menu

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

MEGADETH: Ακούστε το πρώτο single από το :"SUPER COLLIDER"


Το ομώνυμο single κυκλοφόρησαν οι MEGADETH πριν από λίγες ημέρες. Δείτε το.







O Mustaine δήλωσε για το single “Super Collider” και το εξώφυλλό του: “Ήμουν στην Santa Barbara και διάβαζα μια εφημερίδα που διαβάζω εδώ και χρόνια, κυρίως επειδή έχει puzzles και sudoku μέσα. Είχε μια ιστορία που αναφέρεται στο ότι αναγνώρισαν επιτέλους τη μάζα που βρίσκεται γύρω από τα μόρια. Αυτή η μάζα λέγεται Higgs Boson και αυτό το κάναμε στο album. Σκέφτηκα ότι είναι πολύ ωραίο θέμα. Στο ομότιτλο κομμάτι υπάρχει το θέμα του ότι όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, μπορείς να έρθεις μαζί μου, να αράξουμε, να πάμε κάπου ψηλά και να δούμε τον κόσμο να καταστρέφεται

MEMORY GARDEN DOOMAIN




5 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ οι σουηδοί doomers κυκλοφορούν την 5η δισκογραφική δουλειά που ακούει στο όνομα “Doomain”.




Ο δίσκος από πλευράς συνθέσεων κινείται στα επίπεδα του προηγούμενου τους άλμπουμ, "Carnage Carnival", με το δυναμικό "The Evangelist" το οποίο θυμίζει αρκετά NEVERMORE – οι οποίοι όπως έχει δηλώσει ο κιθαρίστας Simon Johansson αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους MEMORY GARDEN. Στην σύνθεση έχουν συμμετάσχει όλα τα μέλη του συγκροτήματος και διακρίνονται από ταχύτητα, όμορφα solos καθιστώντας το σύνολο των 44 λεπτών ενδιαφέρον και σίγουρα αξιόλογο.






Το άλμπουμ ξεκίνησε να δουλεύεται πριν από 5 χρόνια σε χαλαρούς ρυθμούς –καθώς όλα τα μέλη έχουν τις δουλειές τους, και ο Simon Johansson συμμετέχει στους WOLF  οι οποίοι θα μπουν στο στούντιο το φθινόπωρο, και στους BIBLEBACK αλλά και η αλλαγή εταιρείας συνέβαλλε στην καθυστέρηση αφού η Vic Records δεν ανταποκρίνονταν στα στάνταρντς που είχαν βάλει.

οι  MEMORY GARDEN. ανήκουν στους καλύτερους πρεσβευτές του σουηδικού doom και αν και δεν απολαμβάνουν την αναγνωσιμότητα των CANDLEMASS ή των CATHEDRALL άνετα καλύπτουν το κενό που έχουν αφήσει.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

WARLORD @ Gagarin 205 Κυριακή 28 Απριλίου



Η συναυλία των Warlord στις 27 Απριλίου είναι sold out! Ανακοίνωση δεύτερης μέρας! 

Οι πολυάριθμοι οπαδοί των Warlord θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν ζωντανά και την Κυριακή 28 Απριλίου στο Gagarin 205.

Support bands: Dexter Ward, War Dance
Τιμη εισιτηριου: 28 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων εισιτηριων: Ticket House, No Remorse Records, Sirens Records
Online presales: ticketarena.gr & ticketpro.gr

Πληροφορίες: 210-6465000 & www.musicboxproductions.gr.

PIECE OF JOY @ Blue Barrel Σάββατο 27 Απριλίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Σάββατο 23 Μαρτίου και για κάθε Σάββατο οι Piece Of Joy θα εμφανίζονται στο Blue Barrel Παλαιών Πατρών Γερμανού 21 Τηλέφωνο 2314009130

Έναρξη 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Οι Piece Of Joy δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2011 από τους Γιώργο Αθανασιάδη, Γιώργο Παπάζογλου και Saki Gallo και έχουν συμπληρώσει ήδη ενάμιση χρόνο συνεχόμενων εμφανίσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι δύο πρώτοι είναι γνωστοί από την συνεχή τους παρουσία στον χώρο, με αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, δισκογραφικές δουλειές άλλα και πολλές σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους μουσικούς και συγκροτήματα από όλο τον κόσμο. Ο Sakis Gallo παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περιοδεύσει σε όλα τα βαλκάνια και ξεχωρίζει για την αγάπη του στην εξερεύνηση του ήχου και γενικότερα της μουσικής. Στις τάξεις τους πλέον, έχουν και την Oljia Tkachenko στα φωνητικά, μια νέα κοπέλα γεμάτη όρεξη και πάθος για την μουσική και το τραγούδι δίνοντας και αυτή με την φωνή της ένα «κομμάτι χαράς». Οι Piece Of Joy παίζουν ένα κράμα soul, blues, folk, rock διασκευάζοντας κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών κυρίως από τα 60s 70s αλλά και νεότερων συνδυάζοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον vintage και το νεότερο ήχο πάντα με μια cool και groovy διάθεση.

Γιώργος Αθάνας: Μπάσο, Φωνητικά
Γιώργος Παπάζογλου: Τύμπανα
Sakis Gallo: Κιθάρα, Φωνητικά
Oljia Tkachenko: Φωνητικά

http://www.facebook.com/pieceofjoy3

Αναλυτικό Πρόγαμμα:
Σάββατο 23 Μαρτίου
Σάββατο 30 Μαρτίου
Σάββατο 6 Απριλίου
Σάββατο 13 Απριλίου
Σάββατο 20 Απριλίου
Σάββατο 27 Απριλίου

WARLORD Σάββατο 27 Απριλίου 2013 @ Gagarin 205




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
WARLORD
Σάββατο 27 Απριλίου 2013 @ Gagarin 205 – Αθήνα

Ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα της Ελληνικής metal κοινότητας θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο καθώς οι θρυλικοί Warlord θα βρεθούν πρώτη φορά στην Αθήνα για μια εμφάνιση που κανένας δεν πρέπει να χάσει!!!

Το Καλιφορνέζικο λυρικό Heavy Metal συγκρότημα σχηματίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 80’ από τον ελληνικής καταγωγής συνθέτη και κιθαρίστα Bill Tsamis και τον drummer Mark Zonder. Λίγα συγκροτήματα με τόσο περιορισμένη δισκογραφία υπήρξαν τόσο επιδραστικά όσο οι Warlord καθώς ένα EP το 1983 “Deliver us”, ένα Single ("Aliens/Lost And Lonely Days") και ένα μόνο full length album, το “And The Cannons Of Destruction Have Begun” που κυκλοφόρησε το 1984, ήταν αρκετό για να συντηρήσει το μύθο τους ζωντανό για 18 χρόνια μέχρι και την μικρής διάρκειας επανένωσή τους το 2002 με τον Joachim Cans των Hammerfall στα φωνητικά που έφερε την κυκλοφορία του “Rising Out Of the Ashes”.

Οι φήμες για επαναδραστηριοποίηση του συγκροτήματος επιβεβαιώθηκαν πριν λίγους μήνες αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ότι η μπάντα που έχει εμφανιστεί live μόνο 2 φορές στην ιστορία της (και οι 2 στα πλαίσια του φεστιβάλ Wacken 2002) θα βρεθεί στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία!!!

Δια στόματος του William J Tsamis: Ο Mark Zonder κι εγώ δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τους Warlord στην Ελλάδα τον ερχόμενο Απρίλη. Με το νέο μας album να έχει μόλις κυκλοφορήσει τότε, είμαστε έτοιμοι να εξαπολύσουμε όλη την δύναμη και τη μανία των Warlord στους σκληροπυρηνικούς Έλληνες οπαδούς μας αλλά και σε όσους άλλους θελήσουν να βιώσουν αυτή την καταιγίδα που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Από τα σκηνικά, μέχρι την παραγωγή και την παρουσίαση, όπως επίσης και από την μουσική όλων των περιόδων των Warlord, ο Mark κι εγώ ετοιμάσαμε ένα group που θα σας καταπλήξει --ναι, «καταπλήξει». Αν νομίζετε πως ξέρετε τι να περιμένετε, ξεχάστε το... γιατί αυτό που σας φέρνουμε είναι πέρα κι από τα πιο τρελά σας όνειρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την ασταμάτητη υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Είστε «εσείς» που κρατήσατε τη φλόγα ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια και ερχόμαστε για να μετατρέψουμε μπροστά στα μάτια σας αυτή τη φλόγα σε μια τεράστια πυρκαγιά. Έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη καθώς είστε οπαδοί των Warlord --και οι οπαδοί των Warlord είναι από τους πιο απαιτητικούς στη Metal σκηνή. Δεν θα συναντήσουμε τις προσδοκίες σας, αλλά θα τις ξεπεράσουμε και θα σας προσφέρουμε μια συναυλία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον ερχομό μας στην Ελλάδα και ελπίζουμε να είστε και σεις το ίδιο. Ο Mark και εγώ γνωρίζουμε ότι σας χρωστάμε πολλά... και γι’αυτό ερχόμαστε να σας ξεπληρώσουμε. Να είστε εκεί!!!

Ο Bill Tsamis, ο Mark Zonder και η παρέα τους θα βρεθούν στην Αθήνα (Σάββατο 27 Απριλίου 2013 @ Gagarin 205) για μια εμφάνιση που θα γράψει ιστορία!

Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης οι Doomsword, οι Dexter Ward και οι War Dance.

Οι θρυλικοί WARLORD ζωντανά στο Gagarin 205
Σάββατο 27 Απριλίου 2013
Συμμετέχουν επίσης: Doomsword, Dexter Ward & War Dance

Προπώληση εισιτηρίων: No Remorse Records, Sirens Records, Ticket House, Ticketpro.gr & Ticketarena.gr
Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν: 18:30

Πληροφορίες: www.musicboxproductions.gr & 210 6465000

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ @ Gazoo Παρασκευή 26 Απριλίου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετέχουν: Δήμητρα Παπίου, Δημήτρης Σταρόβας, Παναγιώτης Μάργαρης και ο Γιώργος Μαργαρίτης

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους και καθιερωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς, παρουσιάζει την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 στις 10.30μμ στο «GAZOO” (οδός Πειραιώς 102-104, δίπλα από την Τεχνόπολις στο Γκάζι, τηλ. 210.34.22.888) μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη από καινούριες μελωδίες, νοσταλγικά συναισθήματα αλλά και εντυπωσιακές βιντεοπροβολές όπου με την βοήθεια της τεχνολογίας θα «συνυπάρχουν» επί σκηνής μαζί του οι: Adamo, Tonino Carotone, Christophe, Josep Tero, Piluka Araguen κ.α.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πρόσφατα κυκλοφόρησε με αξιοσημείωτη επιτυχία ένα διπλό cd «οι Άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο» μπλέκοντας τη φωνή του με φωνές σπουδαίων Ευρωπαίων καλλιτεχνών (όπως Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Maria Pilar Piluca, Quatuor Stevens, Josep Tero) αλλά & Ελλήνων καλλιτεχνών (όπως Χάρις Αλεξίου, Νίκος Αλιάγας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής και Μαρία Φαραντούρη) σε νέες συνθέσεις αλλά και παλαιότερα κομμάτια κάνοντας έτσι ένα παλιό όνειρό του πραγματικότητα. Την επιτυχία της δισκογραφικής αυτής δουλειάς ακολούθησε η τεράστια επιτυχία (με συμμετέχοντες όλους τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες) της συναυλίας «Οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο» το καλοκαίρι του ’12 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας με την συμμετοχή 50.000 θεατών. Όντας ο Λαυρέντης ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ, μας παρουσιάζει μία μοναδική παράσταση «Εφ΄όλης της ύλης». Παλιά και νέα τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους, συνδυάζονται επιτυχημένα πάντα με τη συμμετοχή του κοινού...

Συμμετέχουν: η εντυπωσιακή Δήμητρα Παπίου, ο πολυτάλαντος Δημήτρης Σταρόβας, ο εξαίρετος κιθαριστής Παναγιώτης Μάργαρης & ο Γιώργος Μαργαρίτης και δίνουν με τον δικό τους τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση…

Παραγωγή: ΜΕΤΡΟ’ ΑΕ
www.metrolive.gr
http://www.facebook.com/metromusicproductions

BICUS DICKUS @ Σάββατο 27 Απριλίου ROCK HOUSE





Κάθε Σάββατο, η BIGUS DICKUS ατμομηχανή ροκάρει στο τρελάδικό της... ονόματι ROCK HOUSE!
Ένα σετ γεμάτο διαμάντια της rock & metal μουσικής, διανθισμένο από τη γνωστή "BIGUS" ποιότητα.

EΓΓΥΗΣΗ μουσικής ποιότητας: BIGUS DICKUS
ΕΓΓΥΗΣΗ για τις παγωμένες μπύρες: Rock House 
No prisoners. No mercy!

Stay heavy, stay insane, stay BIGUS.

- Είσοδος Ελεύθερη -


ROCKHOUSE
Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου Αλεξ. 111, Ζωγράφου
τηλ. 210.77.53.721

FB Event link: 
https://www.facebook.com/events/596631347016241/
___________________________________________

Email: bigusdickus_band@yahoo.gr

“What a BIGUS net...!”
Facebook page: www.facebook.com/bigus.dickus.the.band 
Facebook group: www.facebook.com/groups/bigus.dickus.hard.as.a.rock.covering.machine 
Youtube: http://www.youtube.com/BigusDickusTheBand 
Myspace: www.myspace.com/thebigusdickusband 
Jumping Fish: www.jumpingfish.gr/bigusdickus 
Reverbnation: www.reverbnation.com/bigusdickusband


Σάββατο 20 Απριλίου 2013

KROKUS: DIRTY DYNAMITE




Ο 17ος δίσκος των Ελβετών rockers είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. Δυναμίτης!
Γεμάτος από boogie διάθεση με το πρώτο κιόλας κομμάτι το "Hallelujah Rock 'N' Roll" μας φέρνουν στα 70' sκαι σε classic rock καταστάσεις.

Ένας λόγος είναι η επιστροφή του Mandy Mayer μετά από εφτά χρόνια στις κιθάρες πλαισιώνοντας τους κιθαρίστες Fernando Von Arb, Mark Kohler και Marc Storace-φωνή και Chris Von Rohr-μπάσο της κλασικής σύνθεσης του group. Ένα rhythm section που βγάζει φωτιές, αλλά και το γεγονός ότι πολλά μέρη του δίσκου ηχογραφήθηκαν στα Abbey Road Studios τα οποία όπως δήλωσε ο μπασίστας αλλά και παραγωγός Chris Von Rohr  έδωσαν μια επιπλέον αίσθηση στον τραγουδιστή και τον κιθαρίστα καθώς υπαρχουν ακόμα εκεί η ενέργεια των Beatles!

 οι εξωτερικές βοήθειες ήταν σημαντικές και αρκετά καλές αφού συνεργάστηκαν με τον ντράμερ Kosta Zafiriou (Pink Cream 69) και τους τραγουδιστές Tommy Heart (Fair Warning) και Mark Fox (πρώην Shakra).

Οι συνθέσεις είναι ξεσηκωτικές, με στακάτα riff και mid tempo και γενικά περιέχουν μελωδίες που μένουν στο μυαλό και θυμίζουν παλαιότερες εποχές ενώ υπάρχει και μια εκπληκτική διασκευή του "Help" 

Το "Dirty Dynamite" είναι φτιαγμένο από τα γνωστά υλικά: rock και blues αναμεμιγμένα με μια αίσθηση από AC/DC. Όλα μαζί φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μείγμα που βγάζει φωτιές!




Tracklist : 

01. Hallelujah Rock N' Roll
02. Go Baby Go 
03. Rattlesnake Rumble 
04. Dirty Dynamite 
05. Let The Good Times Roll 
06. Help 
07. Better Than Sex 
08. Dög Song 
09. Yellow Mary 
                                                           10. Bailout Blues 
                                                           11. Live Ma Life 
                                                           12. Hardrocking Man

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μια γεύση από το "13" των BLACK SABBATH



Το "God Is Dead", το πρώτο δείγμα από τον νέο άλμπουμ τους "13" που θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου έδωσαν στην δημοσιότητα οι BLACK SABBATH.


Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Οι DEEP PURPLE μιλούν για το νέο τους άλμπουμ


Δόθηκε στην δημοσιότητα ένα απόσπασμα από το DVD που θα συνοδεύει την deluxe έκδοση του νέου άλμπουμ των DEEP PURPLE "Now What!? που θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου.
Σ εαυτό μιλούν για την συνεργασία τους με τον Bob Ezrin ο οποίος ήταν πίσω από την κονσόλα του "Now What!?"

Παρακολουθήστε το



Τρίτη 16 Απριλίου 2013

The Band Festival: Sunlight, Parthian Shot, Underjoyed, Remi, Black Stars, The Spaceguest 17-20 Απριλίου Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας Ιπποκράτους 41


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΕ BAND FESTIVAL 2013 / Τελικό line up των συγκροτημάτων για τα Live
17 – 20 Απριλίου

Οριστικοποιήθηκε το line up των συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν στα Live του Band Festival 2013, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ του ΩΔΕΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, Ιπποκράτους 41, Αθήνα.

Είκοσι είναι οι μπάντες που θα εμφανιστούν και θα διεκδικήσουν μουσικά όργανα αξίας 2.300 € από το Μουσικό Οίκο Φίλιππος Νάκας, υποτροφίες φοίτησης στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και μουσικές παραγωγές από τον Εκπαιδευτικό Φορέα για Creative Media SAE, ο οποίος έχει αναλάβει επίσης την ηχητική παραγωγή όλων των Live.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, από τις 7 μ.μ. έως τις 10 το βράδυ, εμφανίζονται οι: 
Sunlight, Parthian Shot, Underjoyed, Remi, Black Stars, The Spaceguest

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου, από τις 7 μ.μ. έως τις 10 το βράδυ, εμφανίζονται οι: 
Under Construction, After the Rain, Monkey Beat, Τα Χάρτινα Φτερά, Ganzi Gun, Mairidian

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, από τις 7 μ.μ. έως τις 11 το βράδυ, εμφανίζονται οι:
Pavida Somnia, BanDemoniC, Rumors, Jack in a box, Half Note, Funky Monks, Deep in the top, Mirror's Deception

Καλή επιτυχία σε όλους!

O Τελικός του Band Festival 2013 θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 7 μ.μ. έως τις 11 περίπου το βράδυ, με τη συμμετοχή επτά συγκροτημάτων από αυτά που θα έχουν εμφανιστεί τις τρεις προηγούμενες ημέρες.

Στον Τελικό είναι προσκεκλημένος ο μεγάλος κιθαρίστας του fusion Michael Sagmeister.
Παρουσιάζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ.

Καθ' όλη τη διάρκεια του Band Festival, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
17 - 20 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 7 μ.μ.
Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Αθήνα
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3634000 και στο www.nakas.gr/bandfestival

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δηλώσεις του Nikki Sixx για τον τελευταίο - και αποχαιρετιστήριο άλμπουμ




Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο μπασίστας των Motley Crue, Nikki Sixx, δήλωσε για το νέο τους άλμπουμ πως θα είναι και το τελευταίο ενώ θα ακολουθήσει μία αποχαιρετιστήρια συναυλία πριν το συγκρότημα αποσυρθεί.

“Οι Motley Crue είναι το κέντρο της ζωής μας. Είναι ο λόγος που έχουμε ότι έχουμε. Οι τέσσερις μας κάναμε τους Motley Crue και οι τέσσερις μας θέλουμε να σταματήσουμε με έναν τρόπο που μας αφήνει περήφανους και όχι μία μπάντα για την οποία ο κόσμος θα αναρωτιέται γιατί συνεχίζει ακόμα. Γιατί υπάρχουν δύο εκδοχές της μπάντας. Γιατί συνεχίζουν ενώ ο τραγουδιστής έχει πεθάνει. Γιατί συνεχίζουν να περιοδεύουν και τέτοια. Δεν θέλουμε να καταντήσουμε έτσι. Όλα αυτά τα χρόνια λέγαμε ότι όταν νιώθουμε να πέφτουμε θα σταματήσουμε. Να σταματήσουμε όταν όλοι σκέφτονται ότι είμαστε στην κορυφή. Πάντα θα είμαστε περήφανοι για αυτό. Ακόμα όμως δεν φτάσαμε εκεί. Θα πάμε στον Καναδά. Θα δώσουμε συναυλίες εκεί. Γράφουμε μουσική. Δουλεύουμε τις λεπτομέρειες για την τηλεοπτική μεταφορά της αυτοβιογραφίας μας. Είμαστε οκ. Δεν χρειάζεται να φρικάρετε.”

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Beggar's Blues Diary: Κυριακή 14 Απριλίου Circulo Co Ναύπλιο




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Beggar's Blues Diary και το "The Truth" ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα!

H περιοδεία τους θα περιλαμβάνει υλικό του νέου τους album αλλά και singles από τις δύο προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές.

Με τον γνωστό δυναμισμό και την δίψα τους για live (πραγματοποίησαν 72 εμφανίσεις μέσα στο 2012), επισκέπτονται αρχικά την βόρεια και στη συνέχεια κεντρική, δυτική και νότια Ελλάδα, καθώς επίσης και την Κύπρο!

Στις 30/03/2012 κάνουν μια σύντομη στάση στην Αθήνα με ένα headline act στο AN CLUB (Εξάρχεια), μαζί με τους "Mama Kin" και τους "Contra Limit"!

Στο Ναύπλιο θα εμφανιστούν στο Circulo Co στις 14 Απριλίου 2013.

Circulo Co
Βασιλέως Κωνσταντίνου 6
Ναύπλιο

Doors Open 20.30

It's all about Rock'n'Roll!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

BLACK TICKET Σάββατο 13 Απριλίου IN VIVO Εξάρχεια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σάββατο 13/4/13: BLACK TICKET

Αναδρομή στο κλασσικό ροκ από βιρτουόζους μουσικούς.

είσοδος: 5 ευρώ
• έναρξη live: 23:00 
• Ανοικτά κάθε Σάββατο από 20:00 σαν καφέ

IN VIVO: Χαριλάου Τρικούπη 79 & Μεθώνης, Εξάρχεια, τηλ. 210-3822103

Piece Of Joy: 13 Απριλίου Σάββατο Blue Barrel Θεσσαλονίκη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Σάββατο 23 Μαρτίου και για κάθε Σάββατο οι Piece Of Joy θα εμφανίζονται στο Blue Barrel Παλαιών Πατρών Γερμανού 21 Τηλέφωνο 2314009130

Έναρξη 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Οι Piece Of Joy δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2011 από τους Γιώργο Αθανασιάδη, Γιώργο Παπάζογλου και Saki Gallo και έχουν συμπληρώσει ήδη ενάμιση χρόνο συνεχόμενων εμφανίσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι δύο πρώτοι είναι γνωστοί από την συνεχή τους παρουσία στον χώρο, με αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, δισκογραφικές δουλειές άλλα και πολλές σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους μουσικούς και συγκροτήματα από όλο τον κόσμο. Ο Sakis Gallo παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περιοδεύσει σε όλα τα βαλκάνια και ξεχωρίζει για την αγάπη του στην εξερεύνηση του ήχου και γενικότερα της μουσικής. Στις τάξεις τους πλέον, έχουν και την Oljia Tkachenko στα φωνητικά, μια νέα κοπέλα γεμάτη όρεξη και πάθος για την μουσική και το τραγούδι δίνοντας και αυτή με την φωνή της ένα «κομμάτι χαράς». Οι Piece Of Joy παίζουν ένα κράμα soul, blues, folk, rock διασκευάζοντας κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών κυρίως από τα 60s 70s αλλά και νεότερων συνδυάζοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον vintage και το νεότερο ήχο πάντα με μια cool και groovy διάθεση.

Γιώργος Αθάνας: Μπάσο, Φωνητικά
Γιώργος Παπάζογλου: Τύμπανα
Sakis Gallo: Κιθάρα, Φωνητικά
Oljia Tkachenko: Φωνητικά

http://www.facebook.com/pieceofjoy3

Αναλυτικό Πρόγαμμα:
Σάββατο 23 Μαρτίου
Σάββατο 30 Μαρτίου
Σάββατο 6 Απριλίου
Σάββατο 13 Απριλίου
Σάββατο 20 Απριλίου
Σάββατο 27 Απριλίου

Γιάννης Αγγελάκας 13 Απριλίου Σάββατο Fuzz Club


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γιάννης Αγγελάκας LIVE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

13 - 14 Απριλίου – Fuzz Club, Αθήνα
19 - 20 Απριλίου – Block 33, Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή, με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά, συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.

Στις 13 και 14 Απριλίου ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει στην Αθήνα με την παρέα του για να παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια, με “κανούριο ήχο και καινούριες αγωνίες”, και μαζί με τα παλαιότερα να ταξιδέψει το κοινό σε γνώριμα και νέα μουσικά μονοπάτια.

Βασικός σταθμός στην περιοδεία του είναι φυσικά και η γενέτειρά του, η Θεσσαλονίκη. Έτσι, στις 19 και 20 Απριλίου ο Γιάννης Αγγελάκας υπόσχεται να χαρίσει ξεχωριστές ερμηνείες στο κοινό της Θεσσαλονίκης, που πάντα δηλώνει παρόν όταν ο τραγουδοποιός εμφανίζεται στην πόλη του.

Η νέα δουλειά του Γιάννη Αγγελάκα αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2013. Το νέο single διατίθεται και για downloading. Περιέχει τα κομμάτια "Σαράβαλο" κ " Γελαστή ανηφόρα" και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου που είναι και ο προπομπός του νέου του δίσκου.

Μπορείτε να ακούσετε τα 2 νέα κομμάτια του Γιάννη Αγγελάκα στο http://goo.gl/8Lcx5

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την:
Τρίτη 26 Φεβρουαρίου

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα:

Ticket House 
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) 
Τηλ.: 210 3608366

Θεσσαλονίκη:

Musicland 
Μητροπόλεως 102 
Τηλ.: 2310 264880

Stereodisk
Αριστοτέλους 4
Τηλ: 2310262912

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: 
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Περιορισμένος Αριθμός Εισιτηρίων για Ανέργους: 8 ευρώ
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν: 10 ευρώ
Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων – Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Beggar's Blues Diary live THESIS ROCK CAFE Παρασκευή 12 Απριλίου




Δελτίο Τύπου

Beggar's Blues Diary live THESIS ROCK CAFE 12/04/2013!

Έχοντας παίξει σε 23 πόλεις στην Ελλάδα και 2 στην Κύπρο στα πλαίσια της χειμερινής περιοδείας "THE TRUTH WINTER TOUR 2013"....οι BEGGAR'S BLUES DIARY κάνουν στάση στο THESIS ROCK BAR στις 12 Απριλίου 2013 για μιά βραδυά καταιγιστικού rock 'n' roll!

It's all about Rock'n'Roll!

στο THESIS ROCK CAFE
Παρασκευή 12 Απριλίου 2013
Λεωφ. Αλίμου 99 - 'Αλιμος

DIRTY FUSE: Floral Παρασκευή 12 Απριλίου Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
A moonless night... Dirty Fuse live @ Floral

Παρασκευή 12 Απριλίου. Μια αφέγγαρη νύχτα. Οι Dirty Fuse σερφάρουν με μελωδίες απ` τη Δύση ως την Ανατολή πάνω σε κύματα που ξεκινούν από τη σκηνή του Floral ( Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Αθήνα) και φτάνουν σε μακρινές, εξωτικές, ονειρικές ακτές που όλοι έχουμε μέσα μας.

Είσοδος 3 ευρώ.

Dirty Fuse

Οι Dirty Fuse είναι ένα πενταμελές σχήμα που δημιουργήθηκε το 2008, με σκοπό να εξερευνήσει τον τρελό κόσμο του surf rock. Η μουσική τους βασίζεται στην old-school surf μουσική της δεκαετίας του ’60, εμποτισμένη με punk rock και garage ενέργεια. Οι Dirty Fuse εξελίσσουν αυτούς τους ήχους με το δικό τους μοναδικό στυλ, φέρνοντας την ορχηστρική surf rock στην σημερινή μουσική σκηνή. Έχουν στο ενεργητικό τους την κυκλοφορία του 7ιντσου Lost Riders και του άλμπουμ Dirty Fuse από την Green Cookie Records

http://www.youtube.com/user/dirtyfuse
http://www.myspace.com/dirtyfuse
http://www.greencookie.gr/
http://www.reverbnation.com/dirtyfuse
http://soundcloud.com/dirty-fuse

Leon, Sma Rag Da : Παρασκευή 12 Aπριλίου Six DOGS


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Leon live 
Παρασκευή 12 Aπριλίου στις 21.30
Support: Sma Rag Da
Είσοδος 8 ευρώ

Ο Leon έρχεται στην Αθήνα για την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα για το 2013, την Παρασκευή 12 Απριλίου στην σκηνή του Six DOGS.

Η γνωριμία μας με τον ιδιαίτερο ήχο του Leon έγινε με τον πρώτο προσωπικό του δίσκο Futrue (2011). Η πολύχρωμια του ήχου (ηλεκτρική κιθαρα, ukulele, synthesizer, βιολί, χάλκινα πνευστά), η εικονοπλαστική στιχουργική του, η γνησιότητα της έμπνευσης του, ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή.

Δύο χρόνια μετά τον πρώτο του δίσκο,ακολούθως μιας περιόδου ωρίμανσης και επαναπροσδιορισμού του ήχου του, ο Leon ειναι έτοιμος για την παρουσίαση του νέου του υλικού. Ο ήχος ειναι σαφώς πιο ηλεκτρικός και η ηχογράφηση ειναι προγραμματισμένη να γίνει εξ ολόκληρου στην Αμερική το καλοκαίρι του 2013 με την υπογραφή διεθνώς αναγνωρισμένου παραγωγού.

Ο Leon ειναι λοιπόν ξανα εδώ, παίρνει μια ανάσα και έρχεται να μας δώσει μια ιδέα απ´ ο,τι ετοιμάζεται στο στούντιο. Θα έχουμε μια σπάνια ευκαιρία στο live στο Six DOGS να πάρουμε μια γεύση απο ορισμένα κομμάτια απο τον επερχόμενο δίσκο του (Apartment, Lifeline, Pilot, When it Rains κ.α). Δίπλα σε αυτά φυσικά θα παρουσιάσει τραγούδια απο το Futrue όπως τα αγαπημένα "Children Of Tomorrow", "Someday" και "Letters To My Father", ενώ δεν θα λείψουν διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Τη βραδιά θα ανοίξει η Sma Rag Da, μια 17χρονη δημιουργός και ερμηνεύτρια, που συστήνεται στο κοινό με το πρώτο της single ‘’Take your time’’ από το επερχόμενο ολοκληρωμένο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο
"Queen of the Surreal".

Ο Leon θα εμφανιστεί δίπλα σε ορισμένους από τους καλύτερους νέους μουσικούς της ανεξάρτητης σκηνής:

Θεοδωρής Βρανάς:drums
Ηρακλής Θεοχαρόπουλος:bass
Στέλιος Προβής:ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Νεφέλη Λιούτα:φωνητικά, βιολί, πλήκτρα, κρουστά
Αγγλούπας Νίκος:πλήκτρα,κρουστά,κιθάρα,φωνητικά
Τζιμ Σταρίδας:τρομπόνι,πλήκτρα,κρουστά

Μελλοντικές εμφανίσεις: έχουν ήδη προγραμματιστεί συναυλίες του Leon σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2013.

Info:
12 Απριλίου
six d.o.g.s, Aβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3210510
Ώρα έναρξης: 21.30 
Γενική είσοδος: 8€

Tribute to Rory Gallagher: Band Of Friends (Gerry McAvoy, Ted McKenna, Marcel Scherpenzeel), Big Ballz: 12 Απριλίου Κύτταρο




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Shadow Play Vol. 3

Το RORY GALLAGHER GREECE και το KYTTAΡO CLUB, με περηφάνια σας προσκαλούν στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ αφιέρωμα που έγινε ποτέ, για τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ καλλιτέχνη και άνθρωπο RORY GALLAGHER και έχουν την τιμή να παρουσιάσουν ζωντανά τους τεράστιους μουσικούς – φίλους και συνοδοιπόρους του Rory:

GERRY McAVOY - TED McKENNA και τον MARCEL SCHERPENZEEL

Κυρίες και Κύριοι...

The BAND of FRIENDS
A celebration of the music of
RORY GALLAGHER!
12 & 13 AΠΡΙΛΙΟΥ

Support acts:
ΒIG BALLZ 12/4 
REMEMBER LIZZY 13/4

21.00 / 15€ / 25€ ΔΙΗΜΕΡΟ

OTAN TO...
RORY GALLAGHER GREECE : Μερικοί τρελοί που αφιερώνουν προσωπικό χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να διαδώσουν και εν τέλει να βιώσουν το ίδιο το έργο του Rory Gallagher..

ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ...
Κύτταρο Live Club: Απλά η παλαιότερη και πιο ιστορική σκηνή της χώρας μας, με αποδεδειγμένη αγάπη στο κλασσικό ροκ και στις μεγάλες του μορφές ..

ΤΟΝ...
GERRY McAVOY (Bass) Ο πλέον αναγνωρισμένος συμπαίκτης και φίλος του του Rory πάρων σε όλες τις ηχογραφήσεις, σε όλες τις περιοδείες, σε όλα τα άλμπουμ του από το 1971 έως το 1991 (και φυσικά παρών στο live-σταθμό στη Ν. Φιλαδέλφεια το 1981)!

ΤΟΝ...
TED McKENNA (Drumms) Μυθικός ντράμερ με τεραστία καριέρα στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έχοντας πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων με τους The Sensational Alex Harvey Band, Greg Lake - ELP, Gary Moore, Michael Schenker και Ian Gillan - Deep Purple! Ηχογράφησε και παρουσίασε με τον Rory τα: «Photo Finish», «Top Priority» and «Stage Struck»!

ΚΑΙ ΤΟΝ...
MARCEL SCHERPENZEEL (Guitar/Vocals) Η μεγάλη έκπληξη της παρέας. Έχοντας μεγαλώσει με τη μουσική του Rory, παράτησε προσωπική καριέρα και μπάντα (Marcel Scherpenzeel Band και Wolfpin) για να ζήσει στο μύθο του μεγάλου του ειδώλου και εν τέλει να κερδίσει το παράσημο του Gerry McAvoy , "This is the closest guitarist to Rory you will ever hear" αλλά και την κοινή αποδοχή σε ένα τόσο απαιτητικό ρόλο!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ...
ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!

Τα μεγάλα παιδιά που γεμίζουν το Κύτταρο ξανά και ξανά για να παίξουν το παιχνίδι το σκιών (Shadow Play), για τον άνθρωπο που σημάδεψε και εξακολουθεί να συνοδεύει με τα τραγούδια του, μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές στις ζωές μας...

Τότε...

ΤΟ SHADOW PLAY VOL.3

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ . -

Ο Geezer Butler μιλά για τη νέα περιοδεία των BLACK SABBATH




Οι Black Sabbath ανακοίνωσαν τους σταθμούς της νέα τους περιοδείας η οποία θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο από το Ελσίνκι.

  όπως δήλωσε ο Geezer Butler στο The Metal Forge, το υλικό των συναυλιών θα το αντλήσουν από τη δεκαετία του 1970 θα επικεντρωθούν  για την επερχόμενη περιοδεία τους, ενώ θα ακουστούν επίσης δυο-τρία κομμάτια από το επερχόμενο "13".

«Το υλικό μας είναι από τότε, οπότε η δεκαετία με την οποία θα ασχοληθούμε είναι τα 70s. Πρέπει να παίξουμε τα βασικά μας κομμάτια, όπως τα "Iron Man", "Paranoid", "Black Sabbath", "War Pigs", "Children Of The Grave", αλλά είναι καλό να βάλουμε μέσα και λιγότερο γνωστό υλικό».

Το πρόγραμμα της περιοδείας έως τώρα διαμορφώνεται ως εξής:

Black Sabbath European tour 2013

Nov 20: Hartwall Arena, Helsinki, Finland

Nov 22: Friends Arena, Stockholm, Sweden

Nov 24: Telenor Arena, Oslo, Norway

Nov 26: Forum, Denmark, Copenhagen

Nov 28: Ziggo Dome, Holland, Amsterdam

Nov 30: Westfalenhalle, Dortmund, Germany

Dec 2: Bercy, Paris, France

Dec 5: Fiera Arena, Milan, Italy

Dec 7: 02 Arena, Prague, Czech Republic

Dec 10: 02 Arena, London, UK

Dec 12: Odyssey Arena, Belfast, Ireland

Dec 14: Arena, Sheffield, UK

Dec 16: Hydro, Glasgow, UK

Dec 18: Arena, Manchester, UK

Dec 20: LG Arena, Birmingham, UK

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ROCK WAVE FESTIVAL: Ποιοί έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τώρα




Μπορεί το πλήρες line-up του φετινού Rockwave Festival να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί, όμως ένα μέρος του, και κυρίως αυτό που αφορά την τρίτη μέρα του φεστιβάλ (Τρίτη, 9 Ιουλίου), έχει αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με το rockwavefestival.gr αλλά και την επίσημη σελίδα του Rockwave Festival στο Facebook, το πρόγραμμα του φεστιβάλ διαμορφώνεται, μέχρι στιγμής, ως εξής:

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013
Terra Stage:
Marky Ramone's Blitzkrieg w. Andrew WK
1000mods
Vibe Stage:
Saxon

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013
Terra Stage:
-
Vibe Stage:
-

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013
Terra Stage:
Dead Can Dance
Monophonics
Craig Walker
Opera Chaotique
Vibe Stage:
Septicflesh
Chaostar
Acid Death
Tardive Dyskinesia
Greek act of the day:
Γιάννης Αγγελάκας

DIRTY FUSE: "DIRTY FUSE"



Οι DIRTY FUSE σχηματίστηκαν  στα μέσα του 2008 από τον κιθαρίστα Duda Victor (Bufalos d'agua) και τον ντράμερ Χρήστο  Κόγιο, στην παρέα τους προστίθεται και ο μπασίστας Κώστας Φ. με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο  κόσμο της Surf , Rock `n` Roll και Garage .


 Μετά από πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους αλλά πάντα σαν τρίο (μπάσο ,κιθάρα, ντραμς) ηχογραφούν στα μέσα του 2009 τέσσερα κομμάτια (lost riders, look around, perfect device και vu) με τον Παναγιώτη Κοτσιόπουλο στο μπάσο . Μέσα στο 2010 η μπάντα μεγαλώνει και σ` αυτήν προστίθενται οι Μάνος Κισαμιτάκης (σαξόφωνο) , Γιάννης Δράκος (μπάσο) και Κώστας Μπακούλας (κιθάρα). 



Το 2012 είναι η χρονιά όπου οι DIRTY FUSE κυκλοφορούν το πρώτο τους full length άλμπουμ κάτω από την ετικέτα της Green Cookie Records το οποίο περιέχει 12 instro  συνθέσεις σε ρυθμούς surf. Ακούγοντας το έρχονται στο νου παραλίες με φοίνικες και surfers που σκίζουν τα κύματα.


Το σαξόφωνο του Μάνου Κισαμιτάκή "δένει" πολύ όμορφα με τη surf διάθεση της μπάντας και τις επιρροές τους από Dick Dale, Ventures καθώς και τα στοιχεία garage που διαπερνούν τις συνθέσεις του δίσκου.

Ακούγοντας τον δίσκο νομίζεις πως θα βγουν απ' την γωνία οι ήρωες από το Pulp Fiction του Tarantino,  ειδικά το "Kite To Stars"  ενώ τα "Blade From Damascus" και "Red Moon" με έντονο το reverb στοιχείο αποτελούν τις ποιο σκοτεινές συνθέσεις του άλμπουμ.

Το κομμάτι όμως που ξεχωρίζει είναι σαφώς το "Sunset Beach" το οποίο είναι μια διασκευή του "Ακρογιαλιές Δειλινά" του Βασίλη Τσιτσάνη! Ο ρυθμός του κομματιού έχει "κουμπώσει" τέλεια με τις κιθάρες και το σαξόφωνο, και μας προϊδεάζει ευχάριστα για την επόμενη δουλειά των DIRTY FUSE η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο θα ονομάζεται "Surfbetica" και θα περιέχει 7 διασκευές ρεμπέτικων σε ρυθμούς surf!




Chris Eckman Τρίτη 9 Απριλίου Θεσσαλονίκη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα


Δελτίο Τύπου

CHRIS ECKMAN
plays
THE WALKABOUTS
& Solo Works

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 9 Απριλίου, Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Καρδίτσα, Τετάρτη 10 Απριλίου, Μαργαρίτα
Αθήνα, Πέμπτη 11 Απριλίου, Faust

Ο Chris Eckman, το ένα μισό των The Walkabouts ετοιμάζεται να μας χαρίσει στις 9, 10 και 11 Απριλίου τρεις μοναδικές βραδιές -μία στη Θεσσαλονίκη, μία στην Καρδίτσα και μία στην Αθήνα, στο Faust- μια ακουστική διαδρομή στην πορεία των The Walkabouts καθώς και στις προσωπικές του δουλειές.

Θα εμφανισθεί ως ντουέτο μαζί με τον Βernard Kogovsek, στην ηλεκτρική κιθάρα.

Η Carla Torgerson και ο Chris Eckman δημιούργησαν ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, τους The Walkabouts. Οι The Walkabouts γράφουν μοναδική μουσική, αισθαντική, σκοτεινή, κινηματογραφική, ένα επιβλητικό road trip με εικόνες από τα τοπία της ερήμου του αμερικάνικου νότου και τις ατελείωτες λεωφόρους που οδηγούν στο Grand Canyon και στο Monument Valley.

Η επιλογή των χώρων, που θα εμφανιστεί ο Chris Eckman, έγινε με βάση την εξαιρετικής ποιότητας ατμόσφαιρά τους, κάτι που είναι ζητούμενο και προαπαιτούμενο από έναν καλλιτέχνη που καταθέτει στο κοινό την ψυχή του.

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη του στο Mixgrill.gr:
«Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα. Από το πρώτο λεπτό που πήγαμε εκεί ως μπάντα, νιώσαμε μια απίστευτη αίσθηση ζεστασιάς και κατανόησης της μουσικής μας. Μας διέλυσε. Ύστερα από τόσα χρόνια, παραμένει φανταστικό. Νομίζω ότι μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι οι Έλληνες μας καταλαβαίνουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Νομίζω ότι μας καταλαβαίνετε καλύτερα κι από εμάς τους ίδιους!»

Ο Chris Eckman ανυπομονεί να βρεθεί ανάμεσα στους φίλους του σε αυτά τα «ιδιαίτερα» και εξαιρετικά περιορισμένης χωρητικότητας shows.

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 9 Απριλίου, Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Καρδίτσα, Τετάρτη 10 Απριλίου, Μαργαρίτα
Αθήνα, Πέμπτη 11 Απριλίου, Faust

http://www.chriseckman.net/home.cfm

More info soon