menu

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αλλάζουν όνομα οι THIN LIZZY


Οι THIN LIZZY ανακοίνωσαν πως θα αλλάξουν όνομα στο συγκρότημα τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μνήμη του Phil Lynnot.


Ο κιθαρίστας Scott Gorham έκανε ένα σχόλιο που ξεκαθαρίζει την απόφαση αυτή: «Με σεβασμό στον Phil Lynott, και στην κληρονομιά που μας άφησε, αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσουμε άλλο άλμπουμ με το όνομα THIN LIZZY  Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, αφού έχουμε προσπαθήσει σκληρά για να ξαναχτίσουμε το συγκρότημα τα τελευταία χρόνια, και ένας νέος δίσκος θα συνέχιζε απλά αυτή την επιτυχία. Ξέρουμε όμως πόσο σημαντικός είναι ο Phil στους θαυμαστές μας και στην μπάντα.»

«Έχουμε γράψει 20 τραγούδια για τα οποία όλοι μας νιώθουμε πως αντιπροσωπεύουν το όνομα των THIN LIZZY και το συγκρότημα γενικότερα, και πιστεύουμε πως ο Phil θα ήταν περήφανος για αυτά.»

«Πάντα ξέραμε πως ένας νέος δίσκος ήταν ένα ευαίσθητο θέμα και θα έπρεπε η ποιότητα των κομματιών να ήταν τέτοια, ώστε κανείς να μην άκουγε το άλμπουμ με προκατάληψη ή με κριτική διάθεση. Για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσουμε ξανά τραγούδια με το όνομα THIN LIZZY


Ο frontman Ricky Warwick δήλωσε μέσω Facebook: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους θαυμαστές μας που υποστηρίζουν τους THIN LIZZY εδώ και δύο χρόνια. Ήταν τιμή και προνόμιο για τη ζωή μου να το ζήσω αυτό. Μείνετε συντονισμένοι για μεγάλες ανακοινώσεις τα Χριστούγεννα σχετικά με νέο άλμπουμ και το καινούργιο όνομα της μπάντας. Το 2013 θα είναι μία πολυάσχολη δουλειά!»

Το συγκρότημα ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει το νέο τους όνομα μέσα στα Χριστούγεννα.