menu

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

CORROSION OF CONFORMITY @ FUZZ 27 Ιουνίου




Οι  C.O.C ανεβαίνουν στην σκηνή του FUZZ MUSIC CLUB στις 27 Ιουνίου.

Οι Αμερικάνοι heavy metalers είναι από τους βασικούς εκφραστές του stoner/southern metal αν και η καριέρα  τους ξεκίνησε σε punk ρυθμούς όπως φαίνεται από τα δύο πρώτα άλμπουμ τους EYE FOR AN EYE ANIMOCITY καθώς και το EP TECHNOCRACY, ο ερχομός όμως του PEPPER KEENAN το 1988 από τους GRAVEYARD άλλαξε ριζικά το ύφος της μπάντας.

Η αλλαγή άρχισε να φαίνεται από το DELIVERANCE που κυκλοφόρησε το 1994 που περιέχει συνθέσεις με αρκετά στοιχεία από τους BLACK SABBATH. ενώ το DROWING IN A DAYDREAM κέρδισε μια υποψηφιότητα στα GRAMMY.







Στο WISEBLOOD του 1996 εκτός από τους αγαπημένους BLACK SABBATH προστίθενται country και doom στοιχεία στις συνθέσεις τους
 
Η κυκλοφορία του WISEBLOOD ακολουθήθηκε από μια περιοδεία με τους METALLICA, επιβεβαιώνοντας τις σχέσεις των δυο συγκροτημάτων, αφού ο JAMES HETFIELD έκανε τα δεύτερα φωνητικά στο MAN OF ASH.


Η ανοδική τους πορεία δεν συνεχίστηκε  με την κυκλοφορία του AMERICAS VOLUME DEALER κάτι που δεν επανέλαβαν με το IN THE ARMS OF GOD του 2005.

Η συμμετοχή του KEENAN στους DOWN έβαλε ¨φρένο στην πορεία του συγκροτήματος χωρίς ωστόσο να σταματήσουν πλήρως την δραστηριότητα τους. Κυκλοφόρησαν δύο δίσκους, τα CORROSION OF CONFORMITY το 2012 και το IX το 2014 καθώς και τα EP’s YOUR TOMOROW (Parts 1 And 2)” το 2010 και MEGALODON το 2012.

Το 2015 βρήκε τον PEEPER KEENAN στο στούντιο όπου με τους υπόλοιπους C.O.C δουλεύουν το υλικό για το 4ο τους άλμπουμ.

Μαζί τους στο FUZZ θα εμφανιστούν οι POTERGEIST, οι οποίοι λίγες μέρες πριν θα έχουν κυκλοφορήσει την τέταρτη δισκογραφική δουλειά τους, με τίτλο CROCODILE TEARS.  Την συναυλία θα ανοίξουν οι FULL HOUSE BREW CREW.