menu

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

NIGHTSTALKER 1 Νοέμβρίου Αίγλη Πάτρα




Δελτίο Τύπου
 
Η BR3AK EV3NT περήφανα παρουσιάζει τους NIGHTSTALKER !

Σάββατο 1 Νοέμβρη, αίθουσα εκδηλώσεων "ΑΙΓΛΗ" (veso mare)
Ωρα έναρξης : 21.00
Door's Open : 20.00
Προπώληση εισιτηρίων (10e) : Flashback Record Store, Fifty Fifty, Musical, Discover, Ηχότοπος

Opening act : VOID DROID - FUEL EATER

Ηταν 1989 όταν ο Αργύρης (a.k.a. Argy), δημιούργησε την μπάντα με το πιο αυθεντικό και εκρηκτικό rock 'n roll attitude, που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα. Αυτή η στάση τους, σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία τους επί σκηνής και τα αναλοίωτα στο χρόνο τραγούδια τους , τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα (και όχι μόνο).

Η ωμή απλότητά τους, η δύναμη των riffs, οι groovy ρυθμοί και οι ψυχεδελικές τους κορυφώσεις είναι τα στοιχεία που τους κράτησαν στις επάλξεις της heavy rock μουσικής για πάνω από 20 χρόνια.

Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 έδωσαν το στίγμα τους, και με την κυκλοφορία του πρώτου album, το ΕP 'SideFx' (Hitch Hyke 1994) έκαναν μεγάλη αίσθηση στην rock σκηνή.

Η μεγάλη καταξίωση ήρθε με το δεύτερο album 'Use' (FM Records 1996), η οποία τίναξε στα ύψη την δημοτικότητα της μπάντας.

Το 2000 η μπάντα κυκλοφόρησε το EP "The Ritual", το τρίτο κατά σειρά και πλέον σκοτεινό ψυχεδελικό άλμπουμ που έχουν ποτέ συνθέσει.

Λίγα χρόνια μετά, το 2004, ακολούθησε το πετυχημένο άλμπουμ 'Just a Burn' (Mad Prophet/Nasoni), το οποίο τους χάρισε την μεγάλη τους αναγνώριση και ένα πολύ ισχυρό πια fan base.

Τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για το 5ο άλμπουμ, με τίτλο "Superfreak", που κυκλοφόρησε το 2009 από την αμερικάνικη εταιρία Meteorcity.

Κορυφαία στιγμή της πορείας τους, η κυκλοφορία του άλμπουμ 'Dead Rock Commandos', που κυκλοφόρησε από το αμερικάνικο label 'Small Stone Records', και έδωσε στο συγκρότημα παγκόσμια αναγνώριση με περιοδείες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας.

Line Up:
Argy: Vocals
Andreas Lagios: Bass
Tolis Motsios: Guitars
Dinos Roulos: Drums

DISCOGRAPHY:
*Dead Rock Commandos (2012 Small Stone - USA)
*Superfreak (2009 MeteorCity)
*Just A Burn (2004 Mad Prophet - Nasoni)
*The Ritual (2000 Vinylust)
*Use (1996 FM Records) re released through Mad Prophet Records in 2007
*SideFx (1994 Hitch Hike)

WEB:
OFFICIAL: www.nightstalkerband.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Nightstalker-Official/197523303626555

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αλλαγές στους Thelemite



Οι Thelemite ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας τους στο f/b την ένταξη στην μπάντα και δεύτερου κιθαρίστα. Η ανακοίνωση: 

Οι Heavy Metallers THELEMITE προσθέτουν στις τάξεις τους έναν νέο δεύτερο κιθαρίστα ο οποίος συμπληρώνει το line up του –πενταμελούς πλέον- σχήματος. 

Ο Σάββας “Nighthawk” Γλυκής είναι το νεότερο μέλος της μπάντας και το line up έχει ως εξής:

Γιάννης “Nightelf” Μανόπουλος – Κιθάρα / Φωνητικά
Σάββας “Nighthawk” – Γλυκής – Κιθάρα
Νίκος Μιχαλακάκος – Μπάσο
Γιάννης “XT” Μπρίτσας – Πλήκτρα / Φωνητικά
Θοδωρής “SavageHeart” Τσιλιγιάννης – Τύμπανα

Η μπάντα έχει ξεκινήσει να δουλεύει στο δεύτερο full length της, ενώ έχει κυκλοφορήσει ψηφιακά το ένα EP με τίτλο Light ως ένα πρώτο δείγμα του νέου υλικού.

Φωτογραφικό άλμπουμ εκδίδουν οι Rolling Stones



5000 δολάρια θα στοιχίζει το Φωτογραφικό άλμπουμ που θα εκδόσει ο οίκος Taschen. Εκτός από το φωτογραφικό υλικό θα περιλαμβάνει και εισαγωγή από το Bill Clinton ενώ θα υπογράφεται και από τους 4 Stones!

Τι κάνει ο άνθρωπος για τα φράγκα!




Όταν ο Iommi έπαιζε με τους Jethro Tull




Ο ιθύνων νους των Jethro Tull, Ian Anderson, μίλησε στην Examiner σχετικά με την εμπειρία του συγκροτήματος, όταν έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή των Rolling Stones, "Rock And Roll Circus", το 1968.

«Οι Stones δεν ήξεραν τότε ότι έκλειναν να παίξει μία μπάντα στην εκπομπή τους, η οποία ήταν ολοκληρωμένη κατά 75%. Ο Tony (των Black Sabbath) δέχθηκε με ευγένεια να μας βοηθήσει και να μιμηθεί ότι παίζει ένα στην πραγματικότητα προηχογραφημένο μέρος. Νομίζω ότι ο Tony ντρεπόταν πολύ, επειδή δεν ήξερε καλά τα τραγούδια μας και έπρεπε να υποκριθεί ότι παίζει slide κιθάρα. Είχε κατεβάσει το καπέλο του μπροστά στο πρόσωπό του για να μην μπορεί κανείς να τον δει.





www.rocking.gr

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Mogul Thrash



Το 1970 ο James Litherland, πρώην κιθαρίστας των Coloseum σχηματίζει τους Mogul Thrash, μια jazz-rock μπάντα όπου συμμετείχαν ο κιθαρίστας Michael Rosen, ο ντράμερ Bill Harrison και ο μπασίστας John Wetton ο μετέπειτα ιδρυτής των Asia.

Το 1970 κυκλοφορούν το single "Sleeping In The Kitchen"



και το 1971 το μοναδικό τους άλμπουμ "Mogul Thrash"

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αυξάνεται ο ρυθμός πώλησης βινυλίων



Σύμφωνα με την Official Charts Company (OCC), οι πωλήσεις δίσκων βινυλίου για τους πρώτους εννέα μήνες του 2014 προσεγγίζουν αριθμητικά τις 800 χιλιάδες, ξεπερνώντας τις πωλήσεις που σημειώθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του 2013 (780.674).

Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του έτους οι συνολικές πωλήσεις θα ξεπεράσουν το φράγμα τους ενός εκατομμυρίου, κάτι που είχε συμβεί για τελευταία φορά το μακρινό 1996.

Παρά την συνεχιζόμενη βέβαια αύξηση στις πωλήσεις δίσκων βινυλίου, το συνολικό μερίδιο που κατέχουν είναι μόλις 1%, με τα CD να κατέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό (64%) και τα ψηφιακά άλμπουμ να καταλαμβάνουν περίπου το ένα τρίτο της αγοράς (35%).

Υπενθυμίζουμε πως πριν από ακριβώς ένα χρόνο, η αντίστοιχη πρόβλεψη έκανε λόγο για ρεκόρ δεκαετίας, με τις πωλήσεις να έχουν φτάσει τότε τις 532 χιλιάδες (εκτίμηση για 700 χιλιάδες μέχρι τέλους της χρονιάς).


www.rocking.gr

Ozzy: "Για το μοναδικό πράγμα που λυπάμαι είναι ο Bill Ward, ελπίζω να επιστρέψει και να δουλέψουμε όλοι μαζί"



Νέο άλμπουμ ετοιμάζουν οι Black Sabbath όπως ανέφερε ο Ozzy ο οποίος δουλεύει αυτό τον καιρό πάνω σε ιδέες του Toni Iommi.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα συμμετέχει στη νέα δουλειά και ο Bill Ward δήλωσε πως: ''Αυτό για το οποίο είμαι πραγματικά χαρούμενος, αν είναι οι τελευταίες μας στιγμές με τους Black Sabbath, θα πρέπει να το τελειώσουμε με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έγινε το 1979 όταν έφυγαν και η μπάντα για ένα διάστημα ήταν ένα μπουρδελο. Για το μοναδικό πράγμα που λυπάμαι είναι ο Bill Ward, ελπίζω να επιστρέψει και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Για ένα πράγμα που είμαι περήφανος για τους Black Sabbath είναι πως η μπάντα δεν δημιουργήθηκε από κάποιους βλάκες επιχειρηματίες στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη. Είμαστε μια τετράδα που είχε μια ιδέα, την δούλεψε και συνεχίζει ακόμα και σήμερα. Μπορείτε να πιστέψετε ότι μας πήρε 45 χρόνια να βγούμε πρώτοι στο Billbroad στην Αμερική; Εγώ το θεωρώ τέλειο!''

Οι Black Sabbath κέρδισαν το Grammy στην κατηγορία Best hard rock/metal performance με το "God Is Dead?" που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ "13".




Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

DIRTY FUSE LIVE 26 Οκτωβρίου TIKI


Οι Dirty Fuse παρουσιάζουν τη νέα δισκογραφική τους δουλειά Last Wave στο Tiki την Κυριακή 26 Οκτωβρίου!
Ένας surf rock δυναμίτης με νέες συνθέσεις της μπάντας καθώς και δύο ακυκλοφόρητες συνθέσεις του Jim Skiathitis των θρυλικών Atlantics.
Μαζί τους η Dj Nua με ένα vintage, exotica, surf Dj set. 
Μια εκρηκτική νύχτα γεμάτη μουσική, χορό και καλοκαιρινή διάθεση στο κέντρο της πόλης.

Ώρα: 21:30
Είσοδος ελεύθερη!!! 

ERIC CLAPTON




Ο Eric Clapton είναι από του σημαντικότερους εν ζωή κιθαρίστας, τραγουδιστής και συνθέτης. Έχει μπεί στο Rock And Roll Hall Of Fame 3 φορές (με τους Yardbirds, τους Cream και ως solo καλλιτέχνης ).
Από την δεκαετία του 70 όπου ακολουθεί solo καριέρα, έχει κυκλοφορήσει 22 studio άλμπουμς. Από αυτά επιλέγουμε - κατά την γνώμη μας - τα 10 καλύτερα κομμάτια.

10. Tears In Heaven

Εμπνευσμένο από τον θάνατο του 4χρονου γιού του το "Tears In Heaven" αναθέρμανε την καριέρα του Clapton που είχε πάρει την κατιούσα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο hit που έκανε μετά το I Shot The Sherif.





9. Motherless Children


Το εναρκτήριο κομμάτι του 2ου solo άλμπουμ του Clapton "461 Bulevard" που περιέχει μερικά από τα ποιό δεξιοτεχνικά του solos. Το Motherless Children είναι διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού που έγραψε ο τυφλός μπλουζίστας Willie Johnson.





8. I Cant Stand It

Από το 7ο προσωπικό άλμπουμ του βρετανού κιθαρίστα "Another Ticket" που κυκλοφόρησε το 1981 και ήταν το 1ο τραγούδι που κατέκτησε την 1η θέση του top Billboards new rock Airplays Charts για 2 εβδομάδες.






7. Let It Grow

Ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι που γράφτηκε την εποχή που ο Clapton είχε απεξαρτηθεί από την ηρωίνη και περιλαμβάνεται στο 2ο του άλμπουμ "451 Ocean Bulevard".




6. Let It Rain

Το 1970 ο Clapton ηχογραφεί το 1ο του solo άλμπουμ. Το Let It Rain που περιλαμβάνεται σε αυτό ακούγεται σαν σύνθεση του George Harrison παρόλα αυτά το κομμάτι το έχουν γράψει οι Clapton, Delaney και Bramlett. Clapton και Harrison είχαν συνεργαστεί τόσο στους Cream όπου ο George έπαιξε στο "Badge" όσο και στους Beatles στο "While my quitar gently weeps".



5. Further Up The Road

Η μεγάλη επιτυχία του  "451 Ocean Bulevard" το 1970, είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη περιοδεία του Clapton μετά από τέσσερα χρόνια (η τελειταία ήταν με τους Derek And Dominos). Κατά την διάρκεια της ο Βρετανος κιθαρίστας ηχογραφεί το ""Eric Clapton Was Here" με έξι διασκευές. Μια από αυτές ήταν το του Bobby "Blue" Bland.






4. Blues Power

Άλλο ένα κομμάτι από το πρώτο solo άλμπουμ του Eric Clapton γραμμένο από τον ίδιο και τον Leo Russel ο οποίος βρίσκεται πίσω από τα πλήκτρα ενώ στα drums είναι ο Jim Gordon των Derek And Dominos.





3. I Shot The Sherif.

Με την αισθαντική  διασκευή της σύνθεσης του Bob Marley ο Clapton καταφέρε να κάνει την reggae γνωστή σε ένα ευρύτερο κοινό και το "451 Ocean Bulevard" να ανέβει στην κορυφή των charts.






2. After Midnight

To bluesy κομμάτι του J.J Cale από το 1966 γίνεται το πρώτο single του Clapton.










1. Cocaine

Το 1980 o Clapton κυκλοφορεί την σύνθεση του J.J Cale  σε single. Το Cocaine είχε ήδη κυκλοφορήσει με το άλμπουμ "Snowland". Όμως η κυκλοφορία του live άλμπουμ "Just One Night" και η εκπληκτική εκτέλεση του έκαναν το "Cocaine" ένα από τα γνωστότερα rock κομμάτια.



Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

David De Feis: Οι Virgin Steele ετοιμάζουν νέο άλμπουμ



Ο David De Feis επιβεβαίωσε πως οι Virgin Steele έχουν σχεδόν έτοιμο το νέο τους άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2015 από την SPV/Steamhammer.

Σύμφωνα με τον De Feis ο νέος δίσκος θα κινείται στο ύφος των "Noble Savage" και "Age Of Consent".

Το τελευταίο τους άλμπουμ “The Black Light Bacchanalia” κυκλοφόρησε το 2010 και θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σε γενικές γραμμές άνευρο αφού ενώ υπάρχουν οι καλές ιδέες και τα στοιχεία που έκαναν τους Αμερικάνους να ξεχωρίσουν, εντούτοις, Στο σύνολο τους οι συνθέσεις είναι άνευρες. Από το κανόνα ξεφεύγει το "The Bread Of Wickedness"


c

Gus G - From the First Show of the Western US Solo Tour



Ο Gus G εμφανίστηκε στο  Whiskey A Go Go για την προώθηση του "I Am The Fire" μαζί με τους Jeff Scott Sotto και Marty O'Brien bass και Jo Nunez στα drums.


Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ACCEPT BLIND RAGE



3ο άλμπουμ των αναγεννημένων Accept με τον Mark Tornillo στα φωνητικά και η Γερμανική μπάντα που από το 1968 είναι ενεργή μας χαρίζει μεγάλες στιγμές.

Dying Breed, Dark Side of my Heart είναι από τις πιο δυνατές συνθέσεις του δίσκου αλλά και το "The Curse" που φέρνει σε μπαλάντα.





Ο  Peter Boltes και ο Wolf Hoffmann εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως ο Mark Tornillo μπορεί να ερμηνεύσει mid- tempo συνθέσεις αλλά και σε πιο up καταστάσεις τα καταφέρνει εξίσου καλά.

Το "Blind Rage" ξεχειλίζει από old school heavy metal και συστήνει τους Accept στις νεότερες γενιές ακριβώς όπως ήταν πριν από 30 και χρόνια: fuckin metal band \m/

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

David Gilmour: Pink Floyd τέλος



«Είναι πολύ κρίμα, αλλά είναι το τέλος»: με αυτή τη φράση το ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd, Ντέιβιντ Γκίλμουρ, ανακοίνωσε πως πέφτει οριστικά η αυλαία της δράσης ενός από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών.
Δίσκος - αυλαία για τους Pink Floyd  

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους με τίτλο «Endless River», μια δισκογραφική δουλειά που έρχεται μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια σιωπής.

Και μπορεί η ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, που έγινε στα μέσα του καλοκαιριού από τη σύζυγο του Γκίλμουρ, να δημιούργησε ελπίδες στους απανταχού θαυμαστές των Pink Floyd για μια ενδεχόμενη νέα παγκόσμια περιοδεία, τελικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς έχει παρθεί η απόφαση για το τέλος στη θριαμβευτική μουσική διαδρομή τους.

Το «Endless River», πάντως, στο οποίο δεν συμμετέχει ο Ρότζερ Γουότερς, θα περιλαμβάνει ανέκδοτα κομμάτια που είχαν γραφτεί για τον δίσκο του 1994 «Division Bell» και τα φωνητικά είχε κάνει, για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκροτήματος, ο Ρικ Ράιτ, που έφυγε από τη ζωή το 2008.
Δίσκος - αυλαία για τους Pink Floyd  

Εκπληξη του άλμπουμ θα αποτελεί το κομμάτι «Talkin' Hawkin» στο οποίο ακούγεται η φωνή του διάσημου φυσικού Στίβεν Χόκινγκ. Ο Γκίλμουρ απέσπασε τα λόγια του διακεκριμένου φυσικού από μια διαφήμιση που είχε κάνει στις αρχές της δεκαετίας του '90, η οποία του είχε προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση.

Η διαμάχη και το λάθος
Χρονιά-σταθμός στην ιστορία των Pink Floyd ήταν το 1985 όταν ο μπασίστας και τραγουδιστής τους Ρότζερ Γουότερς αποχώρησε, ξεκινώντας μάλιστα και μια μακρά δικαστική διαμάχη με τα υπόλοιπα μέλη προκειμένου να τους απαγορεύσει τη μελλοντική χρήση του ονόματος και των επιτυχιών που είχαν κάνει μέχρι τότε όλοι μαζί, μεταξύ των οποίων το εμβληματικό «The Wall», το «Dark Side of the Moon» κ.ά. Τελικά έγινε εξωδικαστικός συμβιβασμός, ενώ ο Γουότερς πέρυσι σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως η διαμάχη αυτή ήταν ένα δικό του μεγάλο λάθος.
Αναστασία Κουκά www.ethnos.gr

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο Robert Plant ερμηνεύει στην τηλεόραση κομμάτια από το Lullabye and… The Ceaseless Roar



Ο Robert Plant παρουσίασε τον νέο του δίσκο  Lullabye and… The Ceaseless Roar στο show του Stephen Colbert.

Johnny Solinger: Οι Skid Row δεν επανασυνδέονται



"Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα επανασύνδεσης. Έχω ήδη 4 albums με τη μπάντα και το παλιό καθεστώς δεν υφίσταται τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια" δήλωσε ο frontman των Αμερικανών heavy metalers  Johnny Solinger σε ερώτηση σχετικά με το εάν θα γυρίσει στο συγκρότημα ο Sebastian Bach.


Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ακούστε το "Louder Than Words" από το "Endless River"



Πατώντας τον σύνδεσμο https://vid.me/NCt μπορείτε να ακούσετε το "Louder Than Words", το πρώτο ολοκληρωμένο κομμάτι που οι Pink Floyd δίνουν στην δημοσιότητα από το "Endless River" το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Box-set με τις καλύτερες στγγμές του κυκλοφορεί ο Ozzy

Στις 7 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η νέα συλλογή του Ozzy και θα περιέχει 17 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, σε CD, DOUBLE LP & PICTURE LP. Στο 2πλο DVD της συλλογής θα υπάρχουν βίντεο κλιπς που έκαναν αίσθηση, καθώς και στιγμιότυπα από live εμφανίσεις.



TRACKLIST


01. Crazy Train
02. Mr. Crowley
03. Flying High Again
04. Over The Mountain
05. Bark At The Moon
06. The Ultimate Sin
07. Miracle Man
08. No More Tears (edit)
09. Mama, I'm Coming Home
10. Road To Nowhere
11. Perry Mason
12. I Just Want You
13. Gets Me Through
14. Dreamer
15. I Don't Wanna Stop
16. Life Won't Wait
17. Let Me Hear You Scream

Details on the "Memoirs Of A Madman" 2-DVD set are as follows:

DVD One features more than two dozen of Ozzy's classic and unforgettable music videos from across his discography, including a bonus alternate version of "Mama, I'm Coming Home" and making-of footage from the videos "Let Me Hear You Scream" and "Life Won't Wait".

DVD Two features live performances and interview clips spanning Ozzy's solo journey, much of which makes its debut on DVD. Some selections have appeared on long-out-of-print VHS releases; others will be seen here for the first time, making this an essential package for fans old and new. Ozzy's union of music and visuals could not be more perfect, and the "Memoirs Of A Madman" DVD showcases that to brilliant effect.

The "Memoirs Of A Madman" DVD track listing is as follows:

DVD 1

The Music Videos

* Bark At The Moon
* So Tired
* The Ultimate Sin
* Lightning Strikes
* Crazy Train
* Miracle Man
* Crazy Babies
* Breaking All The Rules
* No More Tears
* Mama, I'm Coming Home
* Mr. Tinkertrain
* Time After Time
* Road To Nowhere
* I Don't Want To Change The World (Live)
* Changes
* Perry Mason
* I Just Want You
* See You On The Other Side
* Back On Earth
* Gets Me Through
* Dreamer
* In My Life
* I Don't Wanna Stop
* Let Me Hear You Scream
* Life Won't Wait
* Let It Die

Bonus

* Mama, I'm Coming Home (alternate version)
* The Making of Let Me Hear You Scream
* The Making of Life Won't Wait

DVD 2

Rochester, NY 1981

* I Don't Know
* Suicide Solution
* Mr. Crowley
* Crazy Train

Ozzy's Bunker

Albuquerque, NM 1982

* Over The Mountain

MTV 1982 New York, NY 1982

* Fairies Wear Boots (clip)

Ozzy's Bunker

Entertainment USA 1984 Kansas City, MO 1986 (Jake E Lee, Phil Soussan, Randy Castillo)

* Bark At The Moon
* Never Know Why

Ozzy's Bunker

* Killer Of Giants
* Thank God For The Bomb
* Secret Loser

Ozzy's Bunker

Philadelphia, PA 1989 (Zakk Wylde, Geezer Butler, Randy Castillo)

* Bloodbath In Paradise
* Tattooed Dancer
* Miracle Man

MTV 1989 Marquee, UK 1991 (Zakk Wylde, Mike Inez, Randy Castillo)

* Bark At The Moon (clip)

Studio 1992

San Diego, CA 1992 (Zakk Wylde, Mike Inez, Randy Castillo)

* I Don't Want To Change The World
* Road To Nowhere

Japan 1992

* Ozzy's Bunker
* No More Tears

Studio 1992

* Desire

MTV 1992

* Mama, I'm Coming Home

Studio 1992


* "Ozzmosis" Recording Session 1995

Ozzfest 1996 (Joe Holmes, Robert Trujillo, Mike Bordin)

* Perry Mason

Fame & Fortune

Tokyo, Japan 2001 (Zakk Wylde, Robert Trujillo, Mike Bordin)

* Gets Me Through

Fame & Fortune

Ozzfest 2007 (Zakk Wylde, Blasko, Mike Bordin)

* Not Going Away

"Black Rain" Photo Shoot

Las Vegas, NV 2007 (Zakk Wylde, Blasko, Mike Bordin, Adam Wakeman)

* I Don't Wanna Stop

"Scream" Recording Session 2010

London, England 2010 (Gus G, Blasko, Tommy Clufetos, Adam Wakeman)

* Let Me Hear You Scream

Bonus

Philadelphia, PA 1989 (Zakk Wylde, Geezer Butler, Randy Castillo)

* Flying High Again

Tokyo, Japan 2001 (Zakk Wylde, Robert Trujillo, Mike Bordin)

* Believer


Επετειακό box-set από τους Rush



40 χρόνια στην πρώτη γραμμή της μουσικής βιομηχανίας κλείνουν φέτος οι Rush και θα το γιορτάσουν με την κυκλοφορία του "R40". Πρόκειται για ένα box-set που θα περιέχει 10 DVD η Blu-Ray με: όλα τα DVD που έχουν κυκλοφορήσει,  δηλαδή τα "Rush in Rio", "R40", "Snakes and Arrows Live", και το"Clockwork Angels Tour" . Σε ξεχωριστό DVD θα υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό από Live εμφανίσεις όπως 8 κομμάτια από την συναυλία τους το 1974, 5 συνθέσεις από το Capitol Theatre το 1976, μια σπάνια μαγνητοσκοπιση του "2112" από 1997 και άλλα πολλά.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Νέο άλμπουμ για τους Slipknot - κυκλοφορεί 21 Οκτωβρίου





«Ο  θάνατος του Paul  Gray μας έφερε όλους ποιο κοντά. Έπρεπε να νιώσουμε σίγουροι, υγιείς και δημιουργικοί γιια να μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό του Paul. Είναι ο πρώτος δίσκος που φτιάχνουμε χωρίς αυτόν. Εκφράσαμε όλα τα συναισθήματα  και την επιθετικότητα μας μέσα από τη μουσική. Νιώσαμε δημιουργικοί»

Με αυτά τα λόγια ο  Corey Taylor περιγράφει το πως οι Slipknot μετά από 6 χρόνια απουσίας από την δισκογραφία κυκλοφορούν το ".5: The Grey Chapter"  θα κυκλοφορήσει κάτω από την ετικέτα της Roadrunner Records στις 21 Οκτωβρίου.


                               

TRACKLIST


1. XIX
2. Sarcastrophe
3. AOV
4. The Devil In I
5. Killpop
6. Skeptic
7. Lech
8. Goodbye
9. Nomadic
10. The One That Kills The Least
11. Custer
12. Be Prepared For Hell
13. The Negative One
14. If Rain Is What You Want
15. Override (Bonus Track)
16. The Burden (Bonus Track)