menu

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Οι Shok Paris μπαίνουν στο στούντιο


Οι heavy/power metallers από το Οχάιο ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας τους στο facebook ότι τελειώνουν το υλικό τους και τον Δεκέμβριο μπαίνουν στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου τους -4ου δίσκου ο οποίος θα βγει στην αγορά στις αρχές του 2012.
Από το original line up έχουν μείνει ο Ken Erb στις κιθάρες και ο Vic Hix στα φωνητικά. Ο πρωτος τους ντράμερ και ιδρυτικό μέλος Bill Sabo έχει πεθάνει το 2007, τώρα έχουν τον Donovan Kenaga, ενώ τους Eric Marderwalk(κιθάρες) και Kel Berkshire(μπάσο) έχουν αντικαταστήσει οι John Korzekwa και Ed Stephens.
Οι Shok Paris ξεκίνησαν την καριέρα τους το 1982, το 1984 κυκλοφορούν το" Go For The Throat", ένα τυπικά us άλμπουμ με τραγούδια  που σου μένουν αμέσως στο μυαλό, ο δίσκος όμως είναι πιο rock από τους επόμενους με αρκετές δόσεις Accept..

Το 1987 κυκλοφορεί το "Steel And Starlight". πιο heavy, ο δίσκος ανοίγει με το επιθετικό "Go Down Fighting" και ακολουθεί το ομώνυμο κομμάτι που σε απογειώνει αέρα. Τη σκυτάλη παίρνει το καταπληκτικό "Tokyo Rose" από τα καλύτερά τους τραγούδια που αναδεικνύει τη δύναμη και το ταλέντο των Shok Paris. Δυστυχώς οι Shok Paris δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν και να μας αφήσουν κληρονομιά κάποιον άλλο σπουδαίο δίσκο
Το 1989 έβγαλαν το ο πιο σκοτεινό και ώριμο άλμπουμ  Consrete Killers, ενώ το 2009 κυκλοφόρησε το Live In Dallas”.