menu

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

BULLET FOR MY VALENTINE: TEMPER-TEMPER


Ο τέταρτος δίσκος των Ουαλών δεν αφήνει καμία αμφιβολία: Οι BULLET FOR MY VALENTINE είναι metal μπάντα, διαλύοντας έτσι τις όποιες ενστάσεις είχαν διάφοροι τα προηγούμενα χρόνια.

Το Temper -Temper αποτελεί ένα ολόφρεσκο άλμπουμ στο οποίο οι BULLET FOR MY VALENTINE κατάφεραν να ενσωματώσουν τον ήχο που έχουν γίνει γνωστοί και παράλληλα να παρουσιάσουν και κάποια νέα στοιχεία όπως μικρότερης διάρκειας και ποιο κοφτά riffs καθώς και μικρότερα solos.


Το όνομα ο δίσκος το πήρε από ένα κομμάτι που περιλαμβάνεται σε αυτόν, ακολουθώντας την ίδια τακτική όσον αφορά την ονοματοδοσία των άλμπουμ τους.

Οι συνθέσεις έχουν αρτιότητα, με τοBreaking Point που ανοίγει το άλμπουμ να έχει όλα τα χαρακτηριστικά των  Ουαλών, riffs και  refrain γεμάτα δύναμη, και το Dead To The World να θυμίζει τα 80’s. Ο frontman Matt Tuck δήλωσε πως δεν υπήρξε κάποιο concept ή demo στο οποίο να στηρίχθηκαν για την σύνθεση των κομματιών.

Οι BULLET FOR MY VALENTINE κατάφεραν να φτιάξουν ένα καλό άλμπουμ που να ικανοποιεί τους fans αλλά που ακούγεται ευχάριστα και από αυτιά όχι εξοικειωμένα με τον ήχο τους.

Ακούστε το άλμπουμ