menu

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Δείτε το εξώφυλλου του νέου άλμπουμ των KREATOR




Οι Γερμανοί thrasers έδωσαν στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του 14ου άλμπουμ τους GODS OF VIOLENCE το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2017 μεσω της Nuclear Blast Records.

Δημιουργός του είναι ο Jan Meininghaus ο οποίος έχει σχεδιάσει και εξώφυλλο της περιορισμένης έκδοσης του PHANTOM ANTICHRIST.



Ο MILLE PETROZA δήλωσε σχετικά με το άλμπουμ "ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα για αυτό το άλμπουμ και κόλλησε σε μένα ως το ομότιτλο τραγούδι. Περιέχει τα πάντα για τα οποία οι KREATOR είναι γνωστοί και θα φυσήξει το μυαλό σας. Υπόσχεση". 

Όσον αφορά το εξώφυλλο ο PETROZA προσθέτει:"! Το εξώφυλλο είναι μια τέλεια αντανάκλαση του λυρικού  όραματος μου. Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο έργο του Ian Meininghaus μέχρι στιγμής."

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 11 κομμάτια και η διάρκεια του θα είναι 52 λεπτά.

01. Apocalypticon
02. World War Now
03. Satan Is Real
04. Totalitarian Terror
05. Gods Of Violence
06. Army Of Storms
07. Hail To The Hordes
08. Lion With Eagle Wings
09. Fallen Brother
10. Side By Side
11. Death Becomes My Light

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

TESTAMENT: THE LEGASY



Το 1983 στο Σαν Φρανσίσκο δημιουργούνται οι THE LEGASY. Το line up αποτελούνταν από τους: ERIC PETERSON, τον κιθαρίστα και  φωνή του συγκροτήματος DERRICK RAMIREZ τον μπασίστα GREG CRISTIAN και τον ντράμερ MIKE ROCHETTE.


Το 1986 και μετά από αρκετά πήγαινε-έλα το line up σταθεροποιείται με τον DERRICK RAMIREZ να αντικαθίσταται στη κιθάρα από τον ALEX SKOLNIK  στο μικρόφωνο ενώ λίγο αργότερα αποχωρεί από το σχήμα και την θέση πίσω από το μικρόφωνο την καλύπτει - μετά από ένα γρήγορο πέρασμα  του STEVE SOUZA - ο CHUCK BILLY ενώ και ο MIKE ROCHETTE φεύγει και προσλαμβάνεται ο LOUIE CLEMENTE.


Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί το 1ο τους άλμπουμ με τίτλο THE LEGASY μέσω της Megaforce Records.


Η θεματολογία του άλμπουμ είναι η μαγεία, ο αποκρυφισμός και η παγκόσμια καταστροφή. Οι Αμερικάνοι αν και έχουν στις συνθέσεις τους πολλά στοιχεία από METALLICA, JUDAS PRIEST, SLAYER & MEGADETH που στα μέσα των 80's μεσουρανούσαν εντούτοις υπάρχουν και πολλά στοιχεία  του προσωπικού στυλ των TESTAMENT. 



Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

25 Οκτωβρίου 1964 Οι ROLLING STONES εμφανίζονται στο swow του Ed Sallivan



Στις 25 Οκτωβρίου του 1964, Οι ROLLING STONES εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Show του Ed Sullivan ερμηνεύοντας τα Around And Around και το Time Is On My Side.

 Οι κραυγές των εκστασιασμένων fans που παρακολουθούσαν τα ινδάλματα τους στο στούντιο, είχαν σαν αποτέλεσμα ο Sullivan να πεί «σας υπόσχομαι ότι ποτέ δεν θα είναι και πάλι στην εκπομπή μας και πάλι."

 Οι ROLLING STONES έκαναν ακόμα πέντε εμφανίσεις στην εκπομπή του Sullivan μεταξύ 1965 και 1969. 

\


STRYPER: TO HELL WITH THE DEVIL



Το 1986 το Cristian Metal κουαρτέτο από τη Καλιφόρνια που αποτελούσαν τα αδέρφια MICHAEL (φωνή, κιθάρα), ο μπασίστας TIM GAINES και ο κιθαρίστας OZ FOX κυκλοφορεί την 3η δισκογραφική δουλειά με τίτλο TO HELL WITH THE DEVIL.

Μετά την μάλλον χλιαρή υποδοχή από τους οπαδούς της metal των δύο πρώτων άλμπουμ τους του THE YELLOW AND BLACK ATTACK και του SOLDIERS UNDER COMMAND του 1984 και 1985 αντίστοιχα..

Με το TO HELL WITH THE DEVIL οι STRYPER προσπαθούν να κάνουν μια στροφή προς το σκληρό metal τόσο ως προς τους στίχους όσο και ως προς την σύνθεση των κομματιών.

Με κομμάτια όπως το ομότιτλο, το Free και το The Way φαίνεται πως γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια προσέγγισης των στάνταρτς της metal των mid's 80's ενώ τα βίντεο των The Way, Free, Honestly και Calling You έπαιζαν συνεχώς στο MTV. Αυτό συνέβαλλε στο να γίνει το άλμπουμ πλατινένιο και να αποτελεί την κορυφαία δουλεία των STRYPER.









Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Νέο άλμπουμ ετοιμάζει ο GLENN HUGHES



Το νέο βίντεο του GLENN HUGHES στο οποίο ερμηνεύει το Long Time Gone στο στούντιο  μπορείτε να δείτε παρακάτω και να ακούσετε τα My Town και Let It Shine.

Τα τραγούδια περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ του RESONATE που θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου μέσω της Frontiers Music Srl.

Το tracklist:

01. Heavy
02. My Town
03. Flow
04. Let It Shine
05. Steady
06. God Of Money
07. How Long
08. When I Fall
09. Landmines
10. Stumble & Go
11. Long Time Gone
12. Nothing's The Same (deluxe edition bonus track)


Ο HUGHES σε συνέντευξη του δήλωσε πως το RESONATE ¨"είναι ίσως το ποιο heavy άλμπουμ που έχω κάνει δεν είναι metal όμως είναι heavy".







LANCER: Δείτε το lyric video από το νέο τους άλμπουμ



Το 3ο τους studio άλμπουμ με τίτλο MASTERY θα κυκλοφορήσουν οι Σουηδοί heavy metallers LANCER κάτω από την ετικέτα της Nuclear Blast το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου.

Μια  γεύση από το άλμπουμ μας δίνει το single Iscariot που μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

OVERKILL: Δείτε το βίντεο του Our Finest Hour



Στις 17 Φεβρουαρίου οι OVERKILL θα κυκλοφορήσουν το THE GRINDING WHEEL το 17 άλμπουμ τους και δημοσιοποίησαν το βίντεο του single Our Finest Hour.

Όπως δήλωσε ο frontman BOBBY "BLITZ" ELLSWORTH το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2017 λόγω κάποιων καθυστερήσεων αλλά για όλα τα καλά πράγματα αξίζει η αναμονή.

Δείτε το βίντεο



Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

DEEP PURPLE: Κυκλοφορούν φωτογραφικό λεύκωμα από την συναυλία στο Knebworth το 1984






Το 1984 οι DEEP PURPLE επανενώνονται μετά από 8 χρόνια και στις 12 Νοέμβρη κυκλοφορούν το Perfect Strangers. Ακολουθεί μια παγκόσμια περιοδεία όπου γίνεται ο χαμός, όλοι ανυπομονούσαν να δούν ξανά μαζί την MKII, στις 22 Ιουνίου έδωσαν τη μοναδική συναυλία επί βρετανικού εδάφους στις 22 Ιουνίου στο φεστιβάλ του Knebworth, μπροστά σε 80.000 θεατές.



Στις 9 Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα σε 300 αντίτυπα με ανέκδοτες φωτογραφίες από τη συναυλία στο Knebworth. Έκτος των φωτογραφιών το βιβλίο των 128 σελίδων θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις των DEEP PURPLE και των τεχνικών.






DREAMSHEADE: Δείτε το βίντεο του DREAMERS DON'T SLEEP




Οι Σουηδοί metalcore/melodicdeath DREAMSHADE θα κυκλοφορήσουν την τρίτη τους δισκογραφική δουλειά η οποία θα ονομάζεται VIBRANT στις 9 Δκέμβρη με την ετικέτα της Artery Recordings.

 Δείτε το βίντεο του  single DREAMERS DON'T SLEEP.




Οι DREAMSHADE δημιουργήθηκαν το 2006. Το 2008 κυκλοφόρησαν το 1ο τους EP το οποίο τους άνοιξε τις πόρτες για τη συμμετοχή τους στα ποιό δημοφιλή ευρωπαικά φεστιβάλ.

Το 2010 υπογράφουν με την Spinefarm Records και κυκλοφορούν το WHAT SILENCE HIDES το 1ο full length άλμπουμ ενώ 2 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί η 2η δισκογραφική δουλειά τους το The Gift of Life.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Νέο άλμπουμ από τον CHUCK BERRY μετά από 37 χρόνια



Ο θρύλος της ROCK 'N' ROLL CHUCK BERRY σήμερα έγινε 90 ετών. Για να γιορτάσει τα γενέθλια του ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ εδώ και δεκαετίες!

Το άλμπουμ θα λέγεται CHUCK και οι συνθέσεις που θα περιλαμβάνει όπως και η παραγωγή θα είναι του ιδίου ενώ ο γιός του CHARLES BERRY Jr παίζει κιθάρα και η κόρη του INGRID BERRY φυσαρμόνικα.

Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά ήταν το ROCK IT το 1979.

Δείτε το lyric βίντεο από τον επερχόμενο δίσκο των BURNING POINT



Οι Φινλανδοί power metallers έδωσαν στη δημοσιότητα το lyric βίντεο του Master Them All που αποτελεί το εναρκτήριο κομμάτι της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο THE BLAZE.

To 7ο άλμπουμ των BURNING POINT θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοέμβρη κάτω από την ετικέτα της AFM Records και θα είναι το πρώτο με την NITE VALO στα φωνητικά. 

tracklist:


1. Master Them All
2. Time Has Come
3. Incarnation
4. My Spirit
5. The Lie
6. Dark Winged Angel
7. Chaos Rising
8. Lost In Your Thoughts
9. Things That Drag Me Down
10. The King Is Dead, Long Live The King
11. Metal Queen (Lee Aaron Cover) (Bonus Track)


Δείτε το βίντεο



PHIL COLLINS: Ανακοίνωσε περιοδεία για την προώθηση νέου άλμπουμ?



Οι πληροφορίες για τα σχέδια του 65χρονου frontman των GENESIS είναι συγκεχυμένες. Ο Collins ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι του 2017  θα εμφανιστεί σε 3 show's σε  Παρίσι, Λονδίνο και Κολωνία.

Η Μίνι περιοδεία θα ονομάζεται "Not Yet, Live" και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα με με αυτήν θα προωθήσει το νέο του άλμπουμ,για το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα!

ΠΗΓΗ: http://www.heraldcourier.com/

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Οι AVENGED SEVENFOLD παρουσίασαν το THE STAGE από το νέο τους άλμπουμ


Στις 15 Οκτώβρη οι Αμερικάνοι heavy metallers εμφανίστηκαν στο Knotfest Mexico και παρουσίασαν το THE STAGE από τον 7ο δίσκο τους VOLTAIC OCEANS  που θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκέμβρη.
Δείτε το βίντεο.

Οι RANDY PIPER και STEVE RILEY μαζί στη σκηνή. Δείτε το βίντεο



Στις 13 Οκτώβρη τα πρώην μέλη των W.A.S.P. RANDY PIPER και STEVE RILEY ανέβηκαν στη σκηνή του SIN CITY SINNERS ALL STARS στο Λας Βέγκας.

Μαζί τους ήταν ο μπασίστας των L.A. GUNS SCOTTY GRIFFIN, ο τραγουδιστής των LAST IN LINE ANDREW FREEMAN και ο κιθαρίστας των DIO ROWAN ROBERTSON.

Το set-list περιλάμβανε 5 κομμάτια των W.A.S.P. (WILD CHILD, I WANNA BE SOMEBODY, ANIMALS, SEX ACTION, BLIND IN TEXAS) και 2 των L.A. GUNS (I DON'T NEED NO DOCTOR, BLIND IN TEXAS).


Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Οι KINGS κυκλοφορούν σε BOX-SET τα 8 πρώτα τους άλμπουμ



Στις 16 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το box-set σε βινύλιο 180 γραμμαρίων σε mono ηχογράφηση με τα πρώτα 8 άλμπουμς    των KINGS. Μαζί με τα  The Kinks 1964, Kinda Kinks, The Kink Kontroversy 1965, Face to Face 1966, Something Else by The Kinks 1965, The Kinks Are the Village Green Preservation Society 1966, Arthur (Or the Decline and Fall of the British Empire) 1969 θα υπάρχει και η διπλή συλλογή  The Black Almbums. Το κουτί θα περιλαμβάνει και ένα 48-σέλιδο booklet με ανέκδοτες φωτογραφίες και συνεντεύξεις των DAVID και RAY DAVIES.

Όπως δήλωσε ο RAY DAVIES. για την κυκλοφορία του box-set ήθελε να ακούγονται τ τραγούδια όπως όταν τα έπαιζαν ζωντανά.

Οι KINGS σχηματίστηκαν το 1963 από τους αδερφούς DANIES. στο γκρουπ συμμετείχαν ο μπασίστας PETE QUAIFE και ο ντράμερ MICK AVORY.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία έρχεται το 1964 με την κυκλοφορία του single YOU REALLY GOT ME που περιλαμβάνεται στο 1ο τους άλμπουμ το οποίο ανέβηκε στο #1 των Βρετανικών charts ενώ στις ΗΠΑ έφτασε έως το #7.


  

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

RUNNING WILD: RAPID FORAY



Οι Γερμανοί πειρατές κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι τον 16ο δίσκο τους το RAPID FORAY  3 χρόνια μετά το RESILIENT που αποκατέστησε την εικόνα του RUNNING WILD μετά το πολύ κακό SHADOWMAKER στο οποίο ο ROLF KASPARECK παρουσίασε ένα άλλο πρόσωπο που ξένισε τους οπαδούς της μπάντας η οποία δισκογραφεί εδώ και 36 χρόνια. 

Το θέμα του RAPID FORAY, είναι - τι άλλο -    οι πειρατές. Ο ήρωας είναι ένας πειρατές που γυρνώντας στο σπίτι του από μια επιδρομή βάζει την κλεψύδρα να μετράει μέχρι την επόμενη εξόρμηση.

Το line up είναι το ίδιο με την παρουσίαση του συγκροτήματος στο WACKEN το 2015 (ROLF KASPARECK φωνή, PETER JORDAN κιθάρα, OLE HEMPELMANN μπάσο, MICHAEL WOLPERS ντραμς).

Το άλμπουμ ξεκινάει με το up-tempo BLACK SKIES RED FLAG το οποίο θυμίζει τους  RUNNING WILD των 90's. 

To WARMONGERS που ακολουθεί έχει έντονο το χρώμα των 80' αφού είχε γραφτεί το 1979 και παρέμεινε στα συρτάρια του ROLF KASPARECK.



To BY THE BLOOD IN YOUR HEART το οποίο είναι  O ROLF το έγραψε στο μυαλό του όταν βρίσκονταν στο δρόμο και προσάρμοσε την μουσική σε αυτό   


Το τελευταίο κομμάτι, το LAST OF THE MOHICANS είναι μια γνήσια RUNNING WILD σύνθεση που κλείνει ένα αρκετά καλό άλμπουμ των heavy metallers από το Αμβούργο οι οποίοι πλέουν σε ασφαλή νερά χωρίς να παρουσιάζουν κάτι εξαιρετικό, ικανό όμως να προσελκύσει το ενδιαφέρον παλιών και νέων θαυμαστών.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Δείτε το βίντεο από την 1η δουλειά των ETERNAL IDOL




Οι ETERNAL IDOL θα κυκλοφορήσουν στις 2 Δεκεμβρίου το ντεμπούτο τους άλμπουμ THE UNREVEALED SECRET με την ετικέτα της FRONTIERS RECORD.



Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2016 αποτελείται από τον fronman FABIO LIOME  ο οποίος έχει περάσει από τους ANGRA και RAPSODY OF FIRE, τον κιθαρίστα NICK SAVIO (ex- HOLLOW HAZE), τον μπασίστα των SECRET SPHERE και  HELL IN THE CLUB ANDREA BURATTO και τον ντράμερ CAMILO COLLELUORI. Πίσω από το μικρόφωνο βρίσκεται η GIORGIA COLLELUORI.

ETERNAL IDOL μουσικά κινούνται στο χώρο του metal με και του symphonic rock με αρκετά progressive στοιχεία.

Δείτε το βίντεο για το ANOTHER NIGHT COMES που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ.


Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Δείτε το lyric video από το νέο άλμπουμ των SIRENIA



Το lyric video του THE 12TH HOUR που περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των symphonic metallers από τη Νορβηγία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

το DIM DAY OF DOLOR όπως θα λέγεται θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη NAPALM RECORDS και θα είναι η 4η δισκογραφική δουλειά των SIRENIA μετά τα THE 13TH FLOOR, THE ENIGMA OF LIFE, PERILS OF THE DEEP BLUE, THE SEVENTH LIFE PATH.

MICHAEL SWEET: Θα συνεχίσω να κυκλοφορώ άλμπουμς όσο μπορώ



Ο 53χρονος  Καλιφορνέζος τραγουδιστής σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή τις κριτικές πως δεν έχει πλέον να προσφέρει κάτι νέο στη μουσική δήλωσε:

Θα συνεχίσουμε να βγάζουμε άλμπουμς γιατί είμαστε παθιασμένοι με τη μουσική και εφόσον έχουμε πολλές ιδέες θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.



Ο frontman των STRYPER κυκλοφόρησε το 7ο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο One Side War το καλοκαίρι με τους κιθαρίστες JOEL HOEKSTRA (WHITESNAKE, NIGHT RANGER) και ETHAN BROSH (BURNING HEAT), τον ντράμερ των EVANESCENCE WILL HUNT, και τον μπασίστα JOHN O' BOYLE (TOM INGRAM BAND).

Πρόκειται για μια πολλή καλή δουλειά με hard και heavy κομμάτια με δυναμικά riff και solos.





Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Οι MASTODON ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για το νέο τους άλμπουμ



Ο κιθαρίστας των Αμερικάνων Progressive metallers BRENT HINDS με ένα βίντεο που πόσταρε στο instagram και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ανακοίνωσε πως η μπάντα ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις για το 7o άλμπουμ της.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει νωρίτερα ο μπασίστας TROY SANTERS είχε δηλώσει πως όλοι στο συγκρότημα είναι ενθουσιασμένοι με τις ηχογραφήσεις γιατί είχαν να μπουν σε στούντιο πάνω από δύο χρόνια.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Bhinds (@bhinds) στις

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Δείτε το νέο κομμάτι των KORN που περιλαμβάνεται στο καινούριο τους άλμπουμ



Στις 21 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το THE SERENITY OF SUFFERING, το 12ο άλμπουμ των KORN και οι Αμερικάνοι Nu metalers κυκλοφόρησαν το βίντεο του single A DIFFERENT WORLD στο οποίο συμμετέχει ο COREY TAYLOR.     

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τον δικό τους...δρόμο θα αποκτήσουν οι RAMONES



Από τις 23 Οκτωβρίου ο δρόμος που βρίσκεται το Forest High School Queen θα ονομάζεται Ramones Way προς τιμή των punk rockers που φοίτησαν σε αυτό. 

Το εν λόγω σχολειο όμως έχει την δική του μουσική ιστορία αφού από τις αίθουσες του έχουν περάσει οι Paul Simon, Art Carfunkel καθώς και ο Leslie WEST και γι' αυτό έχει το προσωνύμιο "Rock N' Roll High School".  

Νέο άλμπουμ για τους SONATA ARCTICA. Δείτε το βίντεο για το LIFE και την παρουσίαση των κομματιών του δίσκου

Οι Φιλανδοί metalers θα κυκλοφορήσουν στις 7 Οκτώβρίου το 9ο τους άλμπουμ THE NINTH HOUR με την ετικέτα της NUCLEAR BLAST.



Το tracklist:
01. Closer To An Animal
02. Life
03. Fairytale
04. We Are What We Are
05. Till Death's Done Us Apart
06. Among The Shooting Stars
07. Rise A Night
08. Fly, Navigate, Communicate
09. Candle Lawns
10. White Pearl, Black Oceans Part II – "By The Grace Of The Ocean"
11. On The Faultline (Closure To An Animal)

Δείτε το βίντεο για το LIFE και την παρουσίαση των κομματιών του δίσκου από τους ίδιους.