menu

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

THE DOORS "Touch Me"



Σαν σήμερα 28 Δεκεμβρίου, το 1968 οι DOORS κυκλοφορούν το "Touch Me". 

Η σύνθεση του Robby Krieger ως single ανέβηκε έως το #3 στο Billboard Hot 100 και στο #1 του Cash box.


Το κομμάτι συμπεριλήφθηκε στο 4ο άλμπουμ τους "The Soft Parade" του 1969.

Το "Touch Me" παρομοιάζει μια ερωτική σχέση με παιχνίδι black-jack εξ ου και ο στίχος “hit me i’m not afraid” καθαρή φράση αυτού του παιχνιδιού που καμιά σχέση με σωματική βία και σαδομαζοχισμό δεν είχε όπως αρχικά κάποιοι είχαν υποθέσει.

ήταν το κομμάτι που "σήκωσε" εμπορικά τον δίσκο ο οποίος -λόγω της "ενασχόλησης" του Jim με τις παραισθησιογόνες ουσίες και με την ποίηση- πέρασε στα χέρια των Krieger και του παραγωγού Paul Rothchild οι οποίοι αποφάσισαν να φτιάξουν ποιό συμφωνικές συνθέσεις.

Είναι ο δίσκος όπου τα χαρακτηριστικά των THE DOORS -ο μυστικισμός και τα Βακχικά στοιχεία του Jim- πάνε περίπατο (είναι η εποχή που η Motown και ο Phil Spector "εισάγουν" στην ροκ πνευστά).



Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

SURF SANTA SURF... DIRTY FUSE ALEX BEREKOS SURF COMBO



Δελτίο Τύπου

Το soundtrack των φετινών γιορτών θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Αν Club στις 29 Δεκεμβρίου 2012... Οι Alex Berekos Surf Combo, το ολοκαίνουργιο project του κιθαρίστα των θρυλικών The Invisible Surfers, φέρνουν στο σήμερα τα Beach party των 60`ς με Surf Garage & Roll διάθεση... Οι Dirty Fuse επιστρέφουν στη σκηνή που άνοιξε μια δυναμική χρονιά για τη μπάντα (κυκλοφορία Dirty Fuse CD, συμμετοχή σε Surfer Joe Festival) με δικές τους και γνωστές Surf συνθέσεις ... Οι horo ya horo είναι ένα πρωτοεμφανιζόμενο άλλα πολλά υποσχόμενο Rock `n` Roll τρίο που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

     ΑN LIVE CLUB:SOLOMOU 13-15 EXARCHIA SQUARE/DOORS 22:00/ENTRANCE 10 EURO  

Cast:

Alex Berekos Surf Combo
Ο κιθαριστας των Invisible Surfers(Αλέξης Μπερέκος) με τη συνδρομη του rythm section των Dirty Fuse στήνουν ένα ξέφρενο beach party διασκευάζοντας old time clasic instros, από Ventures, Shadows, Dick Dale, Link Wray, Chantays... κ.α. φερνοντας την παραλια μεσα στην πολη. ... Fun guaranteed !!!


Dirty Fuse
Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν στα μέσα του 2008 και απαρτίζονται από τους: Duda Victor (κιθάρα), Χρήστο  Κόγιο (τύμπανα), Μάνο Κισαμιτάκη (σαξόφωνο), Γιάννη Δράκο (μπάσο) και Κώστα  Μπακούλα  (κιθάρα). Σκοπός τους να εξερευνήσουν τον μανιασμένο  κόσμο της Surf, Rock `n` Roll και Garage. Η μπάντα ξεκινησε από Μάιο 2011 και τελειωσε τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου  τις ηχογραφήσεις του πρώτου της Full-length άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρήσε από την Green Cookie Records το Μάιο του 2012. Σημαντικές στιγμές στην πορεία της μπάντας είναι η εμφάνιση δίπλα στους μ

υθικούς The Invisible Surfers στο Αν στις 13 Ιανουαρίου 2012 και η συμμετοχή τους στο Surfer Joe Summer Festival στις 23 Ιουνίου 2012 στο Livorno (Italy).
Δισκογραφία:
Lost Riders 7" (14 Δεκ. 2010)
Dirty Fuse CD (06 Μαΐου 2012)                                              

Links
www.facebook.com/Dirty-Fuse
www.myspace.com/dirtyfuse
www.greencookie.com

horo ya horo
Οι  horo ya horo είναι μια νέα μπάντα από τη Χαλκίδα που σχηματίστηκε το χειμώνα του 2012. οι Τάσος Λαδογιάννης (κιθάρα-φωνή), Αλέξης Καρλής (κοντραμπάσο, φωνητικά) και Σταμάτης Ψiλoς (τύμπανα), εκφράζουν την αγάπη τους για το rock η roll και τους stray cats, παίζοντας original Stray Cats κομμάτια καθώς και παλιότερα rock η roll κομμάτια που έχει διασκευάσει η κορυφαία μπάντα από το Long Island τις Αμερικής. Στόχoς  τους είναι να μετατρέπουν σε χώρο για χορό κάθε μέρος που θα εμφανίζονται live με μοναδικό σκοπό τη διασκέδαση! Η αρχή έχει γίνει στο επίσης νέο "rockin in style festival" κι έπεται συνεχεια...

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

KANSAS: POINT OF KNOW RETURN




Έχοντας ήδη τέσσερα άλμπουμ στο ενεργητικό τους -Kansas (1974), Song for America (1975), Masque (1975) και Leftoverture (1976)- οι Kansas κυκλοφορούν το 1977 το 'Point Of Know Return', το οποίο αφήνει άναυδους τους κριτικούς της ροκ, ξεπερνά τις εντυπώσεις που είχε αφήσει το υπέροχο προηγούμενο άλμπουμ τους και στιγματίζει μία και για πάντα το progressive rock.


Συνδυάζοντας στοιχεία από την αγγλική ροκ και παντρεύοντας τα πλήκτρα με αμερικάνικη folk, οι Kansas, με διασημότερους τους Steve Walsh (φωνή/πλήκτρα), Kerry Livgren (πλήκτρα/κιθάρα) και Robby Steinhardt (φωνή/βιολί), κατάφερε να δημιουργήσει έναν ισορροπημένο δίσκο με κύριο συνδετικό θέμα των  κομματιών τη γνώση (από εδώ και το know στον τίτλο) και τους κινδύνους της απόλυτης δύναμης.
Paradox
Portrait
 Εδώ βρίσκουμε το πιο αναγνωρίσιμο κομμάτι των Kansas, την ακουστική μπαλάντα 'Dust in the wind', Είναι χαρακτηριστικό πως η μελωδία αποτελούσε άσκηση του Kerry Livgren  στην κιθάρα, η συζυγος του άκουσε την μελωδία και τον προέτρεψε να γράψει τους στίχους.
καθώς, το επικό 'Closet chronicles'
και το 'Sparks of the Tempest',
 τα οποία περιλαμβάνονται σε κάθε συλλογή με τα καλύτερα του συγκροτήματος. Τη λίστα συμπληρώνει τα Lightings Hand , Nobodys Home και το μοναδικό ορχηστρικό, 'Spider'.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

QUEEN : I WANT IT ALL



To I Want It All περιλαμβάνεται στον 13ο δίσκο των QUEEN The Miracle του 1989. Πρώτη φορά παίχτηκε live το 1992 μετά τον θάνατο του Freddy στο The Freddie Mercury Tribute Concert στο Wembley όπου το ερμηνεύει ο Roger Daltrey των THE WHO ενώ τον συνοδεύουν οι εναπομείναντες QUEEN με τον Tony Iommi.


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

BIG BALLZ - AC/DC TRIBUTE BAND Σάββατο 22/12


Δελτίο Τύπου

Σάββατο 22/12
BIG BALLZ - AC/DC TRIBUTE BAND 
Στέργος Βόλας: φωνή, Στέφανος Παυλάκης: κιθάρα, Μιχάλης Κυριακίδης: κιθάρα, Rich Melville: μπάσο, Νίκος Μενεμένογλου: ντραμς.

Απόψε παρουσιάζουμε την πρώτη Αθηναϊκή AC/DC tribute band! Το Rock’n’roll σε όλο του το μεγαλείο, όπως παίχτηκε από τους Αυστραλούς γίγαντες και ΜΟΝΟ, για να αποδοθεί σωστά χρειάζεται ένα ή μάλλον δύο πράγματα: BIG BALLZ! Οι φλώροι στον καναπέ τους!


Lazy
Πεντέλης 1, Βριλήσσια (Αττική Οδός, έξοδος 12)


Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

Metal διασκευές Χριστουγεννιάτικων ύμνων από τον Christofer Lee





Ο 90χρονος Christofer Lee διασκευάζει σε metal Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Πάρτε μια γεύση.


Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Roger Waters - The Wall Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 Ολυμπιακό Στάδιο | Αθήνα






Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο Roger Waters πραγματοποιεί τη μεγαλειώδη του επιστροφή στην Ευρώπη για το 2013 με το οπτικοακουστικό του αριστούργημα, The Wall.

O Roger Waters, συνιδρυτής και κύριος συνθέτης των Pink Floyd ανακοινώνει την επιστροφή της μεγαλειώδους παραγωγής του The Wall στην Ευρώπη το 2013. Το οπτικοακουστικό του αριστούργημα, που περιγράφει την αποξένωση και μετάλλαξη του ατόμου, θα αναπαραχθεί στην ολότητα του με την βοήθεια της πλήρης μπάντας του και μιας εξέχουσας παραγωγής. Το The Wall αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία της rock μουσικής με 192 παραστάσεις και 3,3 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Η περιοδεία του 2013 θα πραγματοποιηθεί σε 25 μεγαλοπρεπή στάδια όπως το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Wembley του Λονδίνου, το Stade de France στο Παρίσι, το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, το Αmsterdam Arena και το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.RogerWaters.com.

Ο Roger Waters έχει επανασχεδιάσει και επεκτείνει την παραγωγή του The Wall σύμφωνα με τα δεδομένα των μεγάλων αυτών συναυλιακών χώρων ώστε όλοι οι θεατές να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία στον μέγιστο δυνατό βαθμό.



Ο Roger Waters δηλώνει: «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε με το The Wall στην Ευρώπη. Έχω επανασχεδιάσει το show ειδικά για μεγάλους συναυλιακούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, συγκινητικό και δραματικό από ποτέ. Η συγκεκριμένη παραγωγή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί 40 χρόνια πριν. Δε θα μπορούσαμε να επιτύχουμε ικανοποιητικά την συναισθηματική, μουσική και θεατρική απόδοση του έργου. Με τη βοήθεια όμως της σύγχρονης τεχνολογίας αυτό είναι πλέον εφικτό.»

To 2010 o Roger Waters με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών επιτευγμάτων και των ειδικών εφέ, επαναπροσδιόρισε την σκηνική παρουσίαση του The Wall, η οποία επιβραβεύθηκε με αμέτρητες sold out εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι 9 συνεχόμενες sold out εμφανίσεις στο στάδιο River Plate του Μπουένος Αίρες στην Αργεντινή. Το The Wall αποτελεί ένα από τα πιο επιδραστικά άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής με εμφανές αντίκτυπο στην pop κουλτούρα και με απήχηση σε πολλές γενιές φίλων της μουσικής.

Πριν από το 2010, το μέγεθος του show αποτελούσε απαγορευτικό παράγοντα για την δυνατότητα περιοδείας του. Σήμερα όμως οι περιορισμοί αυτοί έχουν εξαλειφθεί.

Ο Roger Waters έδωσε νεα πνοή στην εμφάνιση και στο συναίσθημα του έργου ώστε να εναρμονίζεται με τα σημερινά δεδομένα αλλά ταυτόχρονα να διατηρεί την αυθεντική θεατρική του μαγεία.

Η πρωτότυπη παρουσίαση του The Wall πραγματοποιήθηκε το 1980 μέσα από 29 εμφανίσεις στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του ομώνυμου δίσκου καθώς επίσης και στο Βερολίνο για τον εορτασμό της πτώσης του Τείχους.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της Αθήνας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012.




Σημεία προπώλησης:

Αθήνα
Tickethouse
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλ.: 210-3608366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα & Τετάρτη: 10:30 - 18:30
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 10:30 - 21:00
Σάββατο: 10:30 - 16:00

Θεσσαλονίκη
Musicland
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310-264880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή (πρωί): 10:30 - 14:30 &
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (απόγευμα): 17:30 - 20:30
Σάββατο: 10:30 - 15:00

Online Sales:
Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Ο ξένος τύπος σχολιάζει χαρακτηριστικά για το υπερθέαμα του «Τείχους»:

«The best Arena show ever. Period.» - New York Post
«The Wall Live is flawless. Everyone should see it once before they die.» - Philadelphia Inquirer
«The work resonates even more strongly than before» - The Independent
«The Wall is a triumph of scale and ambition…. the pinnacle of rock achievement» - The Times, London
«You certainly get a lot of bang for your bucks» - The Telegraph
«The Wall is the perfect screen for the most eye-popping, thought provoking concert animations and visual graphics I’ve ever seen.» - London Evening Standard
«It is impossible not to be impressed with this show as a sensory experience» - The Guardian

The Wall - Ευρωπαϊκή περιοδεία 2013

Ιούλιος 2013:

Σάββατο 20 Ιουλίου,  Werchter Festival Site
Τρίτη 23 Ιουλίου, Στάδιο Poljud, Σπλιτ
Παρασκευή 26 Ιουλίου, Στάδιο Euganeo, Πάδοβα
Κυριακή 28 Ιουλίου, Ολυμπιακό Στάδιο, Ρώμη
Τετάρτη 31 Ιουλίου , Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα

Αύγουστος 2013:

Σάββατο 3 Αυγούστου, University Sports Field, Κωνσταντινούπολη
Τετάρτη 7 Αυγούστου, Στάδιο Synot Tip, Πράγα
Παρασκευή 9 Αυγούστου, Commerzbank Arena, Φρανκφούρτη
Κυριακή 11 Αυγούστου, Στάδιο Parken, Κοπεγχάγη
Τετάρτη 14 Αυγούστου, Telenor Arena, Όσλο
Πέμπτη 15 Αυγούστου, Telenor Arena, Όσλο
Σάββατο 17 Αυγούστου, Στάδιο Ullevi, Γκέτεμποργκ
Τρίτη 20 Αυγούστου, Στάδιο Narodowy, Βαρσοβία
Παρασκευή 23 Αυγούστου, Donauinsel, Βιέννη
Κυριακή 25 Αυγούστου, Στάδιο Puskas Ferenc, Βουδαπέστη
Τετάρτη 28 Αυγούστου, Piata Consitutiei, Βουκουρέστι
Παρασκευή 30 Αυγούστου, Στάδιο Vasil Levski, Σόφια

Σεπτέμβριος 2013:

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, Usce Park, Βελιγράδι
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, Ολυμπιακό Στάδιο, Βερολίνο
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, Esprit Arena, Ντύσελντορφ
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, Άμστερνταμ Arena
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, Letzigrund stadium, Ζυρίχη
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, Στάδιο Wembley, Λονδίνο
Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, Στάδιο Aviva, Δουβλίνο
Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, Stade de France, Παρίσι

Skysent LU ROCK HOUSE 21 Δεκεμβρίου!




E ναι! Είναι το τέλος του κόσμου και θα το… γιορτάσουμε μαζί!!! Οι SKYSENT LU στο ROCK HOUSE την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου!
Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, ως κλασσικά αντιδραστικοί τύποι, υποδεχόμαστε το... τέλος του κόσμου με πολλή μουσική και την καλύτερη διάθεση και φυσικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Rock House!! Σας... προκαλούμε να παρευρεθείτε σε ένα οπωσδήποτε αξέχαστο live!!
SKYSENT LU @ ROCK HOUSE
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012
ROCK HOUSE
Αλεξ. Παπάγου 111, Ζωγράφου
Η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!
Το live ξεκινά στις 22:00!

(και επειδή είναι κι άλλοι σαν κι εμάς) To LIVE υποστηρίζουν οι:
www.allaboutmusic.gr || http://www.antisocial-radio.com || http://www.athens-dayandnight.gr/ || burst.gr || Cancelled Radio || Hard city || konserva.gr || Metalkaoz.com||  MoodRadio || musicity.gr || Myrock.gr || Psycho Radio || Radar Rock Magazine || RadioAct Portal || Rockandroll.gr || Rockarolla radio || RockGenesis.gr || ROCK HARD GREECE || Rock n’ Roll Town || Rockoverdose.gr || ROCK XS RADIO || SawBiz || Soft Magazine || SouthernRock.gr 
Οι Skysent LU είναι οι:
Νώντας Εμμανουήλ ||Φωνητικά
Κώστας Καραπέτσας || Κιθάρα
Χρήστος Σπυρόπουλος || Κιθάρα
Στέφανος Μαλλιαρός || Μπάσο
Αλέξανδρος Βαρσάνης || Drums

Βρείτε τους Skysent LU:

Στο twosidemoon uk, στο www.skysentlu.com, στο Facebook, στο MySpace, στο twitter, στο Reverb Nation, στο youtube, στο soundcloud, στο jumpingfish, στο last.fm, στο Flickr, on Music clout ή στείλτε e-mail στο info@skysentlu.com 

Βρείτε το Touch me Μο#herfu(k3r!:
Σε φυσική μορφή σε δισκοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και στο site της FM Records ή ψηφιακά σε όλο τον κόσμο, στα iTunes, eMusic, Amazon, Amazon.FR, Amazon Japan, Amazon DE!
Βρείτε το 2 Seconds Late:
Σε φυσική μορφή σε δισκοπωλεία σε όλη την Ελλάδα από την FM Records ή ψηφιακά σε όλο τον κόσμο στα iTunes, Amazon, Amazon.FR, Spotify, eMusic, 7digital.com, myspace music, MOG, Tradebit, MediaNet, Rhapsody, Simfy και Last.fm !

Rockin' Arta Christmas Fest Tcones Lejanos Club Άρτα




Σήμερα το βράδυ στο μπαρ Tacones Lejanos Club στην πόλη της Άρτας 4 συγκροτήματα (AVIS, Ghostdance The Band, Heritage, The Events) ενώνουν τις δυνάμεις τους και τραγουδούν για φιλανθρωπικό σκοπό
Η είσοδος είναι 5  ευρώ. 

Δείτε το πρώτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο των ALICE IN CHAINS



Το "Hollow", ένα κομμάτι που θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των ALICE IN CHAINS και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.




Αλλάζουν όνομα οι THIN LIZZY


Οι THIN LIZZY ανακοίνωσαν πως θα αλλάξουν όνομα στο συγκρότημα τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μνήμη του Phil Lynnot.


Ο κιθαρίστας Scott Gorham έκανε ένα σχόλιο που ξεκαθαρίζει την απόφαση αυτή: «Με σεβασμό στον Phil Lynott, και στην κληρονομιά που μας άφησε, αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσουμε άλλο άλμπουμ με το όνομα THIN LIZZY  Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, αφού έχουμε προσπαθήσει σκληρά για να ξαναχτίσουμε το συγκρότημα τα τελευταία χρόνια, και ένας νέος δίσκος θα συνέχιζε απλά αυτή την επιτυχία. Ξέρουμε όμως πόσο σημαντικός είναι ο Phil στους θαυμαστές μας και στην μπάντα.»

«Έχουμε γράψει 20 τραγούδια για τα οποία όλοι μας νιώθουμε πως αντιπροσωπεύουν το όνομα των THIN LIZZY και το συγκρότημα γενικότερα, και πιστεύουμε πως ο Phil θα ήταν περήφανος για αυτά.»

«Πάντα ξέραμε πως ένας νέος δίσκος ήταν ένα ευαίσθητο θέμα και θα έπρεπε η ποιότητα των κομματιών να ήταν τέτοια, ώστε κανείς να μην άκουγε το άλμπουμ με προκατάληψη ή με κριτική διάθεση. Για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσουμε ξανά τραγούδια με το όνομα THIN LIZZY


Ο frontman Ricky Warwick δήλωσε μέσω Facebook: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους θαυμαστές μας που υποστηρίζουν τους THIN LIZZY εδώ και δύο χρόνια. Ήταν τιμή και προνόμιο για τη ζωή μου να το ζήσω αυτό. Μείνετε συντονισμένοι για μεγάλες ανακοινώσεις τα Χριστούγεννα σχετικά με νέο άλμπουμ και το καινούργιο όνομα της μπάντας. Το 2013 θα είναι μία πολυάσχολη δουλειά!»

Το συγκρότημα ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει το νέο τους όνομα μέσα στα Χριστούγεννα.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο Lars Urlich μιλάει για το νέο δίσκο των METALLICA

"Αυτά που παίζαμε χθες είναι βαριά, γεμάτα ενέργεια, δυνατά, γρήγορα, τρελά. Είχαμε snare drum και solo κιθάρας αν αναρωτιέται κανείς. Αυτό που κάνουμε τώρα ακούγεται σίγουρα ως συνέχεια από εκεί που σταματήσαμε πριν τέσσερα χρόνια.''




Αυτά δήλωσε ο Lars Urlich για την νέα δισκογραφική δουλειά των METALLICA η οποία θα βγεί στην αγορά το 2014.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο την παραγωγή να την αναλάβει ο Rick Rubin ο drummer των αμερικανών metallers δήλωσε: “Αγαπώ τον Rick, όλοι τον αγαπάμε. Είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του. Θα δούμε που θα καταλήξουμε.”

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

SODOM: Κυκλοφορούν νέο άλμπουμ

Η SPV/ Steamhammer πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο το νέο άλμπουμ των Γερμανών thrashers.

Θα είναι ο πρώτος δίσκος του drummer Marcus Freiwald με τους SODOM ο οποίος  αντικατέστησε τον Bobby Schottkowski το 2010.

Θα περιλαμβάνει 12 κομμάτια την παραγωγή των οποίων έχει κάνει ο Waldemar Sorychta.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Black Magic Woman



το Black Magic Woman οι ποιο πολλοί το γνωρίζουν σαν σύνθεση του Carlos Santana από το άλμπουμ  Abraxas που κυκλοφόρησε το 1970.





Στην πραγματικότητα πρόκειται για σύνθεση του Peter Green ο οποίος έγραψε το κομμάτι το 1968. Κυκλοφόρησε το 1969 μέσα στο άλμπουμ των Fleetwood Mac The Pious Bird Of Good Omen στην Ευρώπη ενώ στην Αμερική στα ράφια των δισκοπωλείων ως English Rose.


Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

JiMi HENDRiX TRiBUTE LiVE! ARE YOU EXPERIENCED? support act: the Big Nose Attack




Δελτίο Τύπου

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012
Stage Club, Λάρισα


70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ JIMI HENDRIX (1942-2012)

70 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη γέννηση του μεγάλου μάγου και βιρτουόζου της ηλεκτρικής κιθάρας και διοργανώνονται εκδηλώσεις σε πολλές χώρες παγκοσμίως όπου προβάλλουν τιμούν και προωθούν το έργο του μεγάλου κιθαρίστα της ροκ μουσικής. Η Alive Art Performances θέλοντας να τιμήσει το έργο και τη προσφορά του Jimi Hendrix, λαμβάνει μέρος και αυτή στις επετειακές εκδηλώσεις και με την ευκαιρία προσκάλεσε στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Alterground Productions την καλύτερη Tibute μπάντα για τον JIMI HENDRIX που υπάρχει στον κόσμο, τους ARE YOU EXPERIENCED?, ένα κλασικό ροκ τρίο που έρχεται κατευθείαν από τη Μεγάλη Βρετανία. Το συγκρότημα είναι ενεργό για περισσότερα από 15 χρόνια και κάθε χρόνο πραγματοποιεί πάρα πολλές εκδηλώσεις παγκοσμίως όπου παίζει και προωθεί αποκλειστικά τη μουσική του μεγάλου κιθαρίστα.  
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά επί σκηνής άπαντες τους αθάνατους ύμνους του θρύλου της ροκ μουσικής. Η συναυλία αναμένεται εκρηκτική. Το συγκρότημα θα περάσει από Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα για 4 βράδια που δεν είχαμε την ευκαιρία ποτέ άλλοτε να ζήσουμε. Θα υπάρξει φουλ πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς φανς!  Κάθε show περιλαμβάνει περισσότερο από 2 ολόκληρες ώρες επί σκηνής με όλα τα αγαπημένα τραγούδια του σημαντικότερου ηλεκτρικού κιθαρίστα όλων των εποχών: όπως τα Are You Experienced?, Stone Free, Can You See Me, Red House, The Wind Cries Mary, Spanish Castle Magic, Johnny B Goode, Dolly Dagger, All Along The Watchtower, Axis Bold As Love, Highway Chile, Machine Gun, Hear My Train A Coming, Angel, Hey Joe, Star Spangled Banner, Purple Haze, Castles Made Of Sand, Rolling Stone, Manic Depression, Little Wing, Foxy Lady, Fire, Come On, Voodoo Chile, Wild Thing…και άλλα πολλά!!!

Ο Jimi Hendrix γεννήθηκε 70 χρόνια πριν και παρόλο την ελάχιστη προβολή στην ουσιαστικά πεντάχρονη πορεία του, καθώς πέθανε εξαιρετικά νέος, κατάφερε να γίνει θρύλος. Κατάφερε να κερδίσει πρώτα το βρετανικό κοινό και αργότερα το αμερικάνικο παρόλη την καταγωγή του. Στην Αγγλία έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και 2 χρόνια αργότερα έγινε πολύ γνωστός και στην Αμερική μετά τη μεγαλειώδη και ιστορική του εμφάνιση στο Monterey Pop Festival. Αμέσως μετά του ζητήθηκε να εμφανιστεί ως headliner στο θρυλικό Woodstock Festival, όπου και εκεί η εμφάνιση του ήταν άκρως καθηλωτική και συγκλονιστική για εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. Ο Hendrix έπαιξε την ηλεκτρική κιθάρα όπως κανένας άλλος μέχρι τότε και άνοιξε ένα τεράστιο καινούργιο δρόμο στη σύγχρονη μουσική ιστορία. Ο άνθρωπος έπαιξε ροκ εν ρολ σαν να ήταν εξωγήινος και έκανε την ηλεκτρική κιθάρα το σημαντικότερο μουσικό όργανο της σύγχρονης μουσικής παγκοσμίως!!! Επηρέασε ορδές από οπαδούς και μουσικούς και έσπρωξε εκατομμύρια παιδιά να αρπάξουν μια ηλεκτρική κιθάρα και να φτιάξουν μια ροκ μπάντα. Στις 13 Δεκεμβρίου στην Λάρισα και στις 14 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη καλεσμένοι να συμμετέχουν στο αφιέρωμα και να προετοιμάσουν την ατμόσφαιρα με τον καταλληλότερο τρόπο είναι οι Big Nose Attack, και έρχονται και αυτοί για να τιμήσουν τον θρύλο σε ένα τρίωρο σχεδόν live φωτιά όπου θα ακουστούν τα κυριότερα τραγούδια του τεράστιου Jimi Hendrix.

THE BIG NOSE ATTACK

Οι 'the Big Nose Attack', είναι ένα εναλλακτικό blues/rock duo απο την Αθήνα. Στον λίγο παραπάνω απο ένα χρόνο ενεργής δράσης, η μπάντα έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ και να πραγματοποιήσει πενήντα σχεδόν live εμφανίσεις, πολλές απο αυτές στο εξωτερικό (Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία)...
Αυτή τη φορά, οι 'the Big Nose Attack' θα πραγματοποιήσουν μια σειρά εμφανίσεων ανα την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα ηχογραφούν τη δεύτερη τους δισκογραφική δουλειά! Τα μέλη της μπάντας και αδέρφια Boogieman και Little Tonnie, αποτελούσαν επίσης τον βασικό πυρήνα του texas blues τρίου Down & Out, με τους οποίους είχαν ανοίξει για ονόματα όπως οι Gary Moore, o Johnny Winter στην Αθήνα και για τους ZZ Top στη Βουλγαρία και τα Σκόπια, ενώ είχαν εμφανιστεί σε διακεκριμένα φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πλέον το line up αποτελείται απο 2 άτομα και οι επιρροές πηγαίνουν προς τους Black Keys, White Stripes, Seasick Steve, Tom Waits, RL Burnside, Junior Kimbrough, Captain Beefheart, Howlin Wolf, Frank Zappa, Louis Armstrong, Blakroc, CW Stoneking κ.ά.

Τα επικείμενα shows θα είναι:

Λάρισα : Πέμπτη 13.12.2012 @ Stage Club
Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 14.12.2012 @ Γαία Live.
Αθήνα: Σάββατο 15.12.2012 - 1ο show @ The Drugstore (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, τηλ.: 211-4015779).
Αθήνα: Κυριακή 16.12.2012 - 2ο show @ The Drugstore (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, τηλ.: 211-4015779).

Λάρισα:
Είσοδος κοινού: 21 : 30
Ώρα Έναρξης: 22 : 00
Προπώληση: 12 €
Ταμείο: 15 €

Προπώληση Εισιτηρίων - Λάρισα: 
Βενέδικτος Στόλλας, Παπαναστασίου 53, 2410 531 230 
Rock Music Store, Κοραή 34, 2410 283 919
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410 549 326

Πληροφορίες: 2413 00 82 26

Διοργάνωση : Alive Art Performances

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πέθανε ο Huv Lloyd Langton των HAWKWIND



Ο Huv Lloyd Langton, κιθαρίστας των HAWKWIND έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών.

Ο Langton εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1970 και εμφανίστηκε στην δισκογραφία στον ομώνυμο δίσκο των space rockers.

Αργότερα έφυγε, σχηματίζοντας τους Lloyd Langton Group με τους οποίους έκανε 9 άλμπουμ και το 1979 επέστρεψε στους HAWKWIND.



Νέο άλμπουμ ετοιμάζουν οι DEEP PURPLE



«Υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με τον τίτλο του δίσκου. Πιθανώς και ένα θαυμαστικό. Ερμηνεύστε όπως θέλετε αυτά που μόλις είπα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν αργότερα. Δεν μου επιτρέπεται να πω τίποτα άλλο. Καθίστε και σκεφτείτε για το ερωτηματικό και το θαυμαστικό...».

Με αυτό τον αινιγματικό τρόπο ο Ian Gillan μίλησε για το νέο άλμπουμ των DEEP PURPLE ο οποίος σύμφωνα με το Classic Rock Magazine θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2013.

Θα περιλαμβάνει 13 κομμάτια,  των οποίων είναι γνωστοί οι τίτλοι των 5: "Out Of Hand", "Hell To Pay", "Weirdistan", "Uncommon Man" και "Above And Beyond" το οποίο θα αναφέρεται στον Jon Lord.

Την παραγωγή θα κάνει ο Bob Ezrin.





Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τα top 10 concept άλμπουμ όλων των εποχών


Οι αναγνώστες του Ultimate Guitar ψήφισαν τους 10 καλύτερους concept δίσκους όλων των εποχών.




Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα:

01. Pink Floyd - "Animals" (1977), "The Wall" (1979) & "Dark Side Of The Moon" (1973)
02. Dream Theater - "Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory" (1999)
03. Mastodon - "Crack The Skye" (2009)
04. Green Day - "American Idiot" (2004)
05. The Beatles - "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" (1967)
06. Tool - "Lateralus" (2001)
07. Queen Of The Stone Age - "Songs For The Deaf" (2002)
08. The Who - "Tommy" (1969)
09. Rush - "2112" (1976)
10. The Smashing Pumpkins - "Mellon Collie And The Infinite Sadness" (1995) 

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Skysent LU, Sunlight, Cemetary Dance RAINBOW ROCK CLUB 9/12




Δελτίο Τύπου

Το ROCK HARD LIVE παρουσιάζει τους SKYSENT LU, SUNLIGHT και CEMETARY DANCE την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο RAINBOW ROCK CLUB σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, με τρεις μπάντες που μπορούν να σας εντυπωσιάσουν!! Γρήγοροι ρυθμοί, ενέργεια και όλο το hard rock που μπορείτε να... αντέξετε!

ROCK HARD LIVE: 
SKYSENT LU - SUNLIGHT - CEMETARY DANCE LIVE @ RAINBOW ROCK CLUB
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012
RAINBOW ROCK CLUB
Γκάζι, Δεκελέων 40 (σταθμός metro ''Κεραμεικός'')

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Το live ξεκινά στις 21:00

Το live υποστηρίζουν: Το ΒΟΝ STUDIO και ROCKOVERDOSE

Οι Skysent Lu είναι οι:
Νώντας Εμμανουήλ ||Φωνητικά
Κώστας Καραπέτσας || Κιθάρα
Χρήστος Σπυρόπουλος || Κιθάρα
Στέφανος Μαλλιαρός || Μπάσο
Αλέξανδρος Βαρσάνης || Drums

Bρείτε τους Skysent Lu:
Στο twosidemoon uk, στο www.skysentlu.com, στο Facebook, στο MySpace, στο twitter, στο Reverb Nation, στο youtube, στο soundcloud, στο jumpingfish, στο last.fm, στο Flickr, on Music clout ή στείλτε e-mail στο info@skysentlu.com

Οι Sunlight είναι οι:
Δημήτρης Γιαννακόπουλος || Φωνητικά
Μάκης Καπώνης || Κιθάρα, Δεύτερα φωνητικά
Πάνος Αναγνωστόπουλος || Keyboards, synthesizer
Σάκης Κότσιρας ||Drums
Νικόλας Αργυρίδης || Μπάσο, Δεύτερα φωνητικά

Bρείτε τους Sunlight:
Στο youtube, στο Facebook, στο Facebook group, στο MySpace, στο twitter, στο ReverbNation, στο jumpingfish ή στείλτε e-mail στο sunlight_the_band@hotmail.com

Οι Cemetary Dance είναι οι:
Κώστας || Κιθάρα
Άρης || Κιθάρα
Lazy || Φωνητικά
Jojos || Μπάσο
Teo || Drums

MASTODON: Ετοιμάζουν νέο άλμπουμ




Οι Progressive Metallers βρίσκονται στην διαδικασία γραψίματος των κομματιών που θα περιληφθούν στο νέο του άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013.

Ο Brent Hinds κιθαρίστας του συγκροτήματος σε συνέντευξη του είπε πως οι MASTODON δεν ενδιαφέρονται να παράγουν πολλά άλμπουμς, άλλωστε –όπως ανάφερε- το THE HUNTER είναι πολύ δυνατό και θα μπορούσαν για ακόμα ένα χρόνο να περιοδεύσουν με το υλικό του στις βαλίτσες τους.

Σύμφωνα με τον Hinds, η μπάντα έχει ετοιμάσει τρία τραγούδια τα οποία επιλέχθηκαν από τους αυτοσχεδιασμούς των μελών της στο στούντιο.

Το Single Curl Of The Burl από το THE HUNTER ήταν υποψήφιο για βραβείο GRAMMY στην 54η απονομή που έγινε στο  Los Angeles.


Ακούστε το "Push The Sky" από το νέο άλμπουμ των Nick Cave and Τhe Bad Seeds



Νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Nick Cave and Τhe Bad Seeds στις 18 Φεβρουαρίου υπό τον τίτλο "Push The Sky". Πατώντας εδώ έχετε την δυνατότητα να ακούσετε το "We No Who U R"

Παρακολουθήστε την συναυλία των Radiohead στη Νέα Υόρκη



Τον Σεπτέμβριο του 2011 η alternative rock μπάντα από την Οξφόρδη έδωσε συναυλία στη Νέα Υόρκη την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο



Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Saints & Sinners, Keado Mores, False Metal, Souls Of Abyss 7 Δεκεμβρίου, Αρχιτεκτονική Πειραιώς 116



Δελτίο Τύπου

12o Rockfest ‘n Aid

Την Παρασκευή 07/12/2012 και ώρα 20:30μμ στην Αρχιτεκτονική,  (Ελασιδών 6 και Πειραιώς, Γκάζι, τηλ. 210-9014428), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ε.Κ.Κ.Ε.Π  (Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης) και ο 12ετής πλέον θεσμός Rockfest ‘n Aid συνεχίζουν την καλλιτεχνική πορεία τους, με μία ακόμη βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ πλαισιώνεται φέτος από την παρουσία των μουσικών σχημάτων:
SAINTS & SINNERS
KEADO MORES 
FALSE METAL
SOULS OF ABYSS
προσφέροντας το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του για την υποστήριξη της «Ηλιαχτίδας», ενός Συλλόγου Γονέων και φίλων ατόμων με σύνδρομο Down, ενημερώνοντας παράλληλα το ευρύ κοινό για την αντιμετώπιση του.

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί με τη συμμετοχή μας αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια, παρακολουθώντας παράλληλα μια υπέροχη μουσική βραδιά.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30 μμ με είσοδο 9 ευρώ/άτομο.

DEVON GRAVES Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου Gaia Live! Θεσσαλονίκη Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου Stage Club, Λάρισα



Δελτίο Τύπου

DEVON GRAVES
BUDDY LACKEY
Surprise support act:
<<BACKWARDS!!

Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου
Gaia Live! Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου
Stage Club, Λάρισα

Τεράστια Μορφή….!

Η τεράστια μορφή του Underground Αμερικάνικου Metal έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για σόλο ακουστικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Ο μεγάλος εγκέφαλος και φοβερή φωνή πίσω από τους θρυλικούς Psychotic Waltz, ο Devon Graves γνωστός σε όλους μας με το πραγματικό του όνομα, Buddy Lackey θα επισκεφθεί τη χώρα μας κουβαλώντας μόνο την κιθάρα και το φλάουτο του καθώς και τη μυθική φωνή του για 4 εμφανίσεις όπου έχει προετοιμάσει πάνω από 20 τραγούδια από όλη την καριέρα του με Psychotic Waltz, Deadsoul Tribe και το προσωπικό Strange Mind και λογικά κάποιες διασκευές από τραγούδια που αγάπησε. Ο Devon ή Buddy έρχεται στην αγάπημένη του Ελλάδα και στους ιδιαίτερους Έλληνες οπαδούς όπως χαρακτηριστικά λέει με ιδιαίτερη ικανοποίηση. Επιστρέφει μετά τις θρυλικές εμφανίσεις της επανασύνδεσης των Psychotic Waltz τον περασμένο Απρίλιο και όπως έχει εκμυστηρευτεί και στο παρελθόν η πρώτη φορά που σκέφτηκε την ακόμη και την επανασύνδεση των Psychotic Waltz ήταν μετά την πρώτη του επίσκεψη με τους Deadsoul Tribe στη χώρα μας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Από την πρώτη φορά που ήρθα με τους Deadsoul Tribe, η εντύπωση που μου έμεινε ήταν «αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να ερχόμασταν εδώ μα τους Psychotic Waltz». Στην πραγματικότητα ήταν μάλλον η πρώτη φορά που σκέφτηκα την επανένωση της μπάντας, μόνο και μόνο για να ζήσω αυτή την εμπειρία. Για να δω και μόνο την έκφραση στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων».

Τελικά τα κατάφεραν και είδαν τους Ελληνες οπαδούς να τους αποθεώνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το ελληνικό κοινό είναι ξεχωριστο για τους Psychotic Waltz και για τον Devon Graves. Αμέσως μετά την επανασύνδεση τους η μπάντα ανέβασε στη σελίδα της ανακοίνωση όπου δήλωναν την μεγάλη τους επιθυμία να παίξουν στην χώρα μας και καλούσαν έλληνες διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί τους!

Οι Psychtic Waltz ξεκίνησαν σαν Aslan το 1986 και εγραψαν ένα ντέμο. Το 1988 έκαναν το ίδιο πράγμα σαν Psychotic Waltz αυτήν την φορά αφού ανακάλυψαν ότι το αρχικό τους όνομα προϋπήρχε. Από το ξεκίνημα της δισκογραφίας τους άρχισαν να καταθέτουν διαμάντια τα οποία πολλοί ανακάλυψαν αρκετά αργότερα και ακόμη περισσότεροι χρόνια μετά όταν η μπάντα είχε διαλυθεί δυστυχώς. Κυρίως αυτό συνέβη με το κοινό τους στην Ευρώπη. Στην Αμερική από όπου και κατάγονται η τεράστια αξία τους δεν αναγνωριστηκε ουσιαστικά ποτέ κάτι που ίσως να βοήθησε ακόμη και στην διάλυση τους, αφού η μπάντα δεν κατάφερε ποτέ να κυκλοφορήσει επίσημα κάποιο δίσκο της εκεί. Η μπάντα με την επανασύνδεση και των πέντε αρχικών μελών της ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον και ετοιμάζει δίσκο που αναμένεται στο τέλος του 2013.

Με την κυκλοφορία του θρυλικού πλέον Social Grace το 1990 η μπάντα έγραψε ιστορία ευθύς εξ αρχής και ακολούθησαν άλλα τρία σπάνιας αξίας ηχογραφήματα. Το Into the Everflow 1992, το Mosquito του 1994 και το Bleeding του 1996 όπου έρχεται και η διάλυση της μπάντας. Ο Devon Graves ήταν ο πρώτος που αποχώρησε δηλώνοντας ότι δεν προσφέρει πλεον όσα θα ήθελε στο συγκρότημα.

Δημιούργησε στην συνέχεια τους Deadsoul Tribe όπου ήταν βασικός συνθέτης, τραγουδιστής και κιθαρίστας αλλά και παραγωγός σε όλους τους δίσκους τους. Η συνεργασία του και στις 5 δουλείες τους με τον ντράμερ Adel Moustafa ήταν μνημειώδης και έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα. Στους Deadsoul Tribe o Devon Graves παίζει φλάουτο πιο πολύ από ποτέ, ένα όργανο με το οποίο ασχολήθηκε λόγω του υπέρμετρου θαυμασμού του για τον μπροστάρη των Jethro Tull, Ian Anderson.

Ο Devon Graves έχει κυκλοφορήσει επίσης και μια εξαιρετική προσωπική δουλειά το 1993 με τίτλο ‘The strange Mind of Buddy Lackey’, η οποία επανακυκλοφόρησε πρόσφατα, ψηφιακά.

Μπορείς να τον αποκαλείς Devon μπορεί να τον αποκαλείς Buddy, δεν έχει και πολύ σημασία. Σημασία έχει ότι είναι μοναδικός αλλά πολυδιάστατος και ξεχωριστός. Ένας ιδιαίτερος και αυθεντικός καλλιτέχνη, μια τρομερή και φοβερή φωνή του progressive metal με μεγάλη αγωνία και μεγάλη χαρά. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές του αμερικάνικου σκληρού ήχου ο οποίος έχει εμπνεύσει και επηρεάσει ορδές νέων μουσικών και δημιουργών, για 4 ξεχωριστές συναυλίες σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη!

Τη συναυλία της Λάρισας θα ανοίξουν οι Backwards, οι οποίοι δημιουργήθηκαν γι αυτόν αποκλειστικά το σκοπό, να προετοιμάσουν κατάλληλα την ατμόσφαιρα για την εμφάνιση του Devon Graves. Ένα σχήμα έκπληξη αποτελούμενο από κιθάρες και φωνή αποτελούμενο από 2 εξαιρετικούς Λαρισαίους μουσικούς. Γινα δούμε λοιπόν!!!

‘A Psychotic Waltz is a trip throughout time of the subconscious and conscious brain and can be an eclipse of time in somebody's mind’

05 – 12- 2012
Θεσσαλονίκη
Είσοδος κοινού: 21:15
Ώρα Έναρξης: 22:00
Προπώληση: 13 €
Ταμείο: 13 €

06 – 12 - 2012
Λάρισα
Είσοδος κοινού: 21:00
Ώρα Έναρξης: 21:30
Προπώληση: 12 €
Ταμείο: 15 €

Προπώληση Εισιτηρίων για τη Λάρισα:
Βενέδικτος Στόλλας, Παπαναστασίου 53,  2410 531 230
Rock Music Store, Κοραή 34,  2410 283 919
Πληροφορίες:  2413 00 82 26
Διοργάνωση : Alive Art Performances