menu

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς αλλαγές στη σύνθεση τους προχωρούν οι NIGHTWISH



Όπως τόνισαν στην ανακοίνωσή τους οι NIGHTWISH αρχικά το πλάνο ήταν να ψάξουν για νέα μέλη μέσα στο 2014 όμως όπως αποδείχθηκε τόσο και η Jansen όσο και ο Donockley αποδείχθηκαν ταιριαστά κομμάτια στο «puzzle» του group οπότε και μονιμοποιήθηκε η συνεργασία μαζί τους.


 Στις 29 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούριο live  διπλό DVD των NIGHTWISH, "Showtime, Storytime".

Το πρώτο DVD περιλαμβάνει την 85λεπτης διάρκειας εμφάνιση του group στο φετινό Wacken Open Air, ενώπιον 85.000 φίλων της metal μουσικής. Η μαγνητοσκόπηση έγινε από δεκαεπτά κάμερες, με την σκηνοθεσία να επιμελείται ο Ville Lipiainen.

Το δεύτερο DVD αποτελείται από το δίωρο ντοκιμαντέρ "Please Learn The Setlist In 48 Hours" (επίσης σκηνοθετημένο από τον Ville Lipiainen), ένα 16-λεπτο τουρνουά επιτραπέζιου hockey και τα video clip "I Want My Tears Back (Live at Hartwall Arena)" και "Ghost Love Score (Live in Buenos Aires)".

H εμφάνιση των Nighwish στο φετινό Wacken Open Air ήταν η πρώτη από τις τρεις τελευταίες της Imaginaerum World Tour, μια περιοδείας η οποία πραγματοποίησε 104 στάσεις σε 34 χώρες και προσέλκυσε ενάμισι εκατομμύριο άτομα.