menu

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ASTRAL DOORS "JERUSALIM"


Οι Astral Doors, ένα συγκρότημα που πήρε το όνομα του από την αγάπη των ιδρυτών του για τα υπερφυσικά θέματα, είναι από τις λίγες πια μπάντες που αποτελούν ευχάριστη έκπληξη στο χώρο του ευρύτερου heavy metal και κάνουν τους οπαδούς να χαμογελούν από χαρά, αφού βλέπουν ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αγαπώντας αυτό που κάνουν, μας χαρίζουν αξιόλογες και αξιοπρόσεκτες δουλειές.
Μετά τα "Of The Son And Father", "Evil Is Forever"  "Astralism" ,"New Revelation" και “Requiem of time” κυκλοφόρούν το “Jerusalim” . Οι έντεκα συνθέσεις που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ είναι ενδιαφέρουσες ο frontman Nils Patrik Johansson, ο οποίος έχοντας φωνή που συνδυάζει τη δύναμη του Dio, τον αισθησιασμό των Lande / Coverdale και τον τσαμπουκά του Chris Bottendahl (Grave Digger) δίνει στα κομμάτια άλλο χρώμα και ώθηση. Η παραγωγή του Daniel Bergstrand είναι εξαιρετική  Όμως ο δίσκος σε κάποια σημεία κάνει «κοιλιά».
 Συνολικά πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον άλμπουμ το οποίο όμως βρίσκεται στα επίπεδα των  “Astralism” και “New revelation”.