου !!!Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Ghosthouse (Λεπενιώτου 26 Ψυρή) στις 21:00 είσοδος ελεύθερη...

Αθηναίοι. Προετοιμαστείτε !!! H Surf σύγκρουση έρχεται !!! Dirty Fuse/The Titanics, μια "άγρια" κόντρα προ των πυλών !!! Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Ghosthouse (Λεπενιώτου 26 Ψυρή). A riff mayhem knockin` on Poseidons door !!!
Αρχίζουμε στις 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν στα μέσα του 2008 από τον κιθαρίστα Duda Victor (Bufalos d'agua) και τον ντράμερ Χρήστο Κόγιο, με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο της Surf , Rock `n` Roll και Garage . Με βασικούς συνθέτες τους Duda Victor και Κώστα Φ. (μπασο). Η μουσική τους "πατάει" στις γερές βάσεις των Dick Dale , Ventures και ξεδιπλώνει τις garage ανησυχίες της. Οι τρεις τους ξεκινούν την περιπλάνηση στα Live bar της Αθήνας και το Μάιο του 2009 συμμετέχουν στη συλλογή Unsigned United ,με το Surf Lady . Μετά από πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους αλλά πάντα σαν τρίο (μπάσο ,κιθάρα, ντραμς) ηχογραφούνε στα μέσα του 2009 τέσσερα κομμάτια (lost riders, look around, perfect device και vu) με τον Παναγιώτη Κοτσιόπουλο στο μπάσο . Μέσα στο 2010 η μπάντα μεγαλώνει και σ` αυτήν προστίθενται οι Μάνος Κισαμιτάκης (σαξόφωνο) , Γιάννης Δράκος (μπάσο) και Κώστας Μπακούλας (κιθάρα). Το γκρουπ έχει πλέον στα χέρια του το 7" Lost riders και διάθεση για νέες περιπέτειες...
Η μπάντα ξεκίνησε από Μάιο 2011 και τελείωσε τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου τις ηχογραφήσεις του πρώτου της Full-length άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε από την Green Cookie records Το Μάιο του 2012. Σημαντικές στιγμές στην πορεία της μπάντας μέσα στο 2012 είναι η εμφάνιση δίπλα στους μυθικούς The Invisible Surfers στο Αν στις 13 Ιανουαρίου και η συμμετοχή τους στο Surfer Joe Summer Festival στις 23 Ιουνίου στο Livorno (Italy). 

Links






Οι Titanics αποτελούν μια ανίερη και άθεη σύγκρουση μεταξύ τής μελωδικής ομορφιάς του κλασικού surf και την ανεπίλυτη αναρχία της πρωτογενούς γκαράζ / punk. Οι Titanics προσπαθούν να παραμείνουν πιστοί στους καθαρούς και καθολικούς ήχους του surf της δεκαετίας του 1960, αν και οι συνθέσεις δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς. Το ύφος των τραγουδιών τείνει να περιστρέφεται γύρω από συγχορδίες μινόρε. Οι ρυθμοί και οι χρόνοι είναι γραμμένοι για χορούς skank, twist, stomp και tahitian space hop, οι οποίοι χορεύονται καλύτερα σε μια μεγάλη και καλά γυαλισμένη πίστα. Οι εμφανίσεις τους, όπως και τα τραγούδια των Τitanics, είναι μικρής διάρκειας και μπαίνουν κατευθείαν στο θέμα... γι' αυτό μην αργήσετε !

Links

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των συναυλιών των Rolling Stones



Μετά από αποχή πέντε ετών από τους συναυλιακούς χώρους, οι Rolling Stones επιστρέφουν στις αρένες. Συγκεκριμένα θα δώσουν δύο συναυλίες στην O2 ARENA στο Λονδίνο στις 25 και 29 Νοεμβρίου και δύο στις ΗΠΑ και στο Pudential Center της Νέας Υόρκης.
Οι εμφανίσεις εντάσσονται στους εορτασμούς για τα 50 χρόνα γενέθλια των Βρετανών rockers
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το μήνυμα των Stones για αυτές τις εμφανίσεις.




 Στις  13 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το "GRRR Ceatest Hits" το οποίο θα περιέχει και δύο νέα κομμάτια. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε το "Doom And Gloom"




Στις 15 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ και το ντοκιμαντέρ "Crossfire Hurricane", μία ταινία που παρουσιάζει με λεπτομέρειες ολόκληρη την καριέρα των Stones.

Οι Lynyrd Skynyrd ερμηνεύουν το Last Of a Dyin' Breed



Οι θρύλοι του Southern hard rock έκαναν μια εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή The Late Late Show με τον Graig Ferguson όπου έπαιξαν το Last Of A Dyin’ Breed από το τελευταίο τους άλμπουμ.

Απολαύστε τους.




Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Led Zeppelin: Το "Celebration Day" είναι απλά μία καταγραφή του τι κάναμε στο 2007



Ο Page μίλησε στο Rolling Stone και δήλωσε: «Νομίζω πως αν είχαμε προγραμματίσει συναυλίες, θα συζητούσαμε ήδη για αυτές. Γι' αυτό δεν το βλέπω... Το "Celebration Day" είναι απλά μία καταγραφή του τι κάναμε στο 2007.»

Ο μπασίστας των Zeppelin, John Paul Jones εξύμνησε το "Celebration Day", λέγοντας πως ο θεατής «θα νιώσει σχεδόν σαν να είναι στη σκηνή μαζί μας.»




Στο “Celebration Day” παρουσιάζεται η συναυλία των Led Zeppelin το 2007, στην O2 Arena του Λονδίνου. Στην μοναδική τους αυτή εμφάνιση, τα ιδρυτικά μέλη του γκρουπ, Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones είχαν μαζί τους τον γιο του εκλιπόντος John Bonham, Jason. Η συναυλία δόθηκε προς τιμήν του παραγωγού και ιδρυτή μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας, Ahmet Ertegun.

Η συναυλία του 2007 ήταν η τελευταία φορά που το συγκρότημα ανέβηκε ενωμένο στη σκηνή.

Στην πρεμιέρα της ταινίας “Celebration Day”, στη Νέα Υόρκη, το παρών έδωσαν εκτός από τους Plant, Page, Paul Jones και Jason Bonham, και οι Stevie Nicks, Paul Stanley των Kiss, Kirk Hammett των Metallica, Mick Jones των Foreigner και Chad Smith των Red Hot Chili Peppers.


















Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του Paul Stanley των Kiss για τους Led Zeppelin