menu

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τα τελευταία νέα για την υγεία του Tony Iommy

Ο Βρετανός κιθαρίστας μέσω της ιστοσελίδας του μα ενημερώνει για την πορεία της υγείας του. Διαβάστε τι έγραψε.

"Well, I've had the last dose of chemotherapy so hopefully my body will start to get back to normal soon, the steroids were the worse [sic]. I've now got three weeks of radiotherapy coming up which I'm told can be very tiring so we'll see.
"A big thanks to Ozzy and Geezer for coming over to England, it was a big incentive for me, we managed to work most days and have some great new tracks."
Despite scrapping their tour plans, with European festival dates being replaced by Ozzy + Friends, Black Sabbath is still scheduled to headline Download Festival in the UK.

Ο Gene Simmons απαξιεί το Rock And Roll Hall Of Fame


«Έχει καταντήσει ανέκδοτο... Το σκεφτήκαμε και η απάντηση είναι απλή: θα το αγοράσουμε και θα τους απολύσουμε όλους! Σοβαρά τώρα, το να είναι σε κάτι που ονομάζεται Rock And Roll Hall Of Fame η Madonna, οι Blondie και ο Tone Loc είναι προσβολή καταρχάς για τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Ποιος διάολο ξέρει τι άλλοι disco καλλιτέχνες υπάρχουν εκεί; Είναι προσβολή γι' αυτούς, επειδή δε βρίσκονται στο Dance Hall Of Fame, γιατί αυτό είναι που παίζουν. Είναι γνήσιοι dance και disco καλλιτέχνες. Δεν ανήκουν στο rock and roll. Με όλο το σεβασμό, όταν φτάνεις στην Patti Smith είσαι δυο βήματα μακριά από τον Pete Seeger»

SKYSENT LU & EPITALKERS LIVE Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 Lazy Club


Δελτίο Τύπου
 
Με αφορμή το νέο δίσκο “2 Seconds Late, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012,  το αγαπημένο και γνωστό σε όλους Lazy club υποδέχεται τους Skysent LU την Παρασκευή 6 Απριλίου σε μια βραδιά που θα μας μείνει για άλλη μια φορά απλά αξέχαστη!
Μαζί τους οι Epitalkers, που είναι έτοιμοι να μας ταξιδέψουν στο μοντέρνο rock με στοιχεία παραδοσιακού hard rock, ενώ με ανυπομονησία αναμένουμε το νέο τους EP “Four pints & a scotch”.
Δυνατός ήχος, πολλή ενέργεια, καλή μουσική και δύο μπάντες που είναι έτοιμες να σας συναρπάσουν. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο;
SKYSENT LU & EPITALKERS LIVE @ LAZY
Παρασκευή
6 Απριλίου 2012
Lazy Club
Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια
Αττική Οδός - Έξοδος 12
(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)
Είσοδος 10€
(στην τιμή περιλαμβάνεται κατανάλωση 5€)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00!!
Το live υποστηρίζουν:
Οι Skysent Lu είναι οι:
Νώντας Εμμανουήλ ||Φωνητικά
Κώστας Καραπέτσας || Κιθάρα
Χρήστος Σπυρόπουλος || Κιθάρα
Στέφανος Μαλλιαρός || Μπάσο
Αλέξανδρος Βαρσάνης || Drums

Bρείτε τους Skysent Lu:
Στο www.skysentlu.com, στο Facebook, στο MySpace, στο twitter, στο Reverb Nation, στο youtube, στο jumpingfish, στο last.fm, στο Flickr ή επικοινωνήστε με email στο info@skysentlu.com
Οι Epitalkers είναι οι:
Βασίλης "The Abuser" Χατζηαντωνίου|| Lead κιθάρα
Aντώνης Αγιοβλασίτης || Φωνητικά
Μανώλης Γεωργακάκης || Μπάσο
Μιχάλης Αστράς || Drums
Βαγγέλης Δερεδάκης || Ρυθμική κιθάρα

Bρείτε τους Epitalkers:

DIRTY FUSE & The Sun Has Fallen



Δελτίο Τύπου

LIVE στο NYLON Bar! - Πέμπτη 5 Απριλίου ώρα 21:30, Δαμοκλέους 10, Γκάζι.
Είσοδος Ελεύθερη


Μια βραδιά με instrumental surf και rock, για να ταξιδέψουμε σ`ένα καλοκαίρι με ήχους και χρώματα... Δυνατή ατμόσφαιρα και μελωδίες γεμάτες ενέργεια. Surfadelic & Rock tunes will get you moving to the groove!


DIRTY FUSE

Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν το 2008 από τον κιθαρίστα Duda Victor (Bufalos d'agua) και τον ντράμερ Χρήστο Κόγιο, με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο της Surf, Rock`n`Roll και Garage. Με σημερινή σύνθεσή τους: Duda (κιθάρα), Κώστα (κιθάρα), Μανώλη (σαξόφωνο), Γιάννη (μπάσο) και Χρήστο (τύμπανα), βασιζόμενοι στους ήχους των Dick Dale, Ventures και άλλων surf και garage μουσικών των 60's και εξελίσσοντάς τους ενσωματώνοντας μεταγενέστερα στοιχεία, φέρνουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το instrumental surf rock στη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα.


Έχοντας πίσω της το 7" βινύλιο Lost Riders, η μπάντα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το ομώνυμο full-length άλμπουμ της, σερφάροντας ανελλειπώς στις μουσικές σκηνές της Αθήνας!


Το ομώνυμο άλμπουμ κυκλοφορεί στις 23 Απριλίου από την Green Cookie records.




Links





The Sun Has Fallen


Οι "The Sun Has Fallen" δημιουργήθηκαν το 2008 από τους Τάσο Λούκο (φωνή, κιθάρα) και Σίμο Μελισσουργό (μπάσο, φωνή). Έπειτα από αλλαγές μελών του γκρουπ (τύμπανα, πλήκτρα) σήμερα τα δύο ιδρυτικά μέλη συμπράττουν μαζί με τον Χρήστο Κυρκιλή (πλήκτρα).


Στο ενεργητικό τους έχουν ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα και Λαμία και συνθετικά ολοκληρωμένα δεκαπέντε τραγούδια, μερικά από τα οποία προορίζονται για τον πρώτο τους δίσκο.





Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ακούστε δειγμα από τη νέα δουλειά των The Cult

  Στις 22 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των THE CULT-το πρώτο μετά από πέντε χρόνια-  "Choise The Weapon". Ακούστε το καινούργιο τους κομμάτι που τιτλοφορείται "For The Animals". Την παραγωγή ξεκίνησε οCriss Goss (Queens Of The Stone Age) και ολοκληρώθηκε από τον Bob Rock (Metallica, Bon Jovi). Πατήστε εδώ

Ακούστε δείγματα από το "Apocalyptic Love"



Το νέο άλμπουμ του Αμερικανο Βρετανού κιθαρίστα
 "Apocalyptic Love" κυκλοφορεί στις 22 Μαϊου  και μέσω της Amazon μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τα κομμάτια που θα περιλαμβάνει

tracklist
“Apocalyptic Love”
“One Last Thrill”
“Standing In The Sun”
“You’re A Lie”
“No More Heroes”
“Halo”
“We Will Roam”
“Anastasia”
“Not For Me”
“Bad Rain”
“Hard & Fast”
“Far And Away” 

Ο Bruce Dickinson στην 25η συναυλία στην μνήμη του Buddy Rich


Στις 2 Απριλίου στο στο London Palladium του Λονδίνου θα γίνει η 25η συναυλία στην μνήμη του Buddy Rich, ενός από τους καλύτερους drummer όλων των εποχών.
Στο event θα συμμέτέχουν οι ο τραγουδιστής Tony Christie και οι drummers Dave Weckl, Gregg Bissonette, John Blackwell, Gregg Potter, Ginger Baker, Gavin Harrison, Clem Cattini και Elliott Henshaw.
Όμως το κορυφαίο γεγονος της συναυλίας είναι η συμμετοχή του Bruce Dickinson τον οποίο θα συνοδεύει στα drums ο Ian Paice των Deep Purple και ολόκληρη η Buddy Rich Orchestra

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής των Iron Maiden το να βρίσκεται επί σκηνής με τον Paice είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτόν το "Ιn Rock" των Deep Purple ήταν ο πρώτος δίσκος που αγόρασε ποτέ ο Βρετανός τραγουδιστής και αποτέλεσε έναν από τους λόγους που έγινε μουσικός.
Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι η κόρη του Buddy, Cathy Rich, και ο κωμικός John Thomson.


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

KRUX III He Who Sleeps Among The Stars

Το 3ο άλμπουμ των Σουηδών είναι ο ποιο classic metal δίσκος που έχει κάνει ο Leif Edling – ψυχή των Candlemmass οι οποίοι την Άνοιξη θα κυκλοφορήσουν το τελευταίο τους δίσκο χωρίς ωστόσο να διαλυθούν.
Όπως έχει αναφέρει ο Leif oi Σουηδοί doom metallers, στο δημιουργικό κομμάτι δεν έχουν να πουν και πολλά.
Έτσι ο Edling επικεντρώθηκε στην δεύτερη του μπαντάρα τους Krux η οποία κάθε άλλο παρά Project είναι,  όπου παρέα με κάτι «καλόπαιδα» από την Στοκχόλμη (Mats Levén – φωνητικά, Peter Stjärnvindτύμπανα, Jörgen Sandström – κιθάρα, Fredrik Åkesson – κιθάρα και Carl Westholm - πλήκτρα) κυκλοφόρησαν τον 3ο τους δίσκο III He Who Sleeps Among The Stars όπου οι φωνητικές ικανότητες του Leven μαζί με τα riffs του Leif, τα πλήκτρα του Westholm και τα σολαρίσματα του Akerman φτιάχνουν ένα σύνολο με πάμπολα διαμάντια όπως ταEmily Pane And The Break Maze και The Hades Assemby”.


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

"Americana" Η νέα δισκογραφική δουλειά του Neil Young

Το νέο άλμπουμ του Young μετά το "Greendale" του 2003 και, όπως έγινε γνωστό, θα περιέχει διασκευές σε κλασικά αμερικανικά folk κομμάτια.

Ο Young δήλωσε πως επέλεξε να ηχογραφήσει αυτά τα κομμάτια επειδή, παρότι γράφτηκαν πάρα πολλά χρόνια πριν, σε μια εποχή οικονομικής και κοινωνικής κρίσης σαν τη σημερινή ακούγονται εξίσου επίκαιρα και δυναμικά.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου.
 

Το tracklist του "Americana":

“Oh Susannah”
“Clementine”
“Tom Dooley”
“Gallows Pole”
“Get A Job”
“Travel On”
“High Flyin' Bird”
“She'll Be Comin 'Round The Mountain”
“This Land Is Your Land”
“Wayfarin' Stranger”
“God Save The Queen”


Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Το "LA Woman" επανακυκλοφορεί

 
 
Το "LA Woman" ήδη επανακυκλοφεί σε deluxe διπλό-CD με επιπλέον ένα DVD από την Rhino Records για τον εορτασμό της 40ης επετείου του ιστορικού άλμπουμ "LA Woman" .
 
Το  ντοκυμαντερ εξιστορεί το πως δημιουργήθηκε το τελευταίο άλμπουμ των Doors με την θρυλική τους σύνθεση, λίγους μήνες πριν ο Jim Morrison “φύγει” από την ζωή… Το ντοκυμαντέρ περιλαμβάνει αρχειακό σπάνιο υλικό, φωτογραφίες, συνεντεύξεις, οπτικοακουστικό υλικό από τις ηχογραφήσεις αλλά και άγνωστες ιστορίες για το πώς γράφτηκε κάθε τραγούδι που εμπεριέχεται στον δίσκο
 
 

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Tarja: "Σημασία έχει να αγγίξεις την ψυχή εκείνου που θα σε ακούσει"

Η Φιλανδή τραγουδίστρια βρισκεται σε πολύ δημιουργική φάση αυτό τον καιρό.

Α. Κλείνει την περιοδεία της για το "What Lies Beneath" η οποία την έφερε και στην Ελλάδα.
(Δείτε την συναυλία στο Fuzz Club)





Β. Ηχογραφεί με τους Outlanders, έν α ντουέτο της Tarja και του παραγωγού της Torsten Stenzel ως ντουέτο με σκοπό "την μουσική περιπλανηση του ακροατή" όπως αναφέρει η ίδια. Στα πλαίσια αυτού του projeckt πριν λίγο καιρό παρουσίσε στην Φιλανδία ένα νέο κομμάτι το οποίο βασίζεται σε στίχους από διάφορα βιβλία του Paolo Cohelio.



Γ.  Συμμετέχει στο  συγκρότημα "Harus" με το οποίο κυκλοφορησε  live άλμπουμ

Δ. Ενώ έχει έτοιμα 20 κομμάτια τα οποία θα ηχογραφήσει τον Μάιο.

Το "En Vivo!" των Iron Maiden

Στις 26 Μαϊου θα κυκλοφορήσει το DVD των Iron Maiden "En Vivo!" το οποίο γυρίστηκε στο Εθνικό Στάδιο στο Σαντιάγο της Χιλής.
Εκτός του DVD η συναυλία θα κυκλοφορήσει και σε διπλό χρωματιστό βινύλιο.




Στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να πάρουμε μια γευση από το τι έγινε στο live
Το "En Vivo!" γυρίστηκε στο Estadio Nacional του Σαντιάγκο κατά την διάρκεια της The Final Frontier Tour  η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010 από το Dallas και ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του2011 στο Λονδίνο.
Για το γύρισμα χρησιμοποιήθηκαν 22 HD κάμερες και ένα octocam (μία πτητική μηχανή που συλλαμβάνει εναέριες σκηνές πλήθους) ενώ γίνεται εκτεταμένη  χρήση της διαιρούμενης οθόνης για να παρακολουθούμε τις αντιδράσεις όλων των μελών της μπάντας.



Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

10-ιντσο κυκλοφορούν οι Nightwish

Ο κιμπορντίστας των Nightwish Tuomas Holopainen απάντησε σε ερωτήσεις των fans της μπάντας που είχαν υποβληθεί στο site του συγκροτήματος στο περιθώριο συναυλιας που έδωσαν οι sumphonic metalers στο Τάμπερε της Φινλανδίας.
Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τις απαντήσεις που έδωσε.



Οι Nightwish θα κυκλοφορήσουν στις 21 Απριλίου το 10-ιντσο "Trial Of  Imaginerium"το οποίο θα περιλαμβάνει τα demo κομμάτια:
Side A

01. Storytime (Demo)
02. The Crow, The Owl And The Dove (Demo)

Side B

01. I Want My Tears Back (Demo)
02. Slow, Love, Slow (Demo)

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Βίντεο από live των Megadeth

Στις 3 Μαρτίου οι Megadeth εμφανίστηκαν στο Austin του Texas στα πλαίσια της Gigatour περιοδείας τους.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τους Megadeth να παίζουν το "No Class " των Motorhead.







Plains Of Oblivion: η solo δουλειά του Jeff Loomis

Ο πρώην κιθαρίστας των Nevermore θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου στις ΗΠΑ από την Century Media Records το πρώτο solo του άλμπουμ το οποίο θα ονομάζεται "Plains Of Oblivion". ο Lommis παρουσίασε μαζί με το βίντεο για την προώθηση του άλμπουμ και ένα τραγουδι από αυτο με τίτλο "Surrender" όπυ τα φωνητικά κάνει ο Insahn των Νορβηγών Black Metallers Emperor. Πατώντας εδώ μπορείτε να ακούσετε το "Surrender"


Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

H πρώτη δισκογραφική δουλειά των Adrenaline Mob


“Omerta” θα ονομάζεται η πρώτη δισκογραφική δουλεία των Adrenaline Mob, του συγκροτήματος του Mike Portnoy στο οποίο συμμετέχουν και οι Russell Allen (frontman των Symphony X), Mike Orlando κιθαρίστας στους Sonic Stomp και ο μπασίστας των Disturbed John Mayer.
Την παραγωγή έκαναν οι Adrenaline Mob ενώ το μιξάρισμα έγινε από τον Jay Ruston (Anthrax Worship”, Steel Panher Ball Out”).
Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου από την Century Media Records

Tracklist:
 01. Undaunted
02. Psychosane
03. Indifferent
04. All On The Line
05. Hit The Wall
06. Feelin' Me
07. Come Undone (feat. Lzzy Hale)
08. Believe Me
09. Down To The Floor
10. Angel Sky
11. Freight Train


Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Eluveitie Helvetios


 Κάθε βδομάδα θα παρουσιάζουμε 1 άλμπουμ που μας έκανε εντύπωση. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα να το ακούσετε πατώντας τον player που βρίσκεται δεξιά.

Ξεκινάμε με την 5η δισκογραφική δουλειά των Ελβετών death metallers βασίστηκε στην εξιστόρηση των Γαλατικών Πολέμων από την μεριά της Κέλτικης φυλής των Helvetios. Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο και χρειάστηκε να επιστρατευθούν ιστορικοί καθώς τα περισσότερα στοιχεία προέρχονται από αρχεία των Ρωμαίων δηλαδή από την πλευρά των νικητών.
Έτσι προέκυψε ένα concept άλμπουμ του οποίου τα τραγούδια συνδέονται αφηγηματικά μεταξύ τους.
Την παραγωγή και μίξη έκανε ο Tommi Vetrelli των Coroner, ενώ η ηχογράφηση έγινε σε δύο στούντιο. Οι κιθάρες ταdrums και τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν στο New Sound Studio του Vetrelli ενώ το μπάσο, τα παραδοσιακά όργανα  και τα φωνητικά της Anna Murphy σε στούντιο της Λουκέρνης.
Οι συνθέσεις του δίσκου είναι υψηλής ποιότητας μελωδικό  death metal με folk στοιχεία-ελέω παραδοσιακών οργάνων όπου μαζί με την φωνή της Murphy δένουν αρμονικά κάνοντας τους Helvetios να ακούγονται ποιο εξελιγμένοι, με κορυφαίες στιγμές τα “Rose For Epona ” και “Alesia” ενώ δεν υπάρχει κάποιο κομμάτι που να υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Οι Ελβετοί death metallers για ακόμα μια φορά μας προσφέρουν έναν πολύ καλό δίσκο.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

The Pearl Sessions Eπετειακή επανέκδοση του album της Janis Joplin


Με αφορμή την επέτειο κυκλοφορίας του solo album της Janis, “The Pearl”, ανακαλύφθηκε υλικό από την αυθεντική μονοφωνική εκδοχή του album καθώς και μία σειρά απο εναλλακτικές ηχογραφήσεις των κομματιών, demo, φωνητικές λήψεις και πολλά άλλα. Όλα αυτα λοιπόν θα κυκλοφορίσουν με τον τίτλο “The Pearl Sessions” στην επετειακή επανέκδοση του album.
 
Το album θα ονομάζεται “Janis Joplin: The Pearl Sessions” και θα περιέχει εννιά ακυκλοφόρητα κομμάτια ως συμπλήρωμα του τελευταίου αρχικού δίσκου της μεγάλης τραγουδήστριας που ήταν και ο πρώτος και μοναδικός που ηχογράφησε με το σχήμα The Full Tilt Boogie Band. Το διπλό cd θα περιλαμβάνει: Το αρχικό album, μονοφωνικές ηχογραφίσεις των single του album ("Cry Baby", "Me And Bobby McGee", "Half Moon", "Get It While You Can", "More Over", "A Woman Left Lonely") και ένα ολόκληρο δίσκο που θα περιλαμβάνει τις ζωντανες εμφανίσεις της Janis σε τηλεοπτικά στούντιο ερμηνεύοντας τραγούδια του album. Σαν bonus υλικό θα υπάρχει μία ζωντανή έκδοση του “Tell Me Mama”, ένα τραγούδι που δεν υπήρχε στην αρχική έκδοση του “Pearl”, καθώς επίσης και μια έκδοση του “Half Moon” που η τραγουδίστρια ερμήνευσε στο “The Dick Cavett Show” το 1970.

Η επανέκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 13 Απριλίου. Το “Pearl” είχε αρχικά κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 1971, 3 μήνες μετά το θάνατο της Janis.

Το “Janis Joplin: The Pearl Sessions” θα είναι διαθέσιμο και σε διπλό 10ιντσο βινύλιο, στις 17 Απριλίου, ενώ μια περιορισμένη έκδοση 12ιντσου βινυλίου του “Pearl”,  θα είναι διαθέσιμη από την www.officialjanis.com.

Η Columbia θα κυκλοφορήσει επίσης και μια ζωντανή ηχογράφηση από τους Big Brother And The Holding Company με τη Janis Joplin στα φωνητικά, που έλαβε μέρος στο Carousel Ballroom το 1968 και ηχογραφήθηκε από τον θρυλικό ηχολήπτη Owsley 'Bear' Stanley.


Το “Live At The Carousel Ballroom 1968” θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου. Μια ειδική έκδοση για συλλέκτες θα είναι επίσης διαθέσιμη σε 12ιντσο βινυλίου.

Σάββατο 10 Μαρτίου: Skin Erased StoneDaze VenuƧtoneD RoiMat ΑΘήνα

Δελτίο Τύπου
Saturday night HEAVY ROCK Live

Skin Erased StoneDaze VenuƧtoneD

Skin Erased came together in the mid 2007 featuring guitarist Nick Triantafillis, bass player John Drake, drummer Achileas Michael, vocalist Achilleas Dolias and guitarist Bill Avlonitis. The band’s sound is a blend of heavy rock atmosphere, groovy sharp riffs with southern rock elements.
With Nick Triantafillis and Achileas Michael as the main composers and John Drake as the basic lyricist the band is working on their debut release.

StoneDaze was formed at 2009 by guitarist Greg madog and drummer Dias .After a difficult period with ex-members the line up finaly filled by Alex as vocalist and Dimitris on bass.Our major influences are Black Sabbath, Bls, Down, Monster magnet etc. Our strong point is our love for Rocknroll. At this time the band is working on new ideas and step by step the first songs will appear to our profile. So tie your belts and get ready to lift off!! ...

Everything started at the end of 2008 and after some gigs through Greece and some line-up changes , the band decided to turn to a heavier music style and of course a name which would fit better to this change. From Thunderdolls to VenuƧtoneD. So here we are, aiming to give many live shows , covering songs from bands we love and introduce our own songs to you. Stay tuned and stay heavy!

YOU MISS IT... YOU LOOSE !!!


Roi-Mat Rock Club Σολωμού 17 Εξάρχεια
Είσοδος 5€

Links:
http://www.facebook.com/pages/Venu%C6%A7toneD/298757996848605?sk=info

http://www.facebook.com/Skin.Erased
http://www.myspace.com/skinerased

http://www.facebook.com/pages/StoneDaze/106310956109432?sk=wall
http://www.myspace.com/stonedazegreece

Νέος δίσκος για τους Shok Paris

 Ο δίσκος θα έχει τίτλο "Full Metal Jacket" και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο single απο αυτόν.Πρόκειται για το τραγούδι "Those Eyes",που αποτελεί την πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία μετά απο 23 ολόκληρα χρόνια.Το single είναι διαθέσιμο σε iTunes, Amazon και άλλα e-shops.
Τοάλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2ο εξάμηνο του 2012.

Δείτε το "Full Metal Jacket"  όπως το εκτέλεσαν στο Up The Hammers Festival


Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Επιστρέφουν οι Running Wild με νέο άλμπουμ

Οι  Running Wild, το θρυλικό speed/power metal συγκρότημα που έγινε πασίγνωστο στον χώρο ιδρύοντας αυτό που έχει μείνει στην ιστορία με τον όνομα pirate metal, είναι έτοιμοι για νέο ξεκίνημα. Ο νέος τους δίσκος “Shadowmaker” θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία στις 20 Απριλίου, στην Ευρώπη στις 23 και στις ΗΠΑ/Καναδά στις 24 του ίδιου μήνα από την SPV/Steamhammer.

Το album θα κυκλοφορήσει πρώτα, σε περιορισμένη έκδοση, σε μαύρη jewel θήκη με ασημένια εκτύπωση και ένα 40λεπτο bonus DVD που θα περιέχει το πώς έγινε ο δίσκος και σχολιασμό όλων των τραγουδιών από τον Rock ‘n’ Rolf. Η κυκλοφορία του σε μορφή διπλoύ LP θα περιέχει δύο τυπωμένα εσώφυλλα ενώ το βινύλιο θα είναι διαφανές. Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις τον τελευταίο καιρό, θα υπάρξει και μια ακόμα πιο περιρισμένη έκδοση box-set ( 1000 κομμάτια παγκοσμίως) που θα περιέχει το διπλό βινύλιο, το CD με το bonus DVD, μία αφίσα, αυτοκόλλητα, και ένα βιβλίο 30 σελίδων σε μέγεθος βινυλίου που θα περιέχει την ιστορία του συγκροτήματος.
Μπορείτε να ακούσετε το  "Riding on the tide". εδώ

Η συναυλία των Uriah Heep στο Gagarin θα κυκλοφορήσει σε CD


Οι θρυλικοί Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό, την ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσαν πέρσι τον Μάρτιο στην Αθήνα, στο Gagarin Club

Το συγκρότημα χαρακτηρίζει το ελληνικό κοινό «το πιο αφοσιωμένο» σε όλο τον κόσμο και επέλεξε μια φωτογραφία της Ακρόπολης για το εξώφυλλο του cd, αποδεικνύοντας την αγάπη και το σεβασμό του για το ελληνικό κοινό και την Ελλάδα.  

«Προσπαθούμε να παίζουμε στην Ελλάδα κάθε φορά που προγραμματίζουμε περιοδεία και ελπίζουμε αυτός ο ενθουσιασμός που μας δείχνει το ελληνικό κοινό να φαίνεται και στο cd. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!».

 Στο cd περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους, όπως τα ‘Overload’, ‘Return To Fantasy’, ‘Only Human’, ‘Gypsy’, ‘Easy Livin’’ και July Morning