menu

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Οι Queen και η Lady Gaga μαζί επί σκηνής?

Ο May δήλωσε πως οι Queen σχεδιάζουν μία περιοδείας, αλλά θα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα του τραγουδιστή, αφού  από το 2009 έχει αποχωρήσει ο Paul Rodgers.

«Συζητάμε συνέχεια για το αν θα βγούμε σε περιοδεία, αλλά έχουμε πρόβλημα με τον τραγουδιστή, ας είμαι σαφής. Παίρνουμε πολλές προσφορές να δουλέψουμε με διάφορους ανθρώπους. Έχω δουλέψει με την Lady Gaga, είναι πολύ δημιουργική, και έχουμε μιλήσει για την πιθανότητα να τραγουδήσει μαζί μας, να είναι η frontwoman μας. Δεν είναι απλά μία τραγουδίστρια, γράφει το δικό της υλικό και είναι πολύ δημιουργική».

Ο τραγουδιστής των
Queen ακόμα δήλωσε πως η μπάντα συζητά το ενδεχόμενο να κάνει ντουέτα με διάφορους καλλιτέχνες, ίσως σε μορφή τηλεοπτικού show. «Συζητάμε να κάνουμε διάφορα ντουέτα με καλλιτέχνες και εγώ έχω σχεδόν συμφωνήσει. Εκεί που υπάρχει η βασική αντιπαράθεση είναι για το πώς θα γίνει αυτό, ίσως τελικά κάνουμε μία τηλεοπτική εκπομπή όπου θα έχουμε όλους τους μουσικούς να κάνουν guest εμφανίσεις. Η Lady Gaga έχει πει ότι την ενδιαφέρει να δουλέψει μαζί μας».
 Ο May και η Gaga έχουν ήδη συνεργαστεί για το τραγούδι της "You & I", ενώ έχουν βρεθεί μαζί στη σκηνή στην εμφάνιση της τραγουδίστριας στα  βραβεία του ΜΤV.