menu

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Kamelot: συνεχίζουν να ψάχνουν για τραγουδιστή εν αναμονή της ηχογράφησης νέου άλμπουμ

Ο αντικαταστάτης του  Roy Khan , Fabio Lione σε συνέντευξή του δήλωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να ενταχθεί στους Kamelot μόνιμα. Συγκεκριμένα είπε: 

«Τα τραγούδια των Kamelot είναι φοβερά, μ' αρέσει πολύ το ύφος τους και ο Khan είναι πιθανόν ένας από τους λίγους τραγουδιστές που μου αρέσουν. Οπότε, φυσικά και θα το σκεφτόμουν! Αλλά πρώτα ας κάνουμε την περιοδεία στην Αμερική. Μετά, εάν με ρωτήσουν, θα ήμουν πολύ χαρούμενος να αποδεχτώ την πρόταση για να μπω μόνιμα στο συγκρότημα». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε και παίξαμε μουσική μαζί, είχαμε ένα πολύ καλό προαίσθημα. Όλα φαίνονταν εύκολα και μάς έβγαιναν φυσικά, σα να γνωριζόμασταν από χρόνια, και όσοι παρακολουθούσαν τις συναυλίες μας λέγανε ότι τα πάμε πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά και τους οπαδούς των Kamelot, οπότε ας δούμε τι μάς επιφυλάσσει το μέλλον. Ποτέ μη λες ποτέ»

Ο μπασίστας του σχήματος, Sean Tibbetts, δήλωσε: «Είμαστε κοντά στο να αποφασίσουμε. Υπάρχουν μερικοί φοβερά ταλαντούχοι τραγουδιστές εκεί έξω. Δε βιαζόμαστε όμως. Τα φωνητικά για το νέο δίσκο θα γίνουν στο τέλος, όπως πάντα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε να αποφασίσουμε τώρα».

Οι Kamelot, θα μπουν στο studio τον Ιανουάριο,  για την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ. Η παραγωγή θα γίνει από τον Sascha Paeth, πρόκειται να διαρκέσει αρκετούς μήνες, ενώ ο δίσκος θα περιλαμβάνει πολλές συμμετοχές έκπληξη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο για το "Necropolis" από το άλμπουμ "Poetry For The Poisoned"