menu

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Amy Lee: Θέλει να κυκλοφορήσει solo dance άλμπουμ


Η τραγουδίστρια των Evanescence δήλωσε πως θέλει να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με dance υλικό, το οποίο ηχογράφησε με το συγκρότημα.

Το 2009- 2010, η Lee δούλεψε πάνω σε συνθέσεις με ηλεκτρονικό ήχο, όμως  θεωρήθηκε πως δεν είχε το σωστό στυλ για τη μπάντα και γι αυτό δεν κυκλοφόρησε. Παρ' όλα αυτά, η ίδια ελπίζει κάποια στιγμή το άλμπουμ να βγει στην αγορά. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πιστεύω ότι μερικά από αυτά τα τραγούδια δεν ταιριάζουν στους  Evanescence, όμως κάποια από αυτά ίσως να είναι κατάλληλα για μία solo κυκλοφορία στο μέλλον. Έχουμε πολλά κομμάτια από εκείνη την περίοδο, όπως επίσης και τραγούδια που γράψαμε όλοι μαζί».

Αναφερόμενη στα κομμάτια, είπε πως «κάποια είναι χαλαρά και ακουστικά, ενώ άλλα έχουν πολύ synthesiser, που δε συμβαδίζει με το ύφος των Evanescence».

«Δεν έμοιαζε με μουσική των Evanescence. Πέρασα μία περίοδο που ασχολιόμουν πιο πολύ με προγραμματισμό και καθόλου με το συγκρότημα. Αλλά όταν μπήκαμε στο studio ήξερα ότι δε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το υλικό ως μπάντα».