menu

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Led Zeppelin: Το "Celebration Day" είναι απλά μία καταγραφή του τι κάναμε στο 2007



Ο Page μίλησε στο Rolling Stone και δήλωσε: «Νομίζω πως αν είχαμε προγραμματίσει συναυλίες, θα συζητούσαμε ήδη για αυτές. Γι' αυτό δεν το βλέπω... Το "Celebration Day" είναι απλά μία καταγραφή του τι κάναμε στο 2007.»

Ο μπασίστας των Zeppelin, John Paul Jones εξύμνησε το "Celebration Day", λέγοντας πως ο θεατής «θα νιώσει σχεδόν σαν να είναι στη σκηνή μαζί μας.»




Στο “Celebration Day” παρουσιάζεται η συναυλία των Led Zeppelin το 2007, στην O2 Arena του Λονδίνου. Στην μοναδική τους αυτή εμφάνιση, τα ιδρυτικά μέλη του γκρουπ, Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones είχαν μαζί τους τον γιο του εκλιπόντος John Bonham, Jason. Η συναυλία δόθηκε προς τιμήν του παραγωγού και ιδρυτή μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας, Ahmet Ertegun.

Η συναυλία του 2007 ήταν η τελευταία φορά που το συγκρότημα ανέβηκε ενωμένο στη σκηνή.

Στην πρεμιέρα της ταινίας “Celebration Day”, στη Νέα Υόρκη, το παρών έδωσαν εκτός από τους Plant, Page, Paul Jones και Jason Bonham, και οι Stevie Nicks, Paul Stanley των Kiss, Kirk Hammett των Metallica, Mick Jones των Foreigner και Chad Smith των Red Hot Chili Peppers.


















Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του Paul Stanley των Kiss για τους Led Zeppelin