menu

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ozzy: "Για το μοναδικό πράγμα που λυπάμαι είναι ο Bill Ward, ελπίζω να επιστρέψει και να δουλέψουμε όλοι μαζί"



Νέο άλμπουμ ετοιμάζουν οι Black Sabbath όπως ανέφερε ο Ozzy ο οποίος δουλεύει αυτό τον καιρό πάνω σε ιδέες του Toni Iommi.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα συμμετέχει στη νέα δουλειά και ο Bill Ward δήλωσε πως: ''Αυτό για το οποίο είμαι πραγματικά χαρούμενος, αν είναι οι τελευταίες μας στιγμές με τους Black Sabbath, θα πρέπει να το τελειώσουμε με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έγινε το 1979 όταν έφυγαν και η μπάντα για ένα διάστημα ήταν ένα μπουρδελο. Για το μοναδικό πράγμα που λυπάμαι είναι ο Bill Ward, ελπίζω να επιστρέψει και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Για ένα πράγμα που είμαι περήφανος για τους Black Sabbath είναι πως η μπάντα δεν δημιουργήθηκε από κάποιους βλάκες επιχειρηματίες στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη. Είμαστε μια τετράδα που είχε μια ιδέα, την δούλεψε και συνεχίζει ακόμα και σήμερα. Μπορείτε να πιστέψετε ότι μας πήρε 45 χρόνια να βγούμε πρώτοι στο Billbroad στην Αμερική; Εγώ το θεωρώ τέλειο!''

Οι Black Sabbath κέρδισαν το Grammy στην κατηγορία Best hard rock/metal performance με το "God Is Dead?" που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ "13".