menu

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

No Remorse (Motorhead tribute), Renegades (Rage Against The Machine tribute), The Ultimate Sin (Ozzy Osbourne tribute), Remember Lizzy (Thin Lizzy tribute), Stargazers (Rainbow tribute) @ Κύτταρο, Αθήνα



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1η & ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
NO REMORSE FESTIVAL
Vol.3

…επειδή «σε cover band μπορεί να παίξει όποιος μουσικός θέλει, αλλά σε tribute bands, παίζουν μόνο «πυροβολημένοι οπαδοί»...

Ένα 2ήμερο με: DOORS, DAVID BOWIE, PINK FLOYD, RORY GALLAGHER, AC- DC, RAINBOW, THIN LIZZY, OZZY OSBOURNE,
RAGE AGAIN THE MACHINE & MOTORHEAD!

Γενική είσοδος: 10e με μπύρα

_________ Ημέρα 1η / με σειρά εμφάνισης:

- MOONLIGHT OVERDRIVE - DOORS TRIBUTE
www.facebook.com/MoonlightOverdrive

- BOUND AFFAIRS play DAVID BOWIE
www.facebook.com/Bound.Affairs

- Backtrackin' - Pink Floyd Tribute band 
www.facebook.com/Pink.Floyd.Tribute.Athens

- The Shinkickers - Rory Gallagher Tribute band
www.facebook.com/TheShinkickers

- BIG BALLZ - AC/DC TRIBUTE
www.facebook.com/groups/Bigballz.Tribute.Athens/

_________ Ημέρα 2η / με σειρά εμφάνισης:

- STARGAZERS - Rainbow TRIBUTE
www.facebook.com/Stargasers.Rainbow.Tribute.Athens

- REMEMBER LIZZY - Thin Lizzy TRIBUTE
www.facebook.com/groups/rememberlizzy/

- The Ultimate Sin - OZZY OSBOURNE TRIBUTE
www.facebook.com/TheUltimateSin.Athens

- Renegades - RAGE AGAIN THE MACHINE TRIBUTE
www.facebook.com/pages/Renegades/310516879071695

- NO REMORSE - Motörhead Tribute
www.facebook.com/No.Remorse.Athens

Μιας και « τα tributes bands γίνονται από μια εσώτερη ανάγκη και μια παθολογική έλξη που νοιώθει ο μουσικός για το «πραγματικό συγκρότημα..» [Metal Hammer 312]

Doors open – 19.30
Show starts – 20.30
DAMAGE: 10.00e(beer included), 3e/beer - 5e/drinks
ΓΙΑ 2ήμερο: με το εισιτήριο της 1ης μέρας + 5e

- Αrtwork: Οmnigraphics
- Eπιμέλεια παραγωγής: 4P Productions
- Sound & Lights: KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ Crew 
- Festiva Story: http://productions4p.blogspot.gr/2013/08/no-remorse-festival-athens-tribute.html
- iNFO/ Κρατήσεις: productions4p@yahoo.gr | http://www.kyttarolive.gr/

BLUES REVENGE @ 2 Νοεμβρίου ROCK STREET (Ιωνίας 44 Νίκαια)






Οι BLUES REVENGE, ένα απο τα πιο δραστήρια και σημαντικά group της blues μουσικής σκηνής, κινείται από το Ηλεκτρικό blues του Chicago ως το Jump blues της Δυτικής Ακτής και από το Rock Blues της Βρετανίας ως το Jazz blues της Νέας Υόρκης, παίζοντας κλασικά κομμάτια των Robert Johnson, Muddy Waters, Freddie King, BB King, Howlin' Wolf, Buddy Guy, Albert King, Peter Green, Eric Clapton, Cream ... και πολλών άλλων. Θα βρίσκονται το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο RockStreet (Ιωνίας 44 Νίκαια). ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30.

Ο Ανδρέας Γκομόζιας, ένας απο τους σημαντικότερους Ελληνες μπλούζ κιθαρίστες ο οποίος βρίσκεται  στην μουσική σκηνή από το 1980 συμμετέχοντας στους Blues Family ενώ το 1993 ιδρύει τους Drifting Around.  Στο διάστημα όλων αυτών των χρόνων έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς Έλληνες μουσικούς και έχει ανοίξει τις συναυλίες μεγάλων ξένων καλιτεχνών οπως των: Peter Green, Snowy White, Mick Taylor, John Mayall, Nine Below Zero, Nazareth, Paul Lamp, and Eric Sardina
Το καλοκαίρι του 2008, μαζί με τον Τάσο Δρίτσο στο μπάσο και τον Χρήστο Ανδριανό στα τύμπανα, δυο μουσικούς που προέρχονται απο τον χώρο της Jazz, δημιουργούν τους BLUES REVENGE, ένα σχήμα, όπου στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά των blues, εμπλουτίζοντας όμως αυτή την τόσο σημαντική μουσική φόρμα με στοιχεία και από άλλες μουσικές, όπως jazz, soul, και Rock.

U2: Κυκλοφορούν 2 νέα τραγούδια



Δύο τραγούδια έχουν γράψει οι U2 για τη ταινία Mandela: Long Walk To Freedom τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 29 Νοεμβρίου  στα πλαίσια της Record Store Day. Η κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμη μόνο σε βινύλιο 10” 10.000 αντιτύπων.

Το Long Walk To Freedom είναι βασισμένο στην ομώνυμη αυτοβιογραφία του Mandela, που εξιστορεί τα γεγονότα της ζωής του. Από την εφηβεία και τις σπουδές του, μέχρι τα 27 χρόνια που πέρασε στην φυλακή περιμένοντας την δικαίωση του αγώνα του, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια ως Πρόεδρος την αναγέννηση της κάποτε διχασμένης χώρας του.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

WARLORD SONS OF A DREAM – A TRIBUTE TO THE MAJESTY OF WARLOD Κυκλοφορεί 1η Νοεμβρίου



Την 1η Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το tribute album για τους WARLORD SONS OF A DREAM – A TRIBUTE TO THE MAJESTY OF WARLOD. Θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή και θα ΄Έχει ελληνικό άρωμα αφού θα συμμετέχουν σε αυτό οι INNERWISH, BATTLEROAR, DEXTER WARD, 4BITTEN DELIVERS, BOB CATSIONIS & ANGELO PERLEPES MYSTERY.

Δείτε το promo trailer εδώ http://www.youtube.com/watch?v=7dC0snu7f6A#t=74

Το άλμπουμ περιέχει 11 κομμάτια (10 σε ψηφιακή μορφή) διαλεγμένα από τις δύο πρώτες περιόδους των WARLORD και παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά. Αυτά τα κομμάτια είναι τα εξής:

"Deliver us from evil" από τους BATTLEROAR (CD Only)
"Winter tears" από τους Bob Katsionis
"Child of the damned" από τους ANGELO PERLEPES' MYSTERY
"Mrs Victoria" από τους ARRYAN PATH
"Penny for a poor man" από τους 4BΙΤΤΕΝ
"Black mass" από τους INNERWISH
"Lucifer's hammer" από τους DRAGONSCLAW
"Lost and lonely days" από τους DELIVERS
"Winds of Thor" από τους DEXTER WARD
"My name is man" από τους BLACKLANDS
"Sons of a dream" από τους DARK NOVA

SIRENIA: PERILS OF THE DEEP BLUE




Το PERILS OF THE  DEEP BLUE είναι η 6η δισκογραφική δουλειά του female symphonic group από την Νορβηγία και έρχεται 2 χρόνια μετά το ENIGMA OF LIFE το οποίο σηματοδότησε μια στροφή προς το εμπορικότερο.

Με το  PERILS OF THE  DEEP BLUE οι SIRENIA γυρίζουν στους ήχους με τους οποίους καταξιώθηκαν, έτσι, οι συνθέσεις είναι σύνθετες με πομπώδη μέρη που σε συνδυασμό με τα πλήκτρα του Morten Veland , τα φωνητικά του και τα φωνητικά της Ailyn, απογειώνουν το άλμπουμ δίνοντας του άλλη διάσταση.

Το 12λεπτο STILL KOM  DODEN το οποίο είναι και το μεγαλύτερο κομμάτι της μπάντας, έχει πολύ καλή ενορχήστρωση με αργό ρυθμό και ένα πολύ καλό riff στη μέση του κομματιού.

Στο SEVEN WIDOW WEEP μεταξύ των riffs ακούγεται μαζί με το κόντρα μπάσο και τα drums μια χορωδία και μαζί μεόλα αυτά ενσωματώνονται ορισμένα ηλεκτρονικά στοιχεία

Με το PERILS OF THE  DEEP BLUE οι SIRENIA αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά γιατί βρίσκονται στην κορυφή των εκπροσώπων του Symphonic metal και αν συνεχίσουν να βγάζουν τέτοιες δουλειές θα βρίσκονται για πολύ καιρό στην κορυφή.


Ακούστε δείγματα από τα κομμάτια του νέου άλμπουμ των BOSTON



Το 6ο studio album τους με τίτλο LIFE, LOVE & HOPE θα κυκλοφορήσουν οι rockers από τη Μασαχουσέτη  στις 3 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ και τρεις μέρες αργότερα στην Ευρώπη.

Τα φωνητικά έγιναν από τους TOMMY DE CARLO, KIMBERLEY DAHME, DAVID VICTOR, στον εκλιπόντα BRAD DELP και τον κιθαρίστα και βασικό συνθέτη των BOSTON, TOM SCHOLZ.


Μια γεύση από τα κομμάτια που περιέχει ο δίσκος μπορείτε να πάρετε από την επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας http://www.bandboston.com/

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

MONSTER MAGNET LAST PATROL



Ο 9ος δίσκος των  Stoners από το New Jersey   είναι εδώ! Οι MONSTER MAGNET με το LAST PATROL επιστρέφουν στο προσκήνιο μ΄ένα psychedelic- hard rock δίσκο όπου σε κάθε κομμάτι το ο frontman Dave Wyndorf ο οποίος έγραψε κα τους στίχους αφηγείται απλά καθημερινά πράγματα, καταθέτει τις ανησυχίες του για τον κόσμο και την πολιτική χρησιμοποιώντας μεταφορές δίνοντας έτσι με παραστατικό τρόπο αυτά που έχει στο κεφάλι του.

Στο LAST PATROL υπάρχουν πολλές ξεχασμένες ιδέες στα συρτάρια της μπάντας όπως το riff του ομώνυμου κομματιού, το οποίο προορίζονταν να μπεί στο “All Outta Nothin”  από το MASTERMIND το οποίο τελικώς έγινε το LAST PATROL.

Κομματάρες σαν το “Live Behind The Clouds”, “Stay Tuned”,"The Duke", “Three Kingfishers”του DONOVAN αλλά και το Bonus One Dead Moon” αποδεικνύουν – νομίζουμε πως οι MONSTER MAGNET κυκλοφόρησαν ένα δίσκο ο οποίος αν και δεν πιάνει τις κορυφαίες τους δουλειές DOPE TO INFINITY και  POWERTRIP εντούτοις αφήνει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.
       

TRANSATLANTIC: New studio album ‘Kaleidoscope’




Progressive-rock super-group Transatlantic, featuring Mike Portnoy, Neal Morse, Roine Stolt and Pete Trewavas will release their brand new fourth studio album ‘Kaleidoscope’ on the 27th January 2014. The track-listing for the forthcoming record is as follows and the beautiful artwork for the release can be seen below:

INTO THE BLUE
SHINE
BLACK AS THE SKY
BEYOND THE SUN
KALEIDOSCOPE

Δείτε το νέο βίντεο των KATAKLYSM




Γυρισμένο στη Σερβία το ELEVATE συμπεριλαμβάνεται στο νέο album των Καναδών, WAITING FOR THE END TO COME, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast.



                    

Παρακολουθείστε το νέο βίντεο των PRETTY RECKLESS



Οι Αμερικάνοι hard rockers έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο του GOING TO HELL το οποίο θα περιλαμβάνεται στο ομώνυμο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014.



Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Rock And Roll Hall Of Fame. Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το 2014



Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame του 2014, με τη λίστα να περιλαμβάνει για πρώτη φορά τους Nirvana, Peter Gabriel, Hall And Oates, The Replacements, Linda Ronstadt, Link Wray, Cat Stevens, Yes και Zombies.

Το κοινό έχει την δυνατότητα να ψηφίσει έως τις 10 Δεκεμβρίου τους καλλιτέχνες ή τα συγκροτήματα που θα ήθελε να δει στο Rock And Roll Hall Of Fame μέσω του Rolling Stone, με την ψήφο του να λαμβάνεται υπόψη στο τελικό αποτέλεσμα.

Η λίστα των υποψήφιων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων έχει ως εξής:

The Paul Butterfield Blues Band
Chic
Deep Purple
Peter Gabriel
Hall and Oates
Kiss
LL Cool J
The Meters
Nirvana
N.W.A.
The Replacements
Linda Ronstadt
Cat Stevens
Link Wray
Yes
The Zombies

EVILE (U.K.) + SUICIDAL ANGELS Σάββατο 19 Οκτωβρίου Κύτταρο



EVILE (U.K.) + SUICIDAL ANGELS

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 - Αθήνα - Κύτταρο Live

Support Act: CHRONOSPHERE

“The New Wave Of Thrash Metal”
Οι EVILE δημιουργήθηκαν εν έτη 1999 (ονομάστηκαν όμως EVILE το 2003) στο Huddersfield / West Yorkshire της Αγγλίας από τους Matt Drake και Ben Carter, ενώ λιγάκι αργότερα προστέθηκαν οι Ol Drake (αδελφός του Matt) και Mike Alexander, ολοκληρώνοντας την σύνθεση του σχήματος, που στο ξεκίνημά του έπαιζε διασκευές σε κομμάτια αγαπημένων συγκροτημάτων των μελών του. Έτσι λοιπόν μετά από χρόνια και συγκεκριμένα το 2006, ύστερα από την εμφάνιση τους ως Headliners στην δεύτερη σκηνή του Bloodstock Open Air, τους υπέγραψε η γνωστή Αγγλική δισκογραφική εταιρία Earache Records, δίνοντας τους την ευκαιρία που αναζητούσαν, για να αποδείξουν την αξία τους!!!

Έτσι λοιπόν δίχως χάσιμο χρόνου, επισκέφθηκαν τα Sweet Silence Studios στην Κοπεγχάγη και με παραγωγό τον πασίγνωστο Flemming Rasmussen (έχει συνεργαστεί με μπάντες όπως RAINBOW, METALLICA, PRETTY MAIDS, BLIND GUARDIAN, ARTILLERY, MORBID ANGEL, ENSIFERUM, κ.λ.π.) ηχογράφησαν το ντεμπούτο τους “Enter The Grave” (βέβαια είχαν προηγηθεί τα αυτοχρηματοδοτούμενα EP’s “All Hallows Eve” του 2004 και “Hell” του 2006), αποσπώντας θριαμβευτικές κριτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο, με αποκορύφωμα την δήλωση του περιοδικού Kerrang!, ότι οι EVILE “κουβαλάνε στους ώμους τους την αναβίωση του thrash ήχου”. Ηχητικά συνδυάζουν τις έντονες επιρροές τους από METALLICA, TESTAMENT, EXODUS, SLAYER και ANTHRAX, αλλά κατά τρόπο τέτοιο, ώστε το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει πλήρως και να αφήνει άφωνο τον ανυποψίαστο ακροατή. Επίσης τα φωνητικά του Matt Drake παραπέμπουν έντονα σε James Hetfiled, αλλά και πάλι δεν ενοχλούν. Βέβαια σε αυτό συντελεί και το γεγονός ότι όλοι τους είναι πάρα πολύ καλοί μουσικοί, με όλη την σημασία της λέξεως. Δυνατό, γρήγορο, βαρύ, ογκώδες thrash metal με πολύ καλά κιθαριστικά solos και με την επιθετικότητα να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την τεχνική, δεν γίνεται με τίποτα να σε αφήσει αδιάφορο. Το αντίθετο μάλιστα, σε πορώνει αφάνταστα!!! Άλλη μια διάκριση ήρθε όταν κέρδισαν τον διαγωνισμό του Metal Hammer “Get In The Ring” που παρουσιαζόταν στο Rockworld TV. Έτσι λοιπόν σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκαν να περιοδεύουν ως το main support act των MEGADETH και EXODUS το 2008, ενώ κατά το ίδιο διάστημα το κομμάτι τους “Thrasher” επιλέχθηκε και συμπεριλήφθηκε στο Xbox360 / PS3 videogame Rockband ως downloadable. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και η μπάντα ηχογράφησε με τον Russ Russell (έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως NEW MODEL ARMY, THE WILDHEARTS, THE EXPLOITED, DIMMU BORGIR, AMORPHIS, NAPALM DEATH, LOCK UP, κ.λ.π.) και κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της τo 2009 με τίτλο “Infected Nations”,  το οποίο ήταν εξίσου πετυχημένο με το ντεμπούτο τους. Το άλμπουμ κατάφερε να μπεί στο Αγγλικό Top 100 των άλμπουμ charts και τους εξασφάλισε την θέση του opening act στην περιοδεία των AMON AMARTH+ENTOMBED. Εκεί όμως όπου όλα βάδιζαν ωραία και καλά, η τραγωδία δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα με τον πρόωρο χαμό του μπασίστα τους Mike Alexander (1977 - 2009) σε ηλικία 32 ετών. Εις μνήμην του διοργάνωσαν δύο συναυλίες, μία στο Leeds και μία στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο του 2009, στις οποίες πουλήθηκαν αντικείμενα που είχαν δωρίσει με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την οικογένεια του αδικοχαμένου Mike Alexander, σχήματα όπως οι IRON MAIDEN, METALLICA, SLAYER, MACHINE HEAD, κ.λ.π. Ύστερα από κάποιο σύντομο διάλειμμα, το σχήμα αποφάσισε να συνεχίσει και ο αντικαταστάτης του Mike Alexander βρέθηκε στο πρόσωπο του Joel Graham (πρώην RISE TO ADDICTION) και έτσι το 2010 βρέθηκαν να ξαναπεριοδεύουν, αυτήν την φορά όμως στις Η.Π.Α. με ονόματα όπως KREATOR, OVERKILL, FORBIDDEN, VOIVOD, VADER και WARBRINGER, ενώ συμμετείχαν και σε καλοκαιρινά Ευρωπαϊκά φεστιβάλ, όπως τα Wacken Open Air, Hellfest και Bloodstock Open Air. To 2011 κυκλοφόρησαν το τρίτο τους αριστούργημα με τίτλο “Five Serpent’s Teeth” σε παραγωγή και πάλι του Russ Russell, το οποίο κινούταν σε ακόμη υψηλότερα συνθετικά επίπεδα, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!!! Και αισίως φθάνουμε στο 2013 και την τέταρτη κυκλοφορία τους που φέρει το τίτλο “Skull”, που ηχογραφήθηκε και πάλι με τον πλέον αχώριστο “φίλο” τους Russ Russell. Πρόκειται για άλλη μία κυκλοφορία που στην κυριολεξία σε κολλάει στον τοίχο!!! Τρομερή δουλειά, σε όλους τους τομείς. Το σχήμα έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τέσσερα άλμπουμ που όλα τους είναι αναμφισβήτητα κορυφαία!!! Η μεγαλύτερη Αγγλική thrash metal μπάντα των τελευταίων ετών και σίγουρα μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες του είδους σε παγκόσμια κλίμακα. Όταν οι METALLICA αποφασίσουν να αποσυρθούν από την μουσική, δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν για το σχήμα που θα τους διαδεχθεί. Έχει ήδη βρεθεί και φέρει το όνομα EVILE!!!    


Πριν ανέβουν στην σκηνή οι EVILE, την τιμητική τους θα έχουν οι co-headliners της βραδιάς SUICIDAL ANGELS, το εγχώριο σχήμα που δημιουργήθηκε το 2001 από τον Νίκο Μελισσουργό (κιθάρα / φωνητικά) όταν ήταν ακόμη 16 ετών!!! Με ξεκάθαρους τους μουσικούς ορίζοντες στους οποίους το σχήμα ήθελε να κινηθεί, δηλαδή το old school thrash metal, ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν την ίδια κιόλας χρονιά, το πρώτο τους demo με τίτλο “United By Hate”. Εν συνεχεία και μετά από κάποιες αλλαγές μελών, προστέθηκε στο σχήμα ο Ορφέας τζωρτζόπουλος (ντράμς), ο οποίος έδεσε άμεσα με τον Νίκο και οι δύο τους πλέον αποτέλεσαν και αποτελούν μέχρι και σήμερα τον συνθετικό πυρήνα και γενικά τον κορμό του σχήματος. Έτσι λοιπόν το 2003 ηχογραφούν το δεύτερο demo τους, “Angel’s Sacrifice” και άρχισαν να δίνουν τις πρώτες τους συναυλίες. Το 2004 ηχογραφούν ένα ακόμα demo, το “The Calm Before The Storm” το οποίο και λαμβάνει πολύ καλές κριτικές από το σύνολο του μεταλλικού τύπου. Αυτό είχε ως άμεσο αποτέλεσμα η μπάντα να κυκλοφορήσει την ίδια χρονιά, το πρώτο της EP, “Bloodthirsty Humanity” το οποίο ήταν τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά εν συγκρίσει με τα προηγούμενα demos, αποσπώντας ακόμα καλύτερες και θετικότερες κριτικές. Στο σχήμα πλέον προστίθεται ο Θέμης Κατσιμίχας (κιθάρα) και καθόλα έτοιμοι δίνουν την πρώτη τους συναυλία εκτός Ελληνικών συνόρων (στο Βουκουρέστι το 2005). Σειρά είχε το mini CD “Armies Of Hell” του 2005, η πρώτη τους προσπάθεια με κανονική διανομή και διάθεση μέσω δισκάδικων, που για μία ακόμη φορά απέσπασε φοβερές κριτικές, ενώ συνεχίζουν να πραγματοποιούν εμφανίσεις τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Έτσι λοιπόν τo 2007 πανέτοιμοι πλέον κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ “Eternal Domination”, με εξαιρετικά αποτελέσματα, μέσω της Αμερικάνικης εταιρείας OSM Records και συμμετέχουν στην “Theogonia Balkans Σχήμα/Γκρουπ:

Ώρα: 19:30
Εισιτήριο: 23 €



NIGHTSTALKER @ 18 Οκτωβρίου Κύτταρο



Οι Nightstalker
με το πρόσφατο «Dead Rock Commandos” να ..καίει ακόμα, καταιγιστικοί και αδιαπραγμάτευτοι, επιστρέφουν στο Κύτταρο,
και αποτείνουν φόρο τιμής στο μαγικό “The Ritual” (EP 2000), στο οποίο και δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο,
ανάμεσα σε όλες τις μεγάλες συνθέσεις τους
των τελευταίων 20+ ετών
και  ετοιμάζουν ένα rock πανδαιμόνιο άνευ προηγούμενου..

Τα υπόλοιπα,  στην αρένα του Κυττάρου στις 18 Οκτώβρη…

Opening act: Mr. Highway Band

Doors: 21.30

Ticket: 10 €

On Line Pre Sale:  www.123tickets.gr

 JUST THE ..NIGHTSTALKER

Μην προσπαθήσετε να βάλετε ταμπέλα στους Nightstalker,
Tο μόνο που θα καταφέρετε είναι να τους νευριάσετε…

Στο πέρασμα του χρόνου έχουν χρεωθεί με κάθε ετικέτα που κυκλοφορεί κάτω απ’ τον ήλιο..

Στη δεκαετία του 90 ήταν το ..grunge, μετά από αυτό ήταν το ..stoner rock κλπ κλπ ..και προσοχή, μην κάνετε το λάθος να τους τοποθετήσετε στην ..ελληνική ροκ σκηνή!!!

Παίζουν ΡΟΚ μουσική απλά και ξάστερα και το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε δυο δεκαετίες τώρα να αφήνουν διθυραμβικές κριτικές σε κάθε τους πέρασμα.

Σε ένα κόσμο γεμάτο από μπάντες που σπάνε στην πρώτη κακή κριτική, οι Nightstalker κάνουν το κομμάτι τους ακούγοντας μόνο την άβυσσο της ψυχής τους, αυτό είναι που πρεσβεύει και το νέο τους άλμπουμ «Dead Rock Commandos».

Σχηματιστήκαν στην Ελλάδα, στα τέλη του 1989, από τον τραγουδιστή (και ντράμερ τότε) Argy και με την προσθήκη του Ανδρέα (μπάσο) το 1992, κατάφεραν να ενώσουν τις heavy rock επιρροές τους με funky ρυθμούς και grungy μελωδίες και να δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο μουσικό θηρίο.

 Με όλα τα παραπάνω συστατικά στη σωστή αναλογία, κυκλοφόρησαν τo πρώτο τους EP το 1994 με τίτλο "SideFx."

Λίγο αργότερα και με την κυκλοφορία του πρώτου τους full length άλμπουμ "Use" το 1996, η μπάντα ουσιαστικά συστήθηκε στο κοινό της μέσα από τον σκοτεινό heavy ήχο που έγινε και το σήμα κατατεθέν της.

..ο 21ος αιώνας έφερε και ένα νέο EP, το μυθικό "The Ritual"(2000) το οποίο βρήκε τους Nightstalker να πορεύονται περαιτέρω στη σφαίρα της βαθύτερης, πιο σκοτεινής psychedelica.

Με το Line-up πλέον σταθερό, ακολουθεί μια πολύ παραγωγική περίοδος που γέννησε δυο άλμπουμ, το "Just A Burn" του 2004 και το "Superfreak" του 2009, τα οποία και δημιούργησαν  ένα νέο και πιστό κοινό σε διεθνές πλέον επίπεδο..

Το τελευταίο σκοτεινό τους αριστούργημα ακούει στο όνομα , "Dead Rock Commandos ".

Ένα άλμπουμ ακατέργαστης rock n roll απλότητας, γεμάτο με εντυπωσιακά riffs μέσα σε ηλεκτρική ομίχλη.

Ακόμα πιο heavy ήχοι, groovy ρυθμοί και έντονα μπάσα, όλα μαζί συγχωνεύονται και εκτονώνονται μέσα από τη χαρακτηριστική χροιά και δυναμική της φωνής του Argy, το σημείο δηλαδή που εκφράζει και στιγματίζει όλο το είναι της μουσικής των Nightstalker, που για περισσότερα από 20 χρόνια αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα στην ιστορία της ευρωπαϊκής Hard Rock σκηνής.

Πείτε το όπως θέλετε…. Αλλά το ρίσκο δικό σας..