menu

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Στις 10 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των BLACK SABBATH




Στις 10 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των BLACK SABBATH το οποίο πέρασε από «40 κύματα». Πρώτα δεν γνωρίζαμε αν θα γίνει η επανένωση με την κλασική line up, ύστερα έσκασε η ασθένεια του Iommy, που τελικά δεν τον πτόησε από το να συνεχίσει την ηχογράφηση, τέλος και ενώ είμαστε βέβαιοι πως το όλο πράγμα θα προχωρήσει, οι Sabbath ανακοινώνουν πως πίσω από τα drums δεν θα κάθεται ο WARD.



Σε πρόσφατη συνέντευξη ο OZZY δήλωσε για την αποχώρηση του:  «Φαντάζομαι έχει να κάνει κυρίως με οικονομικά θέματα, αλλά υπάρχει και μία άλλη όψη σε όλο αυτό. Όταν ο Bill εμφανίστηκε, οφείλαμε να ρωτήσουμε, Μπορεί να σταθεί σε μία συναυλία που θα διαρκέσει μιάμιση ή δύο ώρες; Μπορεί να ανταπεξέλθει; Εγώ πρότεινα να κάνουμε ένα full set πειραματικά για να δούμε, καθώς είχε καιρό να παίξει και η θέση του drummer είναι η πιο απαιτητική από όλες. Κοιτούσαμε τον Bill και δε μπορούσε να θυμηθεί τι κάναμε. Αλλά δεν ήρθε ξεκάθαρα να μας πει δεν μπορώ να βγάλω τη συναυλία, αλλά θα βρούμε έναν τρόπο, ίσως με κάποιον άλλον drummer να τον βοηθάει. Ή έστω να πει ότι θα παίξει σε μερικά τραγούδια, όχι σε όλα. Θα ήμασταν ok έτσι.»

Ο Ozzy συνέχισε: «Τον καταλαβαίνω βέβαια, η υπερηφάνειά του πληγώθηκε. Ο τύπος θα είναι πάντα ένας κοντινός μου φίλος, ένας αδερφός για εμένα, αλλά δεν μπορεί να εντυπωσιάζεται που δεν έβγαλε τη συναυλία. Είχε κίτρινα memo χαρτάκια παντού πάνω στο kit, και εγώ τον ρωτούσα τι στο **** τα θέλεις τόσα χαρτάκια, Bill; και εκείνος απαντούσε πως δεν θυμόταν τι έπρεπε να κάνει. Πώς θα θυμάσαι με 500.000 χαρτάκια κολλημένα πάνω στα drums, πώς θα ξέρεις ποιο να κοιτάξεις;. Και μου απαντούσε ότι θα ξέρει, έτσι απλά. Τέλεια. Δεν είχα σκοπό να του κάνω τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν είχα και την υπομονή να ασχολούμαι με τέτοια.».


Για την συνεργασία τους με τον RICK RUBIN o IOMMY  δήλωσε: «Στην αρχή μας φαινόταν αστείο γιατί ερχόταν στις πρόβες, καθόταν 5-10 λεπτά και μετά έφευγε. Μας έλεγε πάρτε με τηλέφωνο όταν έχετε ένα ακόμα έτοιμο. Μας φαινόταν πολύ περίεργο γιατί δεν είχαμε δουλέψει με τέτοιον τρόπο στο παρελθόν».