menu

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τον Αύγουστο κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των W.A.S.P.



Τέσσερα χρόνια δουλεύουν το νέο τους δίσκο οι W.A.S.P. ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Napalm Records τον Αύγουστο.

O Blackie Lawless δήλωσε:
“Οι W.A.S.P. ενθουσιασμένοι ανακοινώνουν ότι έχουμε υπογράψει μια αποκλειστική συμφωνία με την Napalm Records. Επιλέξαμε την Napalm για την προσωπική τους εμπιστοσύνη και επαγγελματική δέσμευση στην καριέρα μας. Ανυπομονούμε για πολλά χρόνια γεμάτα επιτυχίες μαζί τους, ξεκινώντας από την κυκλοφορία του επερχόμενου μας δίσκου, “Golgotha”.

Το τελευταίο τους άλμπουμ το BABYLON, αν και είναι μικρό σε διάρκεια - μόνο 45 λεπτά - περιέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν δημιουργήσει τον ήχο των W.A.S.P. Ξεσηκωτικές μελωδίες, δυναμικά ντραμς που πλαισιώνουν όμορφα τις κιθάρες με τον Blackie να ερμηνεύει λες και βρίσκεται στα 80' s.




Στο δίσκο υπάρχει και η διασκευή του BURN των DEEP PURPLE που οι W.A.S.P. το προσεγγίζουν με προσοχή αφήνοντας να φανεί το μεγαλείο των PURPLE και ταυτόχρονα βάζοντας τη δίκη τους πινελιά να σου δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για δική τους σύνθεση.