menu

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

SLASH: Ξεκίνησε την ηχογράφηση του νέου άλμπουμ



Με ένα tweet ο Slash ανακοίνωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ.

Σε αυτό θα συνεργαστεί ξανά με τους Myles Kennedy & Conspirators, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συνεργασία τους στο "Apocalptic Love".


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Infidel, Agnes Vein, SideEffect Κεντρική Πλατεία - Τρίκαλα Σάββατο 23 Μαρτίου


Οι Αθηναίοι Infidel ξεκίνησαν το μονοπάτι τους το 2000 ως Womb με τους Γιάννη Πούσιο (φωνητικά), Μάνο Γιακουμάκη (τύμπανα) και Χρήστο Κισατζεκιάν (ex- What’s The Buzz?, νυν Double Treat, μπάσο) να ψάχνουν τη κοινή συνισταμένη των πλούσιων ακουσμάτων τους. Μετά από συνεχείς αλλαγές κιθαριστών, η καίρια προσθήκη του Ντένη Κωστόπουλου (Acid Death) προσέδωσε στο σχήμα τη δική του υπογραφή: μια δημιουργική συνύπαρξη του πρωτόλειου heavy metal των αρχιερέων Black Sabbath, της μοναδικότητας των συνεχιστών τους Trouble μα και με ηχοτρόπια φρέσκα, σημερινά που αγγίζουν έως και τους Opeth.

Με τα “I.Oathbreaker” (EMI-2006) & “King Of Cynical Control” (Venerate-2011) στο ενεργητικό τους, οι Infidel έχουν «ανοίξει» shows για μπάντες όπως οι Orange Goblin, Alabama Thunderpussy, Trouble, Grand Magus, Cathedral, Pentagram κ.α.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή της «Κεντρικής Πλατείας» στα Τρίκαλα, με τους Agnes Vein & SideEffect στο πλευρό τους!

BE THERE!

Γκρόβερ, Spinners ΑΝ CLUB Σάββατο 23 Μαρτίου




Όταν τo rock - punk δεν γερνάει, δεν σταματά και δεν πεθαίνει ποτέ... έρχετε η στιγμή που οι παλιοί θα κοιτάξουν πίσω και θα θυμηθούν, ενώ οι νέοι θα μάθουν και τότε η ιστορία συνεχίζεται...

ΓΚΡΟΒΕΡ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥ 'ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ'

είσοδος 8 euros, έναρξη 22:30

Τα φεγγάρια των Γκρόβερ….Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του δίσκου, αν θέλαμε να ήμασταν απόλυτα κυριολεκτικοί και κρεμασμένοι από την πραγματικότητα. Όμως, ευτυχώς, δεν είμαστε. Ούτε εμείς, ούτε το συγκρότημα. Και προσπαθούμε! Αλλά καλύτερα ας εξηγηθούμε.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του group το 1994, (ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο τρίτος ή ο τέταρτος αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν από το 1981…) η μπάντα αποφασίζει να αλλάξει συνθετικό προσανατολισμό και να αφήσει οριστικά πίσω του τα αρκετά new wave στοιχεία που υπήρχαν στο ντεμπούτο τους. Έτσι, υιοθετεί περισσότερες καθαρόαιμες ροκ φόρμες με κάποια punk περάσματα στις κιθάρες. Aυτό που κυρίως ήταν οι Γκρόβερ όλη τη δεκαετία του ’80 δηλαδή. Γράφονται αρκετά τραγούδια, τα οποία όμως εκτός από τα live δεν ακούστηκαν πουθενά αλλού, ούτε και φυσικά ηχογραφήθηκαν ποτέ μέχρι τη διάλυσή τους το 1998.

Μετά την επανασύνδεσή τους, το 2005 προτεραιότητα δόθηκε στο υλικό που είχε μείνει ακυκλοφόρητο από τη δεκαετία του ’80. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν οι “Σκληρές Λέξεις” το 2010. 3 χρόνια έπειτα, ήρθε η σειρά των υπόλοιπων τραγουδιών που γράφτηκαν μέσα στη δεκαετία του ’90 να ηχογραφηθούν και να κυκλοφορήσουν σε LP από την Labyrinth of thoughts, σε συνεργασία με την Wipe out.

Το βινύλιο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου σε 500 αριθμημένα αντίτυπα. Τα πρώτα 250 σε λευκό βινύλιο, τα υπόλοιπα σε μαύρο. Όλη η έκδοση θα συνοδεύεται από cd, καθώς ξεχωριστή κυκλοφορία σε ψηφιακή μορφή δεν πρόκειται να υπάρξει.

Tracklist:
Τίποτα δεν θ’ αλλάξει / Φόνισσα Τύχη / Γέννημα θρέμμα / Ξανά / Ο νικητής / Κατακτητές του θέρους / Φαντασία / Η πόρτα της ζεστασιάς / Εμείς / Ψέματα σου λένε / Μια σταλιά η Θεσσαλονίκη

λίγα λόγια για τους Γκρόβερ...

Οι "Γκρόβερ" δημιουργήθηκαν το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Στην αρχή σαν τετραμελής μπάντα με τους Περτσινό φωνή, Μιχάλη Πεζηκιανίδη κιθάρα, Αποστόλη Πιλστάλκα μπάσο και Βασίλη Ραγτζή τύμπανα. Το Νοέμβριο του '82 ηχογράφησαν το πρώτο τους demo, με κιθαρίστα το Μίμη Μπουρμά (ex "Μωβ"), έναν από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες της ελληνικής rock σκηνής ο οποίος "έφυγε" το 1985 σε ηλικία εικοσιτεσσάρων χρονών από τροχαίο. Το '84 συμμετέχουν στη συλλογή "Διατάραξη Κοινής Ησυχίας" με δύο κομμάτια, έχοντας στην κιθάρα το Θανάση Νικολαίδη ("Yoghurt","Lipstick Traces"). Το '85 το μπάσο και τα φωνητικά αναλαμβάνει ο Αποστόλης Δαδάτσης ("Εκτός Ελέγχου", "Γκέτο") και '87 έρχεται ο κιθαρίστας Στέλιος Τσέλιος. Ακολουθεί μια μεγάλη περίοδος με πολλές ανακατατάξεις μελών και από τη μπάντα περνούν οι Χρήστος 'Σομετης' Χαρουτουγιάν ("Μπερκεμπέ") πλήκτρα, Κώστας Καραγιάννης σαξόφωνο, Αποστόλης Πιστάλκας μπάσο, Τάκης Πόζογλου ("Μπερκεμπέ") κιθάρα και Δημήτρης Στυλιανίδης μπάσο. Στο τέλος του '93 η μπάντα σταθεροποιεί τη σύνθεσή της, με τους Περτσινό φωνή, Τάκη Πόζογλου κιθάρα, Στέλιο Τσέλιο κιθάρα, Δημήτρη Στυλιανίδη μπάσο και Λάζαρο Πλιάμπα (ex "Flood Proxies") τύμπανα και αποδυκνείεται η μακροβιότερη στην ιστορία του γκρουπ, περνώντας σε μια άλλη εποχή μουσικά και δημιουργικά. Το '94 κυκλοφορούν από τη "Lazy Dοg Records" το ομώνυμο lp. Την άνοιξη του '98 το γκρουπ διαλύθηκε.

Το Μάρτιο του '05 μετά από μια πρόσκληση για να παίξουν στη Θεσσαλονίκη, στο βιολογικό μαζί με τους "Εκτός Ελέγχου", τα γκρουπ ενώνονται και παίζουν τραγούδια και των δύο. Συνέχισαν να δίνουν συναυλίες μαζί σε διάφορες πόλεις της ελλάδας, με τη σύνθεσή τους να είναι Περτσινός φωνή, Αποστόλης Δαδάτσης φωνή και κιθάρα, Γιάννης Κακογεωργίου (ex "Εκτός Ελέγχου") τύμπανα, Στέλιος Τσέλιος κιθάρα, Τάκης Πόζογλου κιθάρα, Ξενοφών Γρέδης κιθάρα, μπάσο και φωνή, Λάζαρος Πλιάμπας τύμπανα, Θωμάς Πέτρου πλήκτρα, Νίκος Ευθυμιάδης μπάσο και Ηλίας Παπαδόπουλος μπάσο. Τον Απρίλιο του '10 κυκλοφορούν το cd με τίτλο "Σκληρές Λέξεις" με δεκαεννιά ακυκλοφόρητα κομμάτια της περιόδου '81-'91 από συναυλίες, πρόβες και κασέτες.

ΑΝ CLUB Σολωμού 13-15
Είσοδος 8€
Ώρα έναρξης 22:30

we.own.the.sky - "The Glass/Nails EP" DEBUT EP LIVE PRESENTATION // ΤΩΡΑ Κ44 ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


we.own.the.sky - "The Glass/Nails EP"
DEBUT EP LIVE PRESENTATION // ΤΩΡΑ Κ44
SPECIAL GUESTS: One Leg Mary

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00
ΕΝΑΡΞΗ: 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι we.own.the.sky είναι ενα πενταμελές σχήμα από την Αθήνα που κινείται στον ευρύτερο χώρο του instrumental rock/metal. Από τη δημιουργία τους το 2010, έχουν κυκλοφορήσει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο demo και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής post rock σκηνής (Tides From Nebula, Long Distance Calling κα). Τον Ιανουάριο του 2013, η μπάντα κυκλοφόρησε την πρώτη της επίσημη δουλειά, με τον τίτλο "The Glass/Nails EP", ηχογραφημένη στα Unreal Studios.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου θα παρουσιάσουν ζωντανά τη νέα τους δουλειά καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό στη σκηνή του ΤΩΡΑ Κ44 σε ένα πλήρες οπτικοακουστικό show.

Μαζί τους θα είναι οι ιδιαίτεροι math rockers, One Leg Mary των οποίων το EP με τίτλο "Yes Exactly, Maybe Not" (2012) έκανε αίσθηση την περασμένη χρονιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Το event θα ξεκινήσει αυστηρά στις 22.00.

we.own.the.sky:
Αλέξανδρος Στουραϊτης: κιθάρα
Ηλίας Κόκκοτος - Ανδρέου: κιθάρα
Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος: μπάσσο
Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα
Κωνσταντίνος Διακάκης: κιθάρα

Άλεξ Κετετζιάν: ήχος
Μενέλαος Ορφανός: φώτα

we.own.the.sky
-http://www.facebook.com/pages/weownthesky/139084539525941
-http://weownthesky.bandcamp.com/
-http://www.youtube.com/user/weowntheskygr
-http://www.last.fm/music/we.own.the.sky

One Leg Mary
-http://www.facebook.com/OneLegMary?fref=ts
-http://onelegmary.bandcamp.com/
-www.last.fm/music/ONE+LEG+MARY

25 ΧΡΟΝΙΑ BLUES CARGO Σάββατο 23/3 Lazy


Σάββατο 23/3

Στέλιος Ζαφειρίου: κιθάρα, Δημήτρης Ιωάννου: μπάσο-φωνή, Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα, Μπάμπης Τσιλιβίγκος: σαξόφωνο, Πέτρος Δακτυλίδης: ντραμς.
+ παλιά μέλη της μπάντας.

Συμπληρώθηκαν 25 χρόνια (1987 -2012) από την δημιουργία των BLUES CARGO. Λέμε λοιπόν να το γιορτάσουμε με όλους τους φίλους που έκαναν το μπλουζ κομμάτι της ζωής τους. Άλλωστε, είμαστε πια μια οικογένεια που τα μέλη της νιώθουν την ανάγκη να ξαναβρεθούν πάνω στις ίδιες μουσικές διαδρομές και να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο με τη νοσταλγία και τη χαρά της συνεύρεσης.
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.



Lazy
Πεντέλης 1, Βριλήσσια (Αττική Οδός, έξοδος 12)

BIGUS DICUS Rock House Σάββατο 30 Μαρτίου




Aλλο ένα μεγάλο Σαββατόβραδο...
Η BIGUS DICKUS ατμομηχανή ροκάρει στο άσυλο της... στο ROCK HOUSE - όπως ΚΑΘΕ Σάββατο!
Ένα σετ γεμάτο διαμάντια της heavy & rock μουσικής, διανθισμένο από τη γνωστή "BIGUS" ποιότητα.

EΓΓΥΗΣΗ μουσικής ποιότητας: BIGUS DICKUS
ΕΓΓΥΗΣΗ για τις παγωμένες μπύρες: Rock House 
No prisoners. No mercy!

Stay heavy, stay insane, stay BIGUS.

- Είσοδος Ελεύθερη -


ROCKHOUSE
Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου Αλεξ. 111, Ζωγράφου
τηλ. 210.77.53.721

FB Event link: 
https://www.facebook.com/events/413619802063056/

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ “Τσαλακωμένες μέρες” + opening act: Αγριες Φράουλες Παρασκευή 22 Μαρτίου PassPort Πειραίας




Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 – Γενική είσοδος: 10 eur
Προπώληση εισιτηρίων: PUBLIC – Flocafe (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς)
& on line: www.viva.gr

Tα Υπόγεια Ρεύματα έρχονται για πρώτη φορά στο Passport την Παρασκευη 22 Μαρτιου για μία και μόνο εμφάνιση.

Τα Υπόγεια Ρεύματα στις “Τσαλακωμένες Μέρες” που βιώνουμε, κοιτάζουν πίσω και δίνουν φωνή στα ξεχασμένα αλλά και επίκαιρα κομμάτια της δισκογραφίας τους. “Νέα μέρα” ανατέλλει από το παρελθόν, μαζί με νέο ήχο και νέο μέλος στη μπάντα, τον Νίκο Γιούσεφ στο ηλεκτρικό μπάσο και το μουσικό πριόνι.

Επιστρέφοντας στα παλιά τους κομμάτια, ξαναθυμούνται τις τότε επιρροές τους και τις ενώνουν με τις νεότερες. Λόγια που χάθηκαν στο χρόνο ξαναδιαβάζονται και παρουσιάζονται χωρίς φόβο, «τσαλακωμένα» ενάντια στους ατσαλάκωτους της εποχής μας.

Ηλεκτρικός στίχος και λυρικός ήχος, άγριο συναίσθημα και “Όνειρα Μικρά”, υπόγειες διαδρομές και “Εικόνες στα Σύννεφα”, “Μάγοι” και “Παράξενες κοπέλες”, σε μια παράσταση ταξίδι στο χρόνο, ακόμα κι αν αυτός δεν υπάρχει…

Οι “Τσαλακωμένες Μέρες” δεν θα μπορούσαν να μην σταθούν στην συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο και το δίσκο «Τους έχω βαρεθεί». Πολιτικά τραγούδια που αποδεικνύονται πιο διαχρονικά στις μέρες μας από ποτέ.

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), τον Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), τον Νίκο Γιούσεφ (ηλεκτρικό μπάσο, μουσικό πριόνι) και τον Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Το live ανοιγουν οι Αγριες Φραουλες, ένα νέο γκρουπ γνωστό για τον ιδιαίτερο ήχο του που ακροβατεί μεταξύ dirty rock και ηλεκτρονικού χάους, με στίχο μπερδεμένο, ποιητικό μα βίαιο, που σκιαγραφεί την ανουσιότητα, λατρεύει την αποτυχία και προσπαθεί να απενοχοποιήσει τους ηττημένους ήρωες της πιάτσας σε μια εποχή θολή, μια εποχή ευέλικτης σκλαβιάς...

Karma Violens, Raw In Sect, Endsight, Unmasking The Betrayer ΑΝ Club Παρασκευή 22 Μαρτίου




FRI MAR 22, 2013 - 8:00 PM
KARMA ViOLENS
Karma Violens live @ An Club, Athens with Raw In Sect, Endsight, Unmasking the Betrayer

An Club
13 Solomou
Athens, Greece

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο An Club μία συναυλία που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους τους φίλους του σύγχρονου ακραίου metal ήχου.

Οι Karma Violens επιστρέφουν στη σκηνή του An Club και στην Αθήνα, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη συναυλία τους με τους Amon Amarth, για ένα live που θα συζητηθεί. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη απ’ όλο το φάσμα του ακραίου metal (death, thrash, black), συνδυασμένο με hardcore αισθητική και ιδιοσυγκρασία. Η μουσική της μπάντας αποφεύγει τις κατηγοριοποιήσεις και αποποιείται κάθε ταμπέλα, εκτός μόνο μίας η οποία είναι “Metal”. Το πρώτο album του συγκροτήματος, “Dormancy” (του οποίου τη μίξη επιμελήθηκε ο παραγωγός των Lambesis Studios, όπου έχουν δουλέψει ονόματα όπως οι As I Lay Dying, Carnifex, Trivium, Winds of Plague, Sworn Enemy), κατά τη διάρκεια κυκλοφορίας του έλαβε αποθεωτικές κριτικές από το μουσικό Τύπο και θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα ντεμπούτα που έχουν βγει στην Ελλάδα. Επίσης, οι Karma Violens έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους στο σανίδι ουκ ολίγες φορές. Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή τους σαν opening act σε συναυλίες όπως των Judas Priest, Amon Amarth, Fear Factory, Arch Enemy, Heaven Shall Burn και άλλων πολλών. Το live αυτό αποτελεί μέρος μίας σειράς εμφανίσεων της μπάντας στην Ελλάδα και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα ν’ ακούσει και νέα τραγούδια από το επερχόμενο δεύτερο album που είναι ήδη στο στάδιο της προπαραγωγής.

Πριν τους Karma Violens, στη σκηνή του An Club θα εμφανιστούν τρία πραγματικά ενδιαφέροντα και δυναμικά σχήματα:

Οι modern thrash metallers Raw in Sect έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τις φορτισμένες live εμφανίσεις τους (είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδας, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων και με ονόματα όπως οι Overkill, GBH, Rotting Christ, Immolation, Krisiun κ.α.), όσο και με το δυναμικό ντεμπούτο full-length “Red Flow” (που κυκλοφόρησε διεθνώς τo 2011 από τη Wormhole Death/Aural Music). Η εμφάνιση στο An Club θ’ αποτελέσει για τη μπάντα ένα διάλειμμα από τη διαδικασία δημιουργίας του επόμενού της album.

Οι μελωδικοί death metallers Endsight σχηματίστηκαν το 2009 κι έχουν στο ενεργητικό τους ένα album με τίτλο “A Falling World” καθώς και live εμφανίσεις με μπάντες όπως οι Hatebreed, Darkest Hour, Integrity, Cataract, From Ashes Rises κ.α. Ανανεωμένη, με νέα σύνθεση και καινούριο υλικό έτοιμο προς κυκλοφορία μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013, η μπάντα δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ ν’ ανεβάσει διαθέσεις.

Η συναυλία θα ξεκινήσει με τους Unmasking the Betrayer οι οποίοι περιγράφουν τον ήχο τους ως μοντέρνο death metal με αρκετά progressive στοιχεία. Έχουν κυκλοφορήσει ένα EP διαδικτυακά και πρόκειται για ένα συγκρότημα με πολύ έντονη live δραστηριότητα στη χώρα μας, τόσο σ’ εμφανίσεις μαζί με τους Τhe Black Dahlia Murder, Heaven Shall Burn, Parkway Drive, Caliban, Emmure κ.α., όσο και σε festivals όπως τα Μουσικά Κύματα 2011 και το Defcon Fest Vol.3. Στη σκηνή του An Club θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι γιατί τα live τους θεωρούνται μία πραγματικά έντονη εμπειρία.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, το An Club θα πλημμυρίσει από extreme metal δονήσεις. Προετοιμαστείτε για την καταστροφή!

An Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 
Έναρξη: 21:00 
Είσοδος: 8€

LINKS:

KARMA VIOLENS 
Official Website: www.karmaviolens.com 
Facebook: www.facebook.com/karmaviolens 
Myspace: www.myspace.com/karmaviolens 
E-mail: info@karmaviolens.com"> info@karmaviolens.com 
Shop: www.shop.karmaviolens.com

RAW IN SECT 
Official Website: www.rawinsect.com 
Facebook: www.facebook.com/rawinsect 
Myspace: www.myspace.com/rawinsect 
Twitter: www.twitter.com/rawinsect 
Reverbnation: www.reverbnation.com/rawinsect 
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Fr1rngdpBHY

ENDSIGHT 
Facebook: http://www.facebook.com/Endsight 
Bandcamp: http://endsight.bandcamp.com/

UNMASKING THE BETRAYER 
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Unmasking-The-Betrayer/142845259219 
YouTube: https://www.youtube.com/user/UnmaskingTheBetrayer 
Myspace: http://www.myspace.com/unmaskingthebetrayer See Less

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Παρασκευή 22 Μαρτίου Κύτταρο


..τα Μωρά στη Φωτιά, 
βάζουν ξανά, φωτιά, στη σκηνή του Κυττάρου, 
με εύφλεκτα υλικά, 
τους διαχρονικούς ύμνους του ποιητή Στέλιου Σαλβαδόρ, 
καθώς και νέες πρωτότυπες συνθέσεις, 
μα πάνω από όλα τη μοναδική σχέση τους με το κοινό, 
που κάθε φορά δίνει βροντερό παρών και κόντρα στους καιρούς 
τραγουδά δυνατά....
" Ταξιδεύουμε για νέα εποχή και θα ψάχνουμε για πάντα,
κάτι που δεν βρίσκεται ποτέέέέέ    Μα-νι-φέ-στο   "     

ΕΝΑΡΞΗ: 22.00 / ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 € 
www.morastifotia.gr

Ένα απο τα ιστορικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα που έρχονται απο τα ΄80ς τα ''Μωρά στη Φωτιά'' εδώ και 20 χρόνια παραμένουν  πιστοί στον αυθεντικό ροκ ήχο,με τη δική τους ταυτότητα που συνδέει το funk με το punk, τη jazz με το rock n΄roll και όλα αυτά με τον ιδιαίτερο, κοινωνικό, ελληνικό στίχο.

Μέσα από τις τέσσερις δισκογραφικές τους παρουσίες:(''Μωρά στη Φωτιά''1987, ''Θεατρίνοι''1999, ''Στο δρόμο''2005, '' Cougar Baby - Smoking Rabbit '' 2011 ) έχουν προσφέρει στο κοινό μέσα απο μια δύσκολη και συνεπή διαδρομή, τραγούδια όπως: ''Παυσίπονο'', ''Μανιφέστο'', ''Κάτω στην Πόλη'' ,''Βαβυλωνία'', ''Το Παιχνίδι'', ''Φωλιά του Κούκου'', ''Ο Χαμαιλέων'', ''Αδρεναλίνη'' ,''Εμβατήριο Πένθιμο και Κατακόρυφο'', ''Σαλονίκη'', ''Τhird Uncle'', ''Στο Δρόμο'', ''Τα Είδωλα'', ''Γυναίκα'', ''Μοιραίο καραβάνι'' και τόσα άλλα.

Τραγούδια που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς, τόσο για το κοινό όσο και για τα νέα συγκροτήματα και δημιουργούς.

Ιδιαίτερη αίσθηση επίσης προκάλεσε η ήδη από το 1988 μελοποίηση από το Στέλιο Σαλβαδόρ μεγάλων Ελλήνων ποιητών όπως του Ο. Ελύτη, Γ. Σεφέρη ,και του Κ. Καρυωτάκη, αποδεικνύοντας ότι ο ποιητικός λόγος και ο ροκ ήχος μπορούν να συνυπάρξουν δημιουργικά.Ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής του συγκροτήματος Στέλιος Παπαϊωάννου-Σαλβαδόρ, εισήγαγε ένα νέο τρόπο γραφής τόσο στιχουργικά, συνθετικά, όσο και ερμηνευτικά με το ριζοσπαστικό και καινοτόμο θεατρικό στυλ του, ανοίγοντας κάθε φορά νέους ορίζοντες στο εγχώριο μουσικό τοπίο.

Οι ζωντανές τους εμφανίσεις αποτελούν πάντα ένα εκρηκτικό και δυναμικό μείγμα από μουσική γεμάτη φαντασία, στίχους εμπνευσμένους από τις πιο ενδόμυχες σκέψεις μας, και σκηνική παρουσία γεμάτη ένταση και αμεσότητα.

NO MAN' S LAND live Dunkel Παρασκευή 22 Μαρτίου




Την Παρασκευή 22/3 οι No Man's Land επιστρέφουν στη σκηνή του dunkel για να παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους album "Unprotected", που κυκλοφορεί σε δίσκο βινυλίου και special limited edition cd από την εκλεκτική ανεξάρτητη εταιρία Anazitisi Records.

Τα κομμάτια του νέου album θα παρουσιαστούν ενσωματωμένα σε ένα ηλεκτρισμένο και απρόβλεπτο psychedelig prog & space rock live set, από εκείνα με τα οποία οι No Man's Land αρέσκονται να βασανίζουν το κοινό τους.

Με την υποστήριξη της θρυλικής ομάδας Rare Collective Rock Music Team
και ένα special after-gig dj-set από τον Αλέξη Γιαννούκο ("opposite shore" show @rockvelvet web radio).

dunkel bar, Πανόρμου 117, κτίριο 46
τηλ. 2130409418

ώρα έναρξης 22.00

είσοδος ελεύθερη

www.nomansland.gr
http://www.facebook.com/pages/No-Mans-Land/269379657564
www.anazitisirecords.com

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

DEEP PURPLE: NOW WHAT?!


Ανακοινώθηκε το track list του "Now What?!", 19ου studio άλμπουμ των ΜΕΓΑΛΩΝ DEEP PURPLE. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του διαφέρει κατά λίγες ημέρες ανά ευρωπαϊκή χώρα, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις 26 Απριλίου έως 2 Μαίου, σ’ όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει η περιορισμένη ειδική digipak έκδοση με dvd και bonus track, καθώς και σε διπλό βινύλιο.

Το "Now What" ηχογραφήθηκε στο Νάσβιλ του Τενεσσι με τον Bob Ezrin να βρίσκεται πίσω από την κονσόλα.


TRACKLISTING:

01. A Simple Song
02. Weirdistan
03. Out of Hand
04. Hell to Pay
05. Body Line
06. Above and Beyond
07. Blood from a Stone
08. Uncommon Man
09. Après Vous
10. All the Time in the World
11. Vincent Price


Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα δύο singles του άλμπουμ το "Hell To Pay" και το "All The Time In World". Το μεν πρώτο θυμίζει PURPLE του παρελθόντος, επιθετικό με ωραίο solo από τον Steve Morse. το "All The Time In World" είναι μια χαλαρή σύνθεση που ακούγεται ευχάριστα χωρίς να αποτελεί κάτι ιδιαίτερο.

EPITOME OF TORTURE: Το νέο άλμπουμ των SODOM



Οι Γερμανοί thrasers θα κυκλοφορήσουν το "Epitome Of Torture", το νέο τους studio άλμπουμ στις 29 Απριλίου μέσω της SPV/Steamhammer.

Η βασική έκδοση του  άλμπουμ θα περιλαμβάνει 12 συνθέσεις των SODOM συν μια διασκευή του "Ages Of Spades" των MOTORHEAD

Το "Epitome Of Torture"  θα είναι διαθέσιμο σε απλό cd, περιορισμένο digipak και διπλό έγχρωμο βινύλιο.


TRACKLISTING:


Limited-edition digipak:

01. My Final Bullet (04:40)
02. S.O.D.O.M. (03:46)
03. Epitome οf Torture (03:31)
04. Stigmatized (02:56)
05. Cannibal (04:19)
06. Shoot Today - Kill Tomorrow (04:01)
07. Invocating the Demons (04:25)
08. Katjuscha (03:43)
09. Into the Skies of War (03:51)
10. Tracing the Victim (04:46)
11. Waterboarding (05:06) (bonus track)
12. Splitting the Atom (04:28) (bonus track)

Jewel Case:

01. My Final Bullet (04:40)
02. S.O.D.O.M. (03:46)
03. Epitome of Torture (03:31)
04. Stigmatized (02:56)
05. Cannibal (04:19)
06. Shoot Today - Kill Tomorrow (04:01)
07. Invocating the Demons (04:25)
08. Katjuscha (03:43)
09. Into the Skies Of War (03:51)
10. Tracing the Victim (04:46)

2LP (colored vinyl):

LP 1

Side 1

01. My Final Bullet (04:40)
02. S.O.D.O.M. (03:46)
03. Epitome of Torture (03:31)

Side 2

01. Stigmatized (02:56)
02. Cannibal (04:19)
03. Shoot Today - Kill Tomorrow (04:01)

LP 2

Side 1

01. Invocating the Demons (04:25)
02. Katjuscha (03:43)
03. Into the Skies of War (03:51)

Side 2

01. Tracing the Victim (04:46)
02. Waterboarding (05:06) (bonus track)
03. Splitting the Atom (04:28) (bonus track)
04. Ace of Spades (02:36) (bonus track)



Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Sabaton, Eluveitie, Wisdom





Δελτίο Τύπου

Μία από τις σημαντικότερες power - epic metal μπάντες της σύγχρονης ιστορίας, οι Σουηδοί Sabaton, θα επισκεφτούν τη χώρα μας για δύο (2) εμφανίσεις, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater) και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στην Αθήνα (Fuzz Live Music Club). Μαζί τους θα είναι οι Ελβετοί folk-melodic death metallers Eluveitie, ενώ τις συναυλίες θα ανοίξουν οι Ούγγροι power metallers Wisdom. 

Sabaton (Sweden)
Eluveitie (Switzerland)
Wisdom (Hungary)
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 - Θεσσαλονίκη - Principal Club Theater
Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 - Αθήνα - Fuzz Live Music Club

Λάτρεις της ιστορίας, οι Sabaton αντλούν έμπνευση για τους στίχους τους, από μεγάλες, ιστορικές μάχες και μάλιστα στο προηγούμενο άλμπουμ τους, "Coat Of Arms", το ομώνυμο τραγούδι του, αναφέρεται στην 28η Οκτωβρίου 1940 και το «όχι» του Μεταξά στους Ιταλούς! Από το ξεκίνημα της καριέρας τους, οι Σουηδοί φρόντιζαν να μας προσφέρουν δίσκους γεμάτους μελωδία και δύναμη, με τραγούδια που είναι ύμνοι και προσφέρονται για ζωντανές εμφανίσεις, όπως το "Primo Victoria". Η εκτόξευση στην καριέρα τους, ήρθε με το "Coat Of Arms" του 2010, το οποίο πήγε πολύ καλά στα charts πολλών χωρών, τους χάρισε ακόμα και δύο υποψηφιότητες για τα Σουηδικά βραβεία Grammy, ενώ το video clip για το τραγούδι “Uprising” έχει μία από τις πιο ακριβές παραγωγές στην ιστορία των heavy metal clips και εμφανίζεται σ’ αυτό ο σταρ του Hollywood, Peter Stormare (γνωστός rocker και με εμφανίσεις σε πολλές ταινίες και σειρές όπως το "Prisonbreak").

Το "Carolus Rex", που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2012, είναι ο πιο επικός τους δίσκος και στιχουργικά πλέον δεν ασχολείται με τον αγαπημένο τους Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αποτελεί ένα concept άλμπουμ με θέμα τη Σουηδική Αυτοκρατορία (1561 - 1721), που γράφτηκε σε συνεργασία με τον διάσημο ιστορικό Bengt Liljegren. Μάλιστα χαρακτηριστικό της τεράστιας επιτυχίας που γνωρίζουν πλέον, είναι ότι υπάρχει και μια δεύτερη εκδοχή του άλμπουμ με όλους τους στίχους γραμμένους και τραγουδισμένους στα Σουηδικά! Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την πιο πρόσφατη μεγάλη συναυλία πού έδωσαν στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας (στο Scandinavium στις 16 Νοεμβρίου 2012), στα πλαίσια του πρώτου σκέλους της περιοδείας, που θα τους φέρει και από την χώρα μας, μπροστά σε ούτε λίγο ούτε πολύ 7.000 άτομα, ενώ εμφανίστηκε μαζί τους στην σκηνή, στα drums, ο μεγάλος Snowy Shaw (King Diamond, Mercyful Fate, Dimmu Borgir, Therion, Dream Evil, Memento Mori, Ill Will, Nightrage, Notre Dame, Cans, κ.λ.π.). Στο απόγειο λοιπόν της καριέρας τους και με τρία καινούργια μέλη πλέον στο σχήμα, έρχονται στην Ελλάδα με ένα εντυπωσιακό stage show που θα ζήλευαν πολλοί!

Στο πλευρό τους θα εμφανιστούν οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού, οι Ελβετοί folk-melodic death metallers Eluveitie. Η πρώτη εμφάνισή τους, όταν έπαιξαν support στους Kreator μερικά χρόνια πίσω, ξάφνιασε ευχάριστα πολύ κόσμο (όπως και η δεύτερη), με αποτέλεσμα κομμάτια όπως τα "A Rose For Epona", "Omnos", "Alesia", "Thousandfold" και "Inis Mona" να χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από το κοινό. Οι πολυμελείς Eluveitie αναμιγνύουν με συγκλονιστικό τρόπο την αγάπη τους για την Κέλτικη μουσική, τη folk και το heavy metal, με μεγαλύτερη συμπάθεια στον ήχο του Σουηδικού, μελωδικού death metal, χρησιμοποιώντας μία πλειάδα παραδοσιακών οργάνων, ακόμα και πάνω στη σκηνή, μετατρέποντας τις συναυλίες τους, σε μία εμπειρία ζωής!

Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι Ουγγρικής καταγωγής power metallers, Wisdom.

Η περιοδεία, υπό την ονομασία Swedish Empire Tour, της οποίας το πρώτο σκέλος έχει ήδη ολοκληρωθεί, πραγματοποιήθηκε ως επί το πλείστον σε sold out χώρους, με το κοινό να παραληρεί και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Καιρός να απολαύσουμε κι εμείς μία συναυλία που θα μας μείνει αξέχαστη!

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει: Ticket House, Public, Metal Era // Online: www.ticketpro.gr, www.123tickets.gr και www.viva.gr

Fuzz Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Πειραιώς και Χαμοστέρνας
210-3450817


Ώρα έναρξης: 20:00 - Τιμή εισιτηρίου: 28 ευρώ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Up The Hammers Festival: Raven, Wotan, Angus, Vanderbuyst, Widow, Ruler, Sin Starlett, Sanctuaire, Mercyful Diamond



Δελτίο Τύπου
Up the Hammers Festival 2013
Παρασκευή 8/3/2013 και Σάββατο 9/3/2013 @ AN Club 

Το Up the Hammers Festival επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά στο AN Club.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου οι Ιταλοί Domine θα μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό "old school" show βασισμένο αποκλειστικά στις παλιότερες κυκλοφορίες του συγκροτήματος και οι «δικοι μας» Sarissa θα εμφανισθούν για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα μετά την πολυσυζητημένη επανένωση τους, ενώ το Σάββατο 9 Μαρτίου οι θρυλικοί Raven θα βρεθούν στη χώρα μας για μια και μοναδική εμφάνιση που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

Το line up συμπληρώνουν πολλά ονόματα της Metal σκηνής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 
DOMINE (I) (Exclusive old school setlist)
SARISSA (GR) (first reunion show in Athens)
ADRAMELCH (I)
VICE HUMAN (GR)
DAMIEN THORNE (USA)
ALPHA TIGER (D)
HURLEMENT (F)
R.U.S.T. (CYP)

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 
RAVEN (UK)
WOTAN (I) (Performing the entire "Carmina Barbarica" album)
ANGUS (NL)
VANDERBUYST (NL)
WIDOW (USA)
RULER (I)
SIN STARLETT (CH)
SANCTUAIRE (F)
Special guests: MERCYFUL DIAMOND (DAN) 
(Tribute band to King Diamond and Mercyfull fate)

Προπωληση εισιτηριων: No Remorse Records & Sirens Records
Τιμες εισιτηριων: 30€ η καθε μερα & 52€ το εισιτηριο διημερου
Πληροφοριες: www.musicboxproductions.gr &  2106465000

Limbo Rock Club Nylon Astra Παρασκευή 8 Μαρτίου




NylonAstra Live @ Limbo Rock club
we are back in business ...and the business is Rock 'n' Roll !!


Οι NYLON ASTRA σχηματίστηκαν στη Νίκαια το χειμώνα του 2011 απο τους:
Τάκης Αϊβαλής (φωνητικά),
Ορέστης Νικολαΐδης (μπάσο),
Γιάννης Ψαρράκης (ηλ. κιθάρα)
Νίκος Ψαρράκης (ηλ. κιθάρα)
Γιώργος Κουρέλης ( Synths, Keys, Pianos )
Αντώνης Μιχαλακόπουλος (τύμπανα). 
Αντλούν την θεματολογία των τραγουδιών τους από τη ζωή στην πόλη και διηγούνται ιστορίες για ανεκπλήρωτα πάθη, κακές συναναστροφές και την αγωνία τους για το αύριο... 
Η μουσική των NYLON ASTRA είναι ένα ταξίδι σε μια άγνωστη πόλη. Τριγυρνάς στα στενά της μη γνωρίζοντας ποιον ή τι θα συναντήσεις….
Αγαπούν και διασκευάζουν καλλιτέχνες όπως οι TOM WAITS, ERIC BURDON, SHIRLEY BASSEY, B.B.KING, JOE COCKER, JAMES BROWN, TOM JONES, ROLLING STONES, KINKS, THE CLASH, THIN LIZZY, AC/DC…
Το Vintage groove των Nylon Astra χαρακτηρίζει τις ζωντανές τους εμφανίσεις οι οποίες καταλήγουν να είναι εκρηκτικές παρασύροντας το κοινό σε αυθόρμητη συμμετοχή. 

Limbo Rock club
Λ.Αθηνών 389 Αιγάλεω

6 D.O.G.S Παρασκευή 8 Μαρτίου SARDONIS





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Catch The Soap και η Love Light Productions παρουσιάζουν τους
SARDONIS

Παρασκευή 8 Μαρτίου @ six d.o.g.s, Αθήνα (facebook event page)
Σάββατο 9 Μαρτίου @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη (facebook event page)

Opening acts
Αθήνα: Sadhus (The Smoking Community)
Θεσσαλονίκη: Agnes Vein, Jaw Bones

Είσοδος // Πόρτες
Αθήνα: €12 (περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα μέσω eventbrite | €15 (προπώληση/ταμείο) // 21:00
Θεσσαλονίκη: €10 (τα πρώτα 50 εισιτήρια της προπώλησης) | €13 (προπώληση/ταμείο) // 20:30

Σημεία προπώλησης
Αθήνα: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42-εντος στοάς, Αθήνα) | Rhythm Records (Εμμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια) | Soundeffect Records (Ζαΐμη 30, Εξάρχεια) | sardonis2013-ath.eventbrite.com
Θεσσαλονίκη: Tickethouse, Nephilim Store, Drifter Rock Bar

Το εκρηκτικό instrumental sludge doom duo των Sardonis από το Βέλγιο επιστρέφει στη χώρα μας δύο χρόνια μετά τις πρώτες τους εμφανίσεις στο πλευρό των "δικών μας" Sun Of Nothing, για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θα συζητηθούν!

Με τη δισκογραφική τους πορεία να ξεκινά το 2008 με ένα άτιτλο 7" βινύλιο, και σορό συναυλιών στην Ευρώπη (πολλές φορές στο πλευρό κολοσσών του χώρου όπως οι Grand Magus, Torche, Pelican, Kylesa, Voivod και Coalesce), τάραξαν τα νερά της underground σκηνής της κεντρικής Ευρώπης. Σαν φυσικό επακόλουθο έρχεται το πρώτο τους, ομότιτλο, full-length album, το οποίο κυκλοφορεί από την MeteorCity Records στα μέσα του 2010 και ακολουθείται από μία επιτυχημένη Ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Serpent Cult και Dark Fortress, αλλά και διάσπαρτες headline εμφανίσεις συλλέγοντας παράλληλα υλικό που περίμενε υπομονετικά να κυκλοφορήσει τη χρονιά που μας πέρασε, σε τρεις ξεχωριστές κυκλοφορίες: ένα μνημειώδες split 7" με τούς Tank86, ένα ακόμα split ΕΡ αυτή τη φορά με τους Ιάπωνες doom rockers Eternal Elysium (με τους οποίους περιόδευσαν στην Ιαπωνία λίγο μετά), και φυσικά το πολυαναμενόμενο δεύτερο full-length τους με την λακωνική ονομασία "ΙΙ" από τη σημαντικότατη εταιρία του ευρύτερου metal χώρου Hammerheart Records. Η Αγγλική περιοδεία στο πλευρό των Acid King και Saint Vitus που ακολούθησε ήταν απλώς η on-stage επιβεβαίωση των αποθεωτικών κριτικών που ήδη έχει λάβει ο δίσκος. Κάτι που επαναλήφθηκε και αργότερα όταν μοιράστηκαν τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Electric Wizard, Corrosion Of Conformity, Angel Witch και πολλούς άλλους.

Το 2013 τους βρίσκει να δηλώνουν έτοιμοι να γκρεμίσουν ακόμα περισσότερες σκηνές ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης του Stoned From The Underground Festival στο Erfurt της Γερμανίας που μόλις ανακοινώθηκε η συμμετοχή τους, αλλά και φυσικά αυτές του six d.o.g.s και του Eightball Club σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 8 και 9 Μαρτίου αντίστοιχα.

La Soiree De Votanique: Small Blues Trap Τετάρτη 6 Μαρτίου





Οι Small Blues Trap θα εμφανιστούν ζωντανά, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο LA SOIREE DE VOTANIQUE στα πλαίσια του αφιερώματος “A week under the spirit of the music of Tom Waits”.

Καστοριάς 37, Βοτανικός (Τηλ. 210 3471401)

Η βραδιά θα ξεκινήσει με μια συζήτηση μεταξύ εκλεκτών ειδικών, μουσικών, δημοσιογράφων, αλλά και φίλων της μουσικής, σχετική με το αστικό μπλουζ, το ταξίδι, τον σκονισμένο δρόμο και την φυγή προς κάτι μάλλον καλύτερο, που δεν είναι και σίγουρο όμως. Η συζήτηση αυτή δεν θα γίνει με τα συνηθισμένα μέτρα και σταθμά, αλλά αποσκοπεί να παρουσιάσει το όποιο συμπέρασμά ή πληροφορία της, μέσω της φιλοσοφίας που πηγάζει από μια παρέα φίλων που μιλούν πίνοντας .

Στην συνέχεια θ’ ανεβούν στην σκηνή οι Small Blues Trap.

Οι Small Blues Trap περιπλανώμενοι, θυμούνται τις παλιές καλές μέρες, διασχίζοντας τη λίμνη της φρενίτιδας, ψιθυρίζοντας τους φόβους τους, αντιμετωπίζοντας τα πάντα ως ένα αστείο, κι αισθανόμενοι ξένοι με την πραγματικότητα, έχοντας τάσεις φυγής, περπατούν στο μακρύτερο δρόμο που γνώρισαν ποτέ. Έχοντας ήδη 4 δίσκους στο ενεργητικό τους κι έναν καινούριο στον οπλισμό τους, σχεδιάζουν μια βραδιά γεμάτη από τη σιγουριά ενός επικείμενου ταξιδιού της φαντασίας.

Παράλληλα θ’ ακουστούν ανάλογες μουσικές από τα πλατώ του La Soiree De Votanique, αρκετός Tom Waits, ενώ θα υπάρχει προβολή στούς προτζέκτορες ασπρόμαυρων cartoons που απαγορεύθηκαν τις δεκαετίες του 30-40-50.

Παύλος Καραπιπέρης : Φωνή , φυσαρμόνικα
Παναγιώτης Δάρας : Κιθάρα
Λευτέρης Μπέσιος : Μπάσο
Στάθης Ευαγγελίου : Τύμπανα
www.smallbluestrap.gr

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Dark Hall Rising: Το νέο άλμπουμ των UNSHINE



Οι Φινλανδοί gothic metallers ανακοίνωσαν πως το 3ο studio άλμπουμ τους το οποίο θα ονομάζεται "Dark Hall Rising" θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου από την Massacre Records.


Ορισμένοι τίτλοι κομματιών που θα περιλαμβάνει:  "The Oath To Wilderness Of Unredeemed Nature", "Idyl", "Defender Of His Faith" και "Ikuinen Taistelu".

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

CIRCLE: Ο νέος δίσκος των AMORPHIS



Στις 19 Απριλίου θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Φιλανδών και σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα το single "Hopless Days" (παρακολουθήστε το στο ποιο κάτω βίντεο) 



Το tracklist του "Circle" είναι:


01. Shades Of Gray
02. Mission
03. The Wanderer
04. Narrow Path
05. Hopeless Days
06. Nightbird's Song
07. Into The Abyss
08. Enchanted By The Moon
09. A New Day 
10. Dead Man's Dream (bonus track)