menu

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Νέο άλμπουμ ετοιμάζουν οι MACHINE HEAD



 Ο frontman των MACHINE HEAD , Robb Flynn , μίλησε στο περιοδικό Metal Hammer για το νέο άλμπουμ της μπάντας, που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι μέσω της Nuclear Blast .

 Η συνέχεια του "Catharsis" του 2018 θα περιλαμβάνει τα τρία τραγούδια που εμφανίστηκαν στο περσινό σινγκλ "Arrows In Words From The Sky" : "Become The Firestorm" , "Rotten" και "Arrows In Words From The Sky" . Μεγάλο μέρος του νέου άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα Sharkbite Studios στο Όκλαντ της Καλιφόρνια με παραγωγό τον Zack Ohren .

Σχετικά με τη μουσική διεύθυνση του νέου υλικού ο Robb είπε: «Είναι παρόμοιο με το  «Through The Ashes Of Empires» του 2003 και το «The Blackening» του 2007 καθώς προχωράμε σε κάτι φρέσκο ​​και νέο, αλλά έχει αυτή την κλασική ατμόσφαιρα των MACHINE HEAD . Έχουμε πολλά να προσφέρουμε και οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, γι' αυτό είμαι τυχερός που έχω υπέροχους ανθρώπους γύρω μου. Ο Jared [ MacEachern , μπασίστας] πραγματικά ανέβηκε και έγραψε μερικά υπέροχα riff και υπέροχα φωνητικά. Vogg [κιθαρίστας Ο Wacław Kiełtyka ] συνέβαλε με μερικές ιδέες και έφερε μερικά πραγματικά υπέροχα τραγούδια."