menu

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Jacks FJacks Full (Release Party) Hungry Dukes & Memoria @ Bat City 30.5.2015



Jacks Full
  
Οι Jacks Full ειναι μια hard/heavy rock μπάντα από την Αθήνα. Μετά από αλλαγές, το 2013 κατέληξαν στο τωρινό line up που αποτελείται απο τους:Νίκο Σπάθα στην κιθάρα,
Μιχάλη Απαρτόγλου στα φωνητικά/μπάσο και Βαγγέλη Καρδαμίτση στα ντραμς.Το ομώνυμο ντεμπούτο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015 και δίνει μια πρώτη γεύση στο στυλ και στις επιρροές τους.Άμεσες βλέψεις της μπάντας ειναι η ηχογράφηση δεύτερου δίσκου και οι συνεχείς live εμφανίσεις τοσο στην εγχώρια σκηνή όσο και στο εξωτερικό.Επίσης μεγάλος στόχος της μπάντας είναι η κατάκτηση μιας χαρακτηριστικής ταυτότητας στον ήχο της rock και ενός πιστού κοινού.Έχοντας σαν δυνατό σημείο τα live και την ενέργεια που μεταφέρουν στον κόσμο,οι Jacks Full υπόσχονται κατι διαφορετικό στην σκληρή μουσική.

 
Hungry Dukes
 

We are a blues- rock n' roll band from Pireus Greece. The band was formed in March 2013 . The band's DIY EP came out in January 2014.
Our LP titled "HUNGRY DUKES" came out in May 2015
 
Memoria


Οι Memoria είναι ένα ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2013.Το πρώτο ντέμο του συγκροτήματος ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το Νοέμβρη του 2014.Αποτελείται από τους Βαλεντίνος(φωνητικά,κιθάρα),Γιώργος (ντραμς),Διούγκι αχ(κιθάρα) και Νίκος(μπάσο).
Στο bat city το Σαββατο με ολοκαινουργιο album και τρελη ορεξη για μουσικη..
 
Πορτες : 20:00
Εισοδος : 3 ευρω