menu

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

GHOSTDANCE






Στα τέλη του 2011 ο  Μάκης Φελέκης (κιθάρα) ηχογράφει ένα κομμάτι με τον Γιάννη Σιδεράκη (φωνή) για κάποιο άλλο project το οποίο άρεσε  τα στους Στάθη Κρίκα (κιθάρα), Γιώργο Χαρίτο (μπάσο) και ο Λεωνίδα Αθανασίου (τύμπανα). όλοι τους πρώην μέλη συγκροτημάτων με μεγάλη εμπειρία ,κι έτσι δημιουργήθηκαν οι GHOSTDANCE.

 Αμέσως ξεκίνησαν τις πρόβες στο στούντιο όπου και εκεί συγχωνεύτηκαν οι μουσικές επιρροές των μελών και διαμορφώθηκε το ύφος της μπάντας, το οποίο κινείται στα μονοπάτια του Hard Rock με πινελιές από blues, southern rock  αλλά και metal .


Μέσα από τα τζαμαρίσματα στο στούντιο και στηριζόμενοι στα live που  ξεκίνησαν σε όλη την Ελλάδα, δημιουργείται το πρώτο τους EP τον Μάϊο του 2012 με τίτλο LITTLE MAN με 6 κομμάτια το οποίο βρίσκει θετική ανταπόκριση από το κοινό.



 Επόμενη δισκογραφική δουλειά το DEAD AROUND που περιέχει 10 νέες συνθέσεις και το οποίο θα έχει κυκλοφορήσει έως τα Χριστούγεννα. Όμως οι GHOSTDANCE όντας μια μπάντα με πολύ ενέργεια ήδη έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζου  το υλικό για την 2η ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά -συγκεκριμένα  7 κομμάτια - ενώ συνεχώς δουλεύουν και πάνω σε άλλο υλικό για το νέο τους δισκο η ηχογράφηση του οποίου θα γίνει την ερχόμενη Άνοιξη.

Θα βρείτε τους GHOSTDANCE εδώ 
https://www.facebook.com/GHOSTDANCE.TheBand?fref=ts